Beslutsångest..

Jag vet inte hur jag ska göra, ställde danne mot väggen idag och sa att det kanske va lika bra att vi slutade träffas eftersom vi aldrig hinner ses och knappt pratar med varann.. Det känns liksom inte som att han är så intresserad, men han sa att han visst va det och att han skulle höra av sej i helgen för det va massa grejer han va tvungen att fixa med.. Så efter helgen måste jag ta ett beslut.. Med det sagt lämnar vi det bekymret och går över till lite roligare grejer..
Hade en grymt rolig söndag, först vann arsenal sin match sen va jonte och jag och såg Ifk-AIK, den va väl hyfsad.. Sen mötte jag vicky, jim och matte på bishop.. Matte va dyngrak, men det va ju kul att träffa honom alla fall.. Sen snacka jag lite med andy som hade haft världens sämsta dag och bara ville gå hem typ.. Vicky och jag gick till wasa när bishop stängde 22 och där va det ett gäng AIK-are som bjöd på sprit och vi hade askul.. Sen åkte jag till landet igår och umgicks med min familj.. Nu ska va tydligen spela kort men det blir väl en uppdatering imorrn igen tror jag..

A moment like this<3

Förbannad..

Blev sjukt arg förut när jenny messa mej och skrev att jag skulle lämna danne ifred.. men herregud hon har en ny kille nu hon ska inte bry sig om vem danne träffar.. och hennes dotter kröp upp bredvid mej i sängen imorse och tyckte det va jättemysigt.. Så jennys problem kan hon hålla för sej själv.. Jag kommer fortsätta träffa danne ändå även vad hon säger..
Nu till dagen, gick från danne vid strax innan elva imorse.. Träffa vicky på stan, gick in på systemet lite lagom bakis och köpte kvällens dricka.. Sen köpte vi lite mat och gick och la oss i solen i vasaparken.. Riktigt nice, men sen va vi tvungna att gå hem till jonte för jag hade lovat att tvätta åt honom.. Vi gick och handle och sen la vi oss i solen igen.. nu har vi precis kommit in efter att ha grillat och spelat fotboll, grymt kul :-) Ska dricka lite mer öl och sen blir det nog en rolig kväll.. Hoppas ni också får en trevlig helg..

Mysig morgon med Felicia och D<3

Grym Fredag :-)

Ja dagen börja ju helt okej när man vakna och såg att det va sol ute :-) Hade varit ännu bättre om jag hade sovit hos danne men jag orka inte gå dit när han ringde igår.. Men det verka ju inte som att han va på wasa så länge alla fall.. Så då är frågan vad man ska hitta på idag? Jag hade nog tänkt gå och handla så jag kan äta frukost nån gång under dagen, det är första steget.. Sen tycker jag det verkar som en utmärkt idé att sätta sig på harry's uteservering i det fina vädret med nåt gott att dricka och snacka lite skit :-) Får se om det blir så för Erik ville ju att jag skulle följa med honom upp till tatueringsmässan också.. Fast jag tycker ju Harry's låter bättre :-)
Igår så va ju mamma och jag och kolla på när vickan hade konsert med sin klass.. Unio Mystica med musik från olika delar av världen och en grym eldshow.. På holmentorget, utanför värmekyrkan :-) Måste bara säga att ni missa nåt, sjukt bra.. Tack alla som medverkade i den för underhållningen.. Nu måste jag röra på mej för jag ska snart bort till vicky :-)

Some people wait a lifetime for a moment like this<3

Orka vänta längre då..

Bli så trött på D.. För det kommer alltid grejer i vägen hela tiden.. Men han ringer och messar flitigt men det är ju oftast förlåt gumman eller jag ringer imorrn hjärtat.. Orka vänta på honom då, får prata med honom sen så får vi se..
Ja igår va jag på wasa en kort stund, svepte en drink, vann lite pengar mot rafael och sen drog jag hem igen.. Mådde inget vidare igår, men idag går jag på halstabletter och dricker mycket vatten så vi hoppas att det blir bättre till helgen.. Erik ville att jag skulle gå ut med honom imorrn, kan mycket väl bli så.. Vi hann ju inte prata så mycket igår eftersom jag bara va på wasa en liten liten stund.. Men han skulle höra av sej sen när han har gaddat sig.. Han sa att han skulle komma och ta hand om mej när jag inte mådde bra..
Vicky, jag och cornelia va på stan igår.. Jag som inte skulle köpa nåt hitta en ny jeanskjol, modell kort som det stod mitt namn på, va bara tvungen att ha den.. Och sen vart det lite smink m.m.. Nu ska jag bara införskaffa mej ett snyggt linne jag kan ha till kjolen.. Får se om jag orkar gå till stan sen eller om jag tar det imorrn :-) Skulle ju va smidigast att ta det idag.. Så kan jag handla på ica så jag kan göra räkmackor ikväll.. Riktigt gott :-) Man får väl hoppa in i duschen så man piggnar till lite..

Uppdatering:
Ja kände att jag va tvungen att uppdatera nu när jag har pratat med D.. Vi träffas fortfarande är planen.. Får se hur det kommer gå.. Men det är värt ett försök :-) Mamma messa förut och det va ju tur för det är ju ikväll vickan har sin konsert och det hade jag helt glömt bort.. Men nu vet jag det igen och det ska bli jättekul att gå och se den.. Blir inte räkmackor kväll, det blir bakad potatis med räkor och kräftstjärtar istället :-) Jag va mer sugen på det.. Men nu kanske det är dags att typ äta frukost, har ju vart uppe sen 9 men inte vart hungrig.. Jag har dock druckit 2 loka, och jag är inte ens bakis :-)



You're so hot, teasing me
So you're blue but I can't take a chance on a chick like you
That's something I couldn't do
There's that look in your eyes
I can read in your face that your feelings are driving you wild
Ah, but girl you're only a child

Well I can dance with you honey
If you think it's funny
Does your mother know that you're out?
And I can chat with you baby
Flirt a little maybe
Does your mother know that you're out?

Take it easy (take it easy)
Better slow down girl
That's no way to go
Does your mother know?
Take it easy (take it easy)
Try to cool it girl
Take it nice and slow
Does your mother know?

I can see what you want
But you seem pretty young to be searching for that kind of fun
So maybe I'm not the one
Now you're so cute, I like your style
And I know what you mean when you give me a flash of that smile (smile)
But girl you're only a child

Well I can dance with you honey
If you think it's funny
Does your mother know that you're out?
And I can chat with you baby
Flirt a little maybe
Does your mother know that you're out?

Take it easy (take it easy)
Better slow down girl
That's no way to go
Does your mother know?
Take it easy (take it easy)
Try to cool it girl
Take it nice and slow
Does your mother know?

Well I can dance with you honey
If you think it's funny
Does your mother know that you're out?
And I can chat with you baby
Flirt a little maybe
Does your mother know that you're out?

Datorkrasch..

Japp datorn paja måndags kväll.. Brorsan tror att det är hårddisken som har kraschat.. Men den är inlämnad nu så vi får se vad dom säger om den.. Nu sitter jag hos jonte och skriver, har vart här sen igår.. Ska skriva lite om vad jag har hunnit med i stan och vad jag har tänkt göra:-)
Jo igår åkte jag alltså 7-bussen till stan med min bror, suger att gå upp så tidigt på dygnet.. Sen åkte jag alla fall hem till jonte och lämna mina väskor jag hade.. Efter det va det dags för frukost så jag gick till donken, grymt bra frukost har dom ju iaf :-) Jag gick in på stan en sväng också och tänkte bara titta lite men det slutade med att jag hade införskaffat mej ett par nya joggingbyxor.. Klockan sprang iväg lite snabbare än jag hade tänkt mej så jag hoppade på spårvagnen så jag inte skulle komma för sent till min tid hos gynekologen halv elva.. Där gick det snabbt och han skrev ut nya p-piller till mej, jippi:-) Så jag åkte till jonte och väckte honom som jag ahde lovat så jag va här strax efter elva igen.. Då kollade vi på filmerna från i helgen när min bror va så sjukt full, dom va så jävla bra :-) Sen messa jag med vicky och vi bestämde att jag skulle dit ett tag så jag hoppa på bussen till stan avverkade apoteket, där jag träffade bassam, sen ica och handla maten vi skulle käka och sen kom jag hem till vicky.. Hade en trevlig eftremiddag där med kortspel, skvaller och mys med cornelia.. Strax innan 6 gick jag därifrån och ner på stan en sväng till.. Va i stort behov av en ny bh men jag ahde skjutit upp det för jag hittar aldrig några som sitter bra och då blir jag bara förbannad.. Men kors i taket, gick in på HM och hittade en som satt riktigt bra och det va dessutom på rea :-) Min lycka va gjord och jag va jättesugen på bishop.. Dock lite tveksam till att gå dit i joggingbyxor och osminkad, men jag hamnade där till slut och det va ingen som klaga på min klädsel :-) Träffade jenny och felicia där, dannes ex och dotter.. Felicia satte sej bredvid mej och prata tills dom gick, lagom när jag fick min mat :-) Sen satte jag mej i baren och började prata med en engelsman som inte fick sin mobil att funka.. Va en trevlig kväll och jag är glad att jag gick dit :-) Hem till jonte igen och dags för fotboll, Liverpool-Arsenal, sjukt spännande match.. Micke och Kid kom hit och såg den med oss också, riktigt kul :-) Sen spela jonte och jag kort innan jag somna på soffan..
Ja idag skulle jag ju ha träffat D men han va tvungen att åka till stockholm och jobba :-( Men han skulle höra av sig när han kom hem ikväll så det blir nog så att jag sover där om han inte kommer hem för sent.. Jag är så sjukt sugen på pizza så det får det bli idag :-) Ska träffa vicky en sväng sen också :-) Det är ungefär vad jag har hållt mej sysselsatt med sen igår :-) Blir nog en uppdatering senare ikväll..

D<3

En grå dag på landet..

Ja usch va mulet det är ute.. Jag hade ju hoppats på att det skulle va fint väder så man kunde ligga ute och jobba på brännan :-) Men det får bli nån annan dag.. Jag hade ju tänkt åka in till stan ikväll men vi får se hur det blir med det.. Antingen stannar jag på landet och åker tidiga bussen till stan imorrn eller så åker jag in redan ikväll och åker upp och gör min farmor sällskap lite.. Skulle ju behöva stanna på landet och städa lite kanske..
Igår gjorde jag i stort sett ingenting, bara låg i soffan och tyckte synd om mej själv för att jag drack för mycket i lördags.. Jag gick faktiskt ner och mötte jonte vid bussen för han kom hit och sen gjorde jag potatisgratäng för pappa grillade.. Det va gott men jag fick inte i mig så överdrivet mycket.. Sen spela vi kort och tittade på wipe out, sjukt kul.. Jo jag hann med att deklarera igår kväll också, känns bra att få tillbaka på skatten :-)
Jag är sjukt sugen på att gå ut och äta men jag vet inte med vem.. Är svårt när D jobbar dom tiderna han gör.. Iofs är han ledig på onsdag :-) Vi får se hur det blir med det.. Sen måste jag verkligen åka ner till sörping och prata med johan men det kanske jag kan ta på fredag eller nån annan dag i helgen :-) Hoppas schemat för sommaren kommer snart, Anne sa ju att det skulle komma i början på april men det kanske kommer i början av maj eller nåt :-)
Nu ska jag slänga ihop nåt gott till frukost så kanske ni får en uppdatering senare under dagen..

Tänker på oss<3

Visste du att...

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars penis är lika lång som deras tumme, gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som cement.
- tjejens hjärta slår fortare än killens.
- tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.

- Tjejer har redan läst klart
- Killar tittar fortfarande på sin tumme

Haha tyckte den va rätt bra faktiskt.. Men nu ska jag väl ta och skriva lite om gårdagen.. Usch jag mår illa bara jag tänker på sprit just nu.. Men vi börja alla fall med en sill-lunch hos mina grannar kl 13.. Det va jättegott men jag kände att jag ville va något sånär nykter när jag kom till festen så jag hoppade över snapsen och drack bara cider istället.. Efter denna lunch satte vi tjejer, jag, mamma och tesan, oss att titta på när grabbarna byggde altan.. I solen med varsin cider i handen, som sedan blev mer cider, bailey's och bubbel.. Oj vad tiden går när man har roligt för helt plötsligt va kl 4 och det va dags att gå hem till duschen.. Hann se lite på fotboll mellan dusch och smink också :-) Sen va klockan 6 och vi gick in till festen.. Nu va ju strupen rätt torr igen så vi gick hårt på vinet.. Gosade lite med mitt kusinbarn august som blir 4 månader på onsdag.. Sen tog vi för oss av maten och satt i princip still fram till halv elva eller nåt.. Glasen fylldes på hela tiden och sången ljöd i rummet.. Sen märktes det att jag blev full för robin spelade gitarr och jag skulle sjunga till men jag kom bara ihåg ynka rader av låtar som jag annars kan hela.. Men jag kom ihåg den bästa av alla och då passade min kära slät på att tala om att jag blev mer och mer lik min mamma för var dag som gick.. Min mamma är grym på texter nämligen.. Men jag hade en jätterolig kväll och tackar Anna för den trevliga festen hon hade ordnat.. Hade jag fått uppleva den igen hade jag druckit mycket mindre.. Jag tänkte jag skulle prova att äta lite nu och se om man mår lite bättre efter det.. Lägger upp texten på den enda låt jag kunde hela igår och hoppas att ni tycker den är lika fin som jag gör..


Men bara om min älskade väntar-Nationalteatern

Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet

Och bara om jag vet att hon väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Here tonight..

Yeah, kan bli en spännande kväll det här.. Har precis satt in en Janssons Frestelse i ugnen, ska ta med den bort till grannen sen.. För där blir det sill-lunch och en eller annan snaps.. På eftermiddagen sätter man sig väl på deras altan med en cider i handen har mamma och jag tänkt.. Sen blir det duschen och klädbyte innan man drar in till den andra grannen där min kusin har sin 20-års fest ikväll.. Det här kommer bli allt annat än en nykter dag/kväll.. Men Elias skulle ju bli batman-full ikväll och jag kanske inte är så långt efter honom sen.. Skönt att man kan ligga och va bakis imorrn :-) Har inget planerat förrän tisdag nu.. Eller jag ska in till stan på måndag och sova där för det går inga bussar härifrån som passar på tisdag.. Har ett läkarbesök inbokat halv elva nämligen.. Men det kommer nog att gå bra, dumt att va pessimistisk:-)

Jag va på stan med mamma och pappa igår och så gick vi in på teknikmagasinet för mamma skulle ha en extern hårddisk att lägga över lite musik och filmer på.. Så när hon och jag står där i kassan så går micke förbi utanför och ropar så hela stan hör, Bella ska du köpa handbojor? Haha kul att alla kolla på oss sen då.. Micke har så rolig humor tror han.. Men alla är ju inte som han och får ringa efter daxxa och jonte när hans kompisar hade låst fast honom med handbojor i sängen och kastat ut nyckeln i hallen :-) Vi ska ha så sjukt kul när dom ska med till västervik :-) Och micke ska däcka först.. Mammas kusin va galen för vi har sagt att jonte får åka med oss om han vill, och vickan hade precis lyckats få hennes son att förstå att jag och jonte inte är tillsammans längre.. Och nu ska han åka med oss och antagligen sova hos oss när vi är där.. Haha men han förstår säkert, han är ju snart 5 tror jag.. Jag hoppas alla får en trevlig lördagkväll för det ska jag ha :-)

You don't know what you got until your missing it a lot<3

Inte en gång till..

Blev rätt arg på mej själv igår när jag låg i sängen och inte kunde somna.. Problemet var inte att jag inte kunde sova utan att jag tänkte på så mycket annat.. Kom fram till att det va sista gången jag hade låtit en kille utnyttja mej för min kropp.. För oavsett vad du säger så vad det så det va.. Jag va den som fanns där när du ville ha nån som värmde din säng om natten.. Jag va bara för blind för att inse det då.. Så här i efterhand tycker jag ju att jag borde ha sett förbi ditt utseende eller va det nu va som fick mig att lydigt finnas där varje gång du ville.. Man lär sig av sina misstag brukar man säga men tiden med honom va det största misstaget i mitt liv kan jag lova.. Jag säger inte att han gjorde rätt men jag kan ju inte skylla nåt på honom eftersom det va jag som följde med varje gång.. Men nu har jag hittat den svaga delen av mej själv och tänker inte låta det hända igen.. Det känns rätt bra för att när jag väl har bestämt mej för nåt så blir det oftast så.. Envis som en åsna och det är bra att va :-)

Dannes mobil är trasig, mindre bra.. Det är inte lätt att pussla ihop tiden tyvärr.. Jag är upptagen när han kan träffas och han är upptagen när jag kan träffas.. Men vi får väl lösa det där när han ringer sen.. Måste säga att det känns lite sådär att han är kompis med johan och sophie.. Jag har absolut inget emot dom men jag hade hellre sett att han umgicks med folk jag inte visste vilka det var.. Nu är ju det rätt svårt i det här läget.. Med tanke på att han och stefan är bra kompisar också och det är ännu värre.. Å andra sidan har inte jag gjort nåt mot varken stefan eller emma och det hoppas jag att emma vet..

Jag ska in till stan sen och kolla på present till anna, min kusin som har 20-års fest imorrn.. Det föll på min lott bestämde dom igår.. Men då får jag ju träffa vicky också :-) Corre kanske är med också det vet jag inte än.. Så ska jag möta mamma där också :-) jättemysigt att springa på stan bara mamma och jag :-) Nu måste jag fixa håret och byta kläder, känns inte som en jättebra idé att åka in till stan i för stora joggingbyxor och en top utan bh under.. Och med håret slarvigt uppsatt :-)

D är allt jag vill ha<3

Man får väl säga Grattis..

Ja till alla som fyller år idag.. Ryda blir ju 40, inte illa det.. Min faster blir 57 och Anneli blir 44, så grattis till er :-) Hoppas ni får en bra dag.. Och lite tråkigt är det att jag inte kan va med och fira ryda på lördag men så är det ibland.. Jag kommer få en grym kväll hos min kusin ist :-)
Nu sitter jag och väntar på att Sandra och Oliwer ska komma hit :-) Så man kan få träffa sin syssling på lite närmare håll, jag har ju bara sett honom sovandes i barnstolen ungefär.. Så det ska bli jättekul :-) Efter det skulle mamma och jag dra in till stan och se om vi hittade nåt åt faster lena som fyller år idag och som vi ska på kalas till.. Så hämtar vi väl upp brorsan på vägen hem om det inte tar för lång tid för oss på stan, man vet ju aldrig :-) Eftermiddagen blir lugn, hoppas solen kommer fram så man kan lägga sig ute på altan med en bra bok och bara njuta.. Utan att min lillebror ska komma och hälla vatten på mej som han gjorde sist.. Då hade jag legat i en dryg timme och då är man rätt varm så att få kallt vatten över sej då är inget jag rekommenderar.. Då va jag inte så glad på min lillebror.. Men han har sina ljusa stunder han också :-)
Nu önskar jag bara att jag och martin kan börja prata med varann som civiliserat folk igen så är livet rätt bra sen :-) Jag orkar inte gå omkring och va irriterad på nån hela tiden, det tar för mycket energi.. Och det vore ju lite lättare om man kom överens om vissa saker också..
Nu blir det duschen så man är redo för dagen sen :-)

I'm so lost without you<3

Om jag inte fanns..

Tänk om man bara kunde stänga av sina känslor, nu är det inte bra känslor jag pratar om.. Mer aggresioner.. Det är nu jag önskar att det vore högsommar så jag kunde begrava mej i jobb och slippa tänka på alla männsikor som har så jävla mycket åsikter om allt.. Visst kan man ha åsikter men då kan man ju ta dom med nån av dom personerna som är inblandade.. Nu får vicky höra allt jag är irriterad på.. Tack för uppmuntran gumman :-) Men att gå ut och supa skallen av sig ikväll känns inte som en bra lösning.. Jag hoppas du får jättekul ute men jag stannar nog hemma..

Ikväll blir det champions league igen :-) Gick inte riktigt som jag hade hoppats på igår men det är ju ikväll det smäller på riktigt.. The Gunners in my heart<3 Imorrn skulle mamma jobba hemma så då blir det att umgås med henne.. Sandra och oliwer skulle komma hit och göra sånghäften till håkans fest i sommar också.. Sen på kvällen är det fika hos min faster som fyller år så imorrn händer det rätt mycket :-) På fredag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men på lördag blir det min kusins 20-års fest och det tror jag kommer bli grymt kul.. Sen ska jag väl träffa danne nåt i helgen men vi får se vilken dag det blir.. Han är ljuset i mitt liv just nu.. Hans komplimanger, som på nåt sätt känns lite lättare att ta än nån annans, gör livet värt att leva.. Av alla andra får man ju bara höra klagomål och det är jag så trött på, har ni inget positivt att säga kan ni lika gärna hålla tyst..

Jag ska ta en promenad i solen alldeles strax, det är det som är så skönt med att va på landet.. Man kan gå en sväng och det enda man hör är fåglarnas kvitter.. Helt underbart och extremt avkopplande.. Min egna form av terapi och det kan ingen ta ifrån mej.. Tänker på dej hjärtat<3

Uppdatering:-)
Är rastlös så jag kände att jag kunde sätta mej här och skriva om hur irriterad jag blev på mej själv alldeles nyss.. Kom nämligen på att dom sänder ju bara kvällens champions league på via sat och dom kanalerna har inte vi här.. Hur fan kan nån som är så sjukt sportintresserad som jag glömma bort en sån sak? Jo för att jag har tänkt på D hela dan.. Han har invaderat min hjärna på nåt sätt och det känns inte riktigt bra.. Missförstå mej inte, jag tycker om honom jättemycket men vi har ju inte träffats så länge.. Hoppas vi hinner ses nåt i helgen, vet ju att han har felicia men eftersom det va hans idé så har dom väl nån stund över för mej :-)
Vill bara skriva att angående min och martins spända relation så vill jag inte va osams med honom, tvärtom faktiskt.. Men det är så irriterande att höra att hans åsikter om mej hamnar hos vicky och inte hos mej.. Han kan inte på allvar tro att jag tror att han bryr sig om mig (som han säger att han gör) när han gör så.. Förstår mig inte på honom men det behövs ju inte längre, nu önskar jag bara att vi kunde lägga ner stridsyxan och umgås som normalt folk gör.. Prata med varann och inte med andra om man har en åsikt om nånting..

Men bara om min älskade väntar<3


Om du lämnade mig nu<3
Jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Underbar helg med D<3

Yes hade jättekul med Danne både lördag och söndag.. Helt underbar kille och jag är så glad att jag har träffat honom.. Tyvärr har jag små minnesluckor från i lördags men vicky har gjort sitt bästa för att fylla i dom :-) Men jag hade en otroligt rolig kväll.. I söndags vart ju tyvärr Danne lite för full, hade ju problem med att bara va kvar inne utan att spy.. Så när dom spela en av dom låtar jag älskar på slutet så va det lite tomt, hade vart underbart att dansa med danne då men men shit happens.. Sen skulle ju han upp och hämta sin dotter igår så då umgicks vi inte på dan.. Jag och vicky va hos jonte då och spela kort och såg på film.. Sen hade jag lovat cornelia en glass så då gick vi ut och käka det.. Sen sluta det med att vi var ute i 2 timmar och spela fotboll :-) Va tvungna att gå in sen för vi ville se Kalmar-AIK då :-) Bra match, synd att Rasmus Elm va tvungen att bytas ut med förmodad hjärnskakning.. Och att AIK vann va rätt synd det med..

Vicky kom till mej nån av dagarna på wasa och sa att martin hade hört mej och Danne prata om nåt och sen sprungit och sagt det till henne.. För det första kanske inte vicky har med det att göra, nu gjorde det inget för det va nåt jag hade tänkt berätta för henne iaf.. Problemet är att vad martin uppfatta och sa till vicky va en helt annan grej än det vi verkligen prata om och då blir det jättefel.. Så nu måste jag försöka reda upp en situation som han har försatt mej i.. Har man en kommentar om nåt två personer pratar om kan man säga det till dom och inte till en tredje person.. Grymt irriterande..

Nu sitter jag här på landet och tänkte umgås med min familj ett par dagar.. Sen ska jag in till stan nån dag och gå på bio med Vicky :-) Men ikväll blir det champions league på tv :-) Ha en trevlig kväll allihop..

So what is it that you can't see?

Lycklig..

Hade en underbar kväll på wasa igår med Danne.. Vet dock inte vem av oss som va mest onykter men det va jättekul.. Lite synd att jag behövde åka så tidigt idag eftersom jag skulle till mormor på middag men vi ses snart igen.. För första gången på länge så känns det som att det här kan bli riktigt bra.. Han vet ju redan en hel del om mej eftersom han är kompis med micke och är på bishop en del.. Och j har inga problem med att han har en dotter.. Hon är jättesöt och jag hoppas verkligen att det här kommer att funka.. Finns det nåt bättre än att bli kär så här på vårkanten?
Ikväll blir det fest med jonte och vicky men jag kanske inte ska dricka lika mycket som igår för då hade jag problem att stå på benen, va lite vingligt.. Men det va ju kul och det är det som är huvudsaken :-)

This time I know it's for real, I'm falling in love<3

Sommarkänsla på landet..

Ja när jag kom ut hit förut så åkte vi upp och såg på fotboll.. Tyvärr förlora Kuddby med 4-7 mot Eneby men dom spela bra.. Det va bara det att eneby fick in varenda liten bolljävel dom slog typ.. Vi hade motvind idag men det är bara ladda om till nästa match.. Sen kom vi hem och jag gjorde pastasallad till lunch som vi satt ute och åt, i solen.. Jättemysigt.. Och man ser grannarna som är ute och styr och känner att det är underbart att bo på landet.. Men jag vill hellre bo i stan, och komma ut hit när jag känner för det..
Ikväll ska vi grilla, det är också vår-/sommarkänsla.. Brorsan skulle antagligen till en kompis ikväll så det blir bara jag, mamma och pappa.. Men det ska bli jätteysigt.. Blir så ska det låta på tv:n också.. Jag älskar musikprogram:-) Och imorrn ska vi till tesan och lösa melodikrysset och efter det ska pappa hjälpa jögga med deras altan dom håller på att bygga.. Sen ser vi fram emot sill-lunchen :-)
Jag åker in till stan sen så att jag är i stan vid 5 ungefär.. Då blir det förfest och vänta in vicky som ska till sina föräldrar och käka vid 4 :-S Men när hon komemr till stan igen så blir det party :-) Vi ska ha en sjukt kul helg på wasa hade vi tänkt.. Men usch jag va inne och titta på wasas vimmelbilder från förra helgen tror jag det va och dom va ju usla.. Sen va jag ju mer onykter än jag har vart på länge så det kan spela en liten roll kanske.. Men vi får jobba på bättre bilder till helgen.. Nu ska jag gå in och titta på onsdagens bilder.. Antar att man är med på nån eftersom det va Camille som fota då..

Like a bitch, I would know<3

Inte ens bakis..

Jag hade ju trott att jag skulle må rätt dåligt idag men tack gode gud så gör jag inte det.. Vart en tidig hemgång igår, vi gick från wasa redan vid 2 och sen köpte vi med oss pizza hem och sen gick jag och la mej.. Så då vakna man imorse och kände att man mådde bra :-) Jonte och jag ska umgås ikväll om inte Danne hör av sej.. Träffa honom på wasa igår och han sa att han kanske skulle höra av sej idag så vi får se hur det blir.. Han är trevlig så det vore kul att träffa honom..
Påskhelgen ser i nuläget ut såhär, imorrn åker jag till landet och umgås med min underbara familj som jag älskar över allt annat på denna jord.. På lördag blir det antagligen sill-lunch borta hos Jögga och Tesan och sen åker jag till stan för att gå ut på kvällen med Vicky :-) På söndag ska jag till mormor på lunch kl 1 så då mår man väl lagom bra.. Blir väl frukost för mej :-) Mina kusiner ska dit också och dom har jag inte träffat på länge så det ska bli jättekul.. Det blir väl utgång även söndag och sen har jag inte planerat längre.. Men det känns som att det kommer bli en grym helg :-)

Jag va hos vicky igår och idag och cornelia vart jätteglad, sen vägra hon släppa mej när jag skulle gå.. Hon är så söt :-) Jonte och jag såg på rädda willy förut, sjukt bra film.. Vicky och corre såg den också fast hemma hos sej och vicky och jag satt och grät vid samma tillfällen i filmen.. Synkade värre.. Haha.. Nu blir det att se Halv åtta hos mej och sen börja med maten :-)

Glad påsk alla mina vänner<3

För när vännerna försvinner, ser man allt med lite andra ögon..

Ja så himla bra texter det finns i denna värld.. Det får mej att tänka på dom som säger att dom är ens vän men aldrig hör av sej.. Det finns vissa jag tänker på mer än andra här.. Ta åt dej om du känner dej träffad..
Eller så är det min syn på att vara vänner om är fel.. Men jag kan tycka att säger nån att vi kan va vänner, då vore det ju kul o man hörde av varandra och träffades då och då.. Men folk idag vill inte säga att jag vill inte umgås med dej mer så då säegr dom att vi kan va vänner och sen hör man aldrig av dom igen.. Och skulle det va så att jag hörde av mej så svarar dom oftast inte och när dom gör det så är dom på det uslaste humöret.. Jag har bättre kontakt med folk jag bara har träffat några gånger än några av dom som vill va "vänner" med mej.. Dom jag har träffat några gånger kanske jag mer ser som ett nummer i telefonboken än nån jag verkligen känner men dom ställer iaf upp när man behöver det..

Alldeles strax ska mamma till läkaren, hoppas det går bra och att dom får reda på vad det är för fel.. Inget kul att gå och må dåligt och inte veta vad det beror på eller inte kunna göra nåt åt det.. Men vi får hoppas att läkaren vet, det är ju liksom det han är utbildad till :-)
Jag håller på att tvättar nu, så jag har lite valmöjligheter till helgen :-)Och ikväll givetvis, det ska bli så sjukt kul ikväll.. Min älskade syssling va här igår och han sa att robben, oja och han skulle ut idag :-) Me like, på nåt konstigt sätt umgås jag hellre med ärliga 18-åringar än oärliga människor i 30-års åldern.. Sen är det ju så mycket andra saker som spelar in men jag tycker verkligen om dom här killarna som ska ut ikväll.. Kan bero på att jag har känt dom så länge så dom har sett mej för vad jag verkligen är.. Dom har sett mina dåliga sidor också, dom känner mej innerst inne så dom drar inte förhastade slutsatser som så många andra människor gör.. Men jag måste ju säga att äldre killar har sina goda sidor också.. Och givetvis finns det ärliga killar över 30 med, axel till exempel ;-) Micke är oftast ärlig, eller han är inte oärlig men han kan strunta i att säga vissa saker.. Henka va också ärlig så honom ska jag inte klaga på.. Han va en helt underbar pojkvän.. Man kan inte få allt men ärlighet är en grej som har stor betydelse för mej..

Mike messa mej igår.. Han tyckte att jag behövde få lite filmkultur i mej så han tog på sej ansvaret att fixa det :-) Blir det likadana kvällar som i fredags så går jag lätt med på det.. Vi två, en soffa, en bra film och en flaska vin.. Fast vi kanske skulle ändra det till 2 flaskor vin ist ;-) Och inte spilla ut hälften över mej som han gjorde.. Bartender-feelingen verkar inte sitta i ;-) Fast han kan ju träna upp det så han kan blanda goda drinkar till mej sen.. Men det blir svårt att konkurrera ut mina favorit-bartenders på Bishops Arms.. Inka och Micke först och främst men toby och andy funkar med..

Jag lägger upp ännu en låt som bara är sådär sjukt bra.. Tyvärr har jag på senare tid förknippat den här låten med en kille som sjöng och spela den för mej men nu är an glömd och låten är lika bra..

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Nu är det slut..

Japp då va mitt vikariat över.. Och det känns jättetråkigt, jag kommer sakna barnen nåt så enormt.. Men jag får åka dit och hälsa på sen efter påsk nån gång.. Men det ska va skönt att va ledig i några dagar och få sovmorgon, är lite trött på att gå upp sex varje morgon.. Så det finns ju nån positiv sak till att sluta.. Sen kan jag ju från och med nu spendera mer tid med axel under tiden han är i stan.. Men han skulle stanna hela veckan så det ska bli jättekul.. Hade en underbar helg på bishop, träffa allt gammalt folk jag inte har sett på jag vet inte hur länge.. Inka och Micke är ju bara helt underbara, dock har ju micke sin speciella gång men jag vet ju att han är snäll och mjuk på insidan ;-)

Ja jag har inte riktigt bestämt mej för hur veckan ska se ut än.. Det blir nog wasa imorrn alla fall :-) Men först ska jag till micke och se på fotboll.. Och hoppas att mina cider ligger nånstans där jag komemr åt dom imorrn :-) Sen blir det nog lugnt torsdag och wasa fredag och lördag.. Mamma och pappa skulle ju bort på lördag och sitta ensam på landet är inget jag känner för.. Nu vill jag träffa folk igen :-) Jag ska åka in till vicky och corre nån dag med.. Har inte träffat cornelia på jättelänge :-(  Sen ska vi till mormor nån dag och umgås lite med mina kusiner också.. Får väl som vanligt ett påskägg av mormor :-) Det är jättebra att man är så bortskämd för eftersom jag inte äter smågodis så brukar jag få pengar och lotter i mitt påskägg :-)
Idag har det vart underbart väder ute, solen skiner och himlen har vart blå hela dan.. Har fått lite färg på kinderna känner jag.. När jag satt ute på min rast så va det jätteskönt :-) Det är guld att jobba på dagis ibland :-) Men om är det fint imorrn så ska jag gå upp tidigt och gå ut och lägga mej i solen sen och jobba lite mer på brännan :-) Man får ju passa på innan man börjar jobba igen för sen får man ju stå i ett kök i sörping hela sommaren men det ska bli jättekul.. Johan och Anne är världens bästa chefer.. Oftast.. I år har jag ju fått mina 16 dagar semester bekräftade :-) Det är klart bästa tiden på hela året, dom underbara veckorna på öland där man kan koppla bort allt och alla.. Bara få va sig själv utan att behöva bry sig om nåt annat eller nån annan.. Men det kommer ju kännas lite konstigt i år eftersom förra året jag va nere så va jag ju förlovad och hade sambon med mej.. Men jag är glad att jag tog mitt förnuft till fånga och lämnade honom sen.. Det hade bara skadat mig mer att va kvar.. Psykiskt såklart.. Men det kanske ni får läsa om nån annan dag, har ju inte skrivit om vad som hände i det förhållandet än.. Jag kanske skulle behöva göra det så det kommer när jag känner att jag har tid och lust :-)

Ge aldrig upp<3

Ändrade planer..

Japp jag struntar i Rejmyre ikväll för det va nästan inga danser jag kunde.. Bara massa nya som inte jag har lärt mej eftersom jag inte går nån kurs längre.. Och då känns det inget kul att sitta i rejmyre i 5-6 timmar bara för att dansa en dans.. Så istälelt ska jag käka pizza med jonte och sen blir det bishop ikväll.. Axel kom ju till stan igår så jag ska nog träffa honom ikväll igen..

Igår va jag ju i linköping hos Mike, det va jättemysigt.. Jag hade jättekul alla fall.. Dock mådde jag mindre bra på tåget hem.. Jag är åksjuk i vanliga fall och tåg är fruktansvärt, men onykter va det tio gånger värr kan jag lova.. Men jag överlevde tågresan och satte mej i en taxi upp till wasa :-) Sen hade jag kul där tills det stängde och sen sov jag på jontes soffa :-) Den är skön :-) Ha en trevlig helg allihopa så laddar vi inför en ny vecka med bara två arbetsdagar..

Äntligen helg..

Jaha nu är man hemkommen från jobbet och har tagit helg.. Åh va skönt det är.. Ska fixa till mina grejer, duscha m.m. Sen blir det bishop ett tag innan man drar till linköping.. Ska bli så sjukt kul ikväll :-) Jag, mike och lite vin, kan det bli bättre liksom?
Igår fick towe äntligen sina efterlängtade tvillingar, wille och wiggo..Skönt att allt gick bra till slut, jag va lite orolig när hon fick havandeskapsförgifning, shit vilket långt ord det var.. Lättare att säga än att skriva :-) Och cornelia har fått 2 kusiner :-) Jag ahde ju hoppats hinna in till henne idag för det va så sjukt länge sen jag träffa min lilla gullunge men tyvärr räcker inte tiden till.. Och imorrn vet jag inte hur det blir, beror på om jag kommer hem idag eller imorrn från linköping.. Men annars får jag väl åka in dit på måndag :-) Då hoppas jag förresten att axel kommer som planerat, vill ju träffa honom snart.. Saknar honom när han är i norge hela tiden.. Men vi får se hur det går nu när vi ses.. Nae nu måste jag ta tag i det här så jag hinner göra allt jag ska tills jag ska åka mot stan.. Har bara drygt två timmar på mej men det löser sej :-)

Jag önskar alla mina vänner och andra personer som läser min blogg en trevlig helg, och hälsar våren välkommen :-)

Can we try again?

Äntligen hemma från jobbet :-) Har hunnit gjort tryffeln som ska va på min chokladtårta jag ska ha med mej till jobbet också.. Den ska med till fikat på fredag men jag gjorde den idag så fryser jag in den och serverar med grädde och hallonsås..Sjukt gott om man gillar choklad.. Nu sitter jag och lyssnar på lite bra musik och kopplar av efter dagen.. Men det är såna här dagar man älskar att jobba på dagis så man kan va ute hela dagen.. Det va jättevarmt i solen, vi satt i t-shirt på våran rast:-) Men sen va jag tvungen att ta på mej en tröja för jag spillde yoghurt över halva mej förut :-S Tesan skratta massor då och fråga om hon skulle gå in och hämta en haklapp till mej, haha jättekul.. Sen gick vi inte in förrän efter 4, när jag fick över alla barn till mej eftersom det va jag som stängde idag.. Nu är det en lagom dag imorrn och en kort dag på fredag sen är det äntligen helg :-) Jag längtar faktiskt till fredag kväll när jag får träffa mike, det ska bli skitkul :-)
Jag är jättesugen på pan pizza nu, men jag ska inte va onyttig och äta det.. Jag köpte ju en yoghurt på rasten ist för sötsaker som jag va sugen på, nästan lite stolt över det faktiskt.. Nu blir det att hålla koll på vad man äter så man inte väger 200 kilo snart.. Och försöka hålla det i sommar på jobbet, det är inte lätt.. När man inte hinner äta så tar man nåt litet då och då och det är verkligen inte bra.. Måste försöka tänka på det :-) Och sen börja träna nästa vecka med, så kanske figuren ordnar till sig till sommaren :-)
På måndag kommer axel hem :-) Äntligen, jag har inte träffat honom på jättelänge, januari tror jag det va vi sågs sist.. Min lilla oslo-bo :-) Blir väl bishop med honom nån kväll och prata lite skit, vi träffas ju inet så ofta nu när han har flyttat till Norge.. Det va synd att han flytta precis när vi hade börjat träffas, det hade kanske kunnat bli nåt bra annars.. Distans-förhållanden är inte riktigt min grej, eller det funka inte då alla fall.. Men men det är inget att göra åt nu, vi träffas ju när han är i stan :-)
Blir så trött på mej själv när jag sjunger på låtar och sjunger omgjorda texter.. Som typ när Johan (Eriksson) sjunger en låt som han har bytt ut ord i och nu sjunger jag så också.. Och likadant i vissa låtar som NoCore spelar med.. Det blir ju så fel när man sjunger med hemma och kommer på sig själv med att inte sjunga likadant, även fast jag kan den riktiga texten om jag tänker till.. Men orden kommer automatiskt ibland tyvärr :-S Det går ju an när ingen lyssnar men om mamma, pappa eller brorsan är med så låter det ju konstigt..

Vicky hade träffat micke och inka idag när hon gick förbi bishop och det va så sjukt länge sen jag prata med dom.. Jo micke har jag snackat med på msn men det är ju inte samma sak.. Men det får bli samtidigt som axel kommer hit, jag saknar ju dom där.. Måste gå in och hälsa på henning i köket nån dag också, men helst när inte henka är där eftersom inte han pratar med mig.. Tycker fortfarande det är lite barnsligt när man är 31, han blir ju 32 den 13 april förresten, och nea blir 3 den 22:-)
Sen har jag lovat Johan att komma ner till jobbet och ta en fika eller käka en lunch nån dag så det får bli en tripp till Sörping också.. Måste diskutera sommarens meny och lite sånt med honom, upplägget av sommaren :-) Vill att det ska bli sommar nu ju, massor av jobb och sen drygt 2 veckor på Öland.. Åh vad jag längtar dit :-)
Jag fick beröm på jobbet idag och det är jättekul att höra, eftersom jag inte är utbildad förskollärare så känns det bra att veta när man har gjort nåt bra :-) Passa barn är ju inte så svårt, barn brukar tycka om mej som tur är :-) Och jag tycker om dom, massor :-) Nu ska jag göra nåt att käka men ha det så bra allihop så hoppas jag vi ses:-)

RSS 2.0