Helgen m.m

 Jo i onsdags vart jag osams med vicky och jag tänker inte umgås med henne mer för man kan säga att the botten is nådd :-) men det spelar mej ingen större roll faktiskt.. Så jag gick ut i onsdags och vart jättefull, vilket inte riktigt va meningen.. Men jag träffa massa roliga killar att umgås med :-) Det är mycket lättare att va kompis med killar tycker jag.. Men iaf, då träffa jag rickard.. Och det ångrar jag inte alls, en snygg kille i sina bästa år liksom ;-) Sov hos honom och det va ju grymt mysigt.. Sen mötte han mej utanför wasa i fredags för då hade jag vart där och han hade vart på palace.. Så det vart en underbar natt till hemma hos honom.. Dock va jag tvungen att gå vid nio eftersom jag skulle jobba.. Men shit happens :-) Det är ju kul att jobba också :-) Tyvärr va vi lite för mycket personal i lördags på dan så jag började städa utebaren så vi kan öppna den.. Och det behövdes verkligen, va asskitigt där.. Men jag diska alla glas och städade baren så nu är det bara att ta upp kassan och sätta igång el och vatten så kan vi använda den sen :-) På kvällen va det rätt mycket att göra men det va kul :-) Idag har det vart massor att göra och det har vart grymt kul.. I veckan jobbar jag luncher och det kommer antagligen inte bli nån jätterusning för dom flesta jobbar ju fortfarande.. Men man vet ju aldrig och det är det som är så kul :-) På fredag är jag ledig för då ska vi ut och fira min mormor som har fyllt 60 och det kommer antagligen bli en höjdarkväll :-) Sen jobbar jag lördag och söndag :-) Skönt att sommaren har dragit igång så man får jobba och känna att man lever :-) Finns inget bättre än att slänga ut massor av mat och känna att man har gjort det bästa man kan.. Och ha en hel hög med nöjda gäster, sjukt tillfredsställande.. Och jag jobbar bäst när det är mycket också, så efter en stressig sommardag på jobbet så mår jag som bäst :-) Helst ska man ju ta en kall öl när man kommer hem okcså :-) Idag va mina öl slut så det fick bli en cider ist men det funkade lika bra :-)
Sen finns det givetvis andra grejer som bidrar till att man mår tipp topp också ;-) Men vi kan lämna det ämnet där tycker jag.. Haha micke sa en grej till mig häromdan när jag va nere på bishop, jag tänker inte skriva vad här men det fick mig på jättebra humör för det va precis efter att jag hade bråkat med vicky.. Så jag gick ner till bishop och fick tröstande kramar av axel, behövande ord av micke och andy, ja han var ju som han alltid är :-) Inget illa menat.. Synd bara att inte inka va där.. Får gå ner och hälsa på honom nån annan dag :-)

Can you feel the rhytm of the night?

Tveksam..

Danne ringde mej massor igår och ville komma hit och grejer.. Han har inte hört av sig på jag vet inte hur länge sen såg han mej en gång och nuslutar han inte höra av sej.. Hoppas det va för att han va full. tyvärr brukar ju han ändå ha rätt bra koll dan efter vad som har hänt.. Får väl prata med honom sen.. Men han kan ju inte tro att han bara kan valsa in i mitt liv nu när han känner för det.. Visst vi kanske kan träffas och umgås lite men isf kommer det bara va som kompisar..
Idag är brorsan och hans tjej zandra hemma, dom va lediga från skolan.. och min kusin är hemma och hälsar på.. Hon bor i stockholm annars så jag tänkte gå in till henne och fika sen.. Har inte träffat henne på länge så det kommer bli kul :-) Sen ikväll har mamma och jag våran sista omgång på dansen, sen åker jag nog tillbaka till landet igen.. Så ser läget ut nu men jag kanske hinner ångra mej :-)

All that I'm dreaming of<3


Måste bara skriva av mej lite frustration för just nu är jag så grymt förbannad och lite sårad.. Skulle bara vilja slå sönder nåt eller nån.. Vissa människor fattar inte vad dom får och det gör mig grymt irriterad nu.. Men jag ska inte va likadan själv så jag sväljer det här men jag kan ju lova att det här är sista gången..
Ska gå till wasa ikväll och ha kul med massor av människor förhoppningsvis.. Dennis och elias skulle dit, elias och jag skulle prata lite.. Vi har ju inte haft kontakt nu på ett tag så vi får se hur det går.. Det här är ju första gången jag går ut i min nya frilla också :-) Ska bli jättekul.. Nu måste jag duscha och sen ska jag åka in och dansa..

Jätteglad..

Eller i söndags va jag jättearg för jag hade typ bråkat med emil.. Så igår skämde jag bort mej för att det skulle kännas lite bättre.. Köpte nya jeans, som satt perfekt :-) Och sen va jag och klippte mej och färga håret, jag trivs kanonbra i min nya frilla och har fått bra respons så det är kul.. Sen messa emil igår och sa att han ångra sej och vi messa massor hela kvällen så nu är vi sams igen och jag längtar tills vi ses nästa gång :-) Ska nog åka och kolla på hans match på fredag men först ska vi ha p-möte på jobbet..
Idag har vicky och jag legat i vasaparken och solat men hon kan ju inte ligga still så vi va inte där så länge, men jag hann iaf få lite lite färg på min annars rätt bleka kropp.. Så här års brukar jag ha fått en skaplig bränna men nu känner jag att den är på gång.. Sen va vi och käka på café plaza på drottninggatan och det kan jag rekommendera.. Mysigt ställe, trevlig personal och mycket god mat :-)
Efter det hämta vi cornelia på dagis och jag följde med för att hämta mina väskor hos vicky.. Sen bar det ner till resecentrum och bussen.. På vägen dit stanna jag och prata med hannah och malin och det va jättelänge sen jag träffa dom så det va jättekul.. Och när jag gick förbi bishop så ropa inka att jag gick åt fel håll så då stanna jag och prata med dom en stund.. Danne satt där med dom men han hälsa inte ens men sen messa han och sa att det av för att vi inte hade pratat på länge så han visste inte hur jag skulle reagera.. Men han tyckte också att jag va fin i håret :-)
Nu ska jag slänga mej i soffan ett tag inan det blir kvällsmat :-)

Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till<3

Mysväder..

Problemet är bara att jag sitter nere i västervik och emil är på sitt land nånstans vid södra finnö.. Så det blir inget myspys denna helg :-( Men vi får ta det nån dag i veckan ist.. Annars är det riktigt skönt att sitta här nere i förtältet och höra regnet smattra mot taket.. Resten av helgen hoppas vi på fler solglimtar för jag har ju lovat att jag ska bada och det gör jag hellre när det är sol än när det regnar :-) Just för tillfället ä jag väldigt uttråkad, så jag sitter med brorsans laptop och försöker roa mej lite och då passa jag på att göra en liten uppdatering här.. Funderar på om man ska ta en grogg och se om livet blir roligare då.. Det får nog bli så faktiskt :-)
Vi va inne på stan en sväng förut men jag hitta inget snyggt.. Jag som va så sugen på nya kläder, får väl se om man kan hitta nåt på stan hemma då.. Men det är ju lite roligare att hitta nåt här för då är ju risken att nån annnan köper likadant mycket mindre.. Skönt med semester, igår gick jag omkring i ett par mysbyxor i storlek 42 och en fleecetröja i storlek XL, helt underbart.. Idag ser jag faktiskt presentabel ut, eller jag försöker så gott jag kan alla fall.. Dock har jag inget smink men det ska man inte ha när man har semester :-) Nae nu måste jag gå och hälla upp en grogg, hoppas alla har en trevlig långhelg.. Ni kanske får nån emr uppdatering i helgen :-)

Tänker en underbar tanke om dej<3

For that one special kiss..

Idag har mamma jobbat hemma för hon va på en kontroll hos sin läkare förut.. Så på förmiddagen satt jag och pratade med henne.. Va länge sen vi bara satt ner och prata faktiskt så det va riktigt mysigt.. Sen har jag vaxat benen, sjukt skönt.. Ska väl börja tvätta snart, vet inte riktigt vad jag har rent.. Sen ska jag börja packa ut i husvagnen det som ska med till västervik.. Men jag hoppas på sol så att man kan gå i bikini större delen av tiden.. Men man får ju förbereda sej på det värsta också.. Ska titta på vädret sen och se vad dom säger, inte för att jag alltid litar på vad meterologerna säger men ändå :-) Tyvärr verka det inte som att det skulle bli jättebra väder men vi får hoppas det ändrar sej.. Jag har alla fall bestämt mej för att det ska bli årets första dopp sen får vädret bli som det vill :-)
Jag hade en jättekonstig dröm inatt och jag kan inte tyda eller förstå den på nåt sätt.. Men jag skulle väldigt gärna vilja veta för det verka va kul.. Den utspela sej i sörping och sen va min morbror och moster inblandade, liksom jobbet.. Men på nåt sätt vart det väldigt intressant för det va en till person med som jag inte har en aning om vem det är.. Och jag som är jordens mest nyfikna människa kan inte sluta tänka på det :-)
Prata med Emil igår och han tycker också att det är tråkigt att vi inte kommer träffas på ett tag, men han sa att han skulle vänta på mej när jag kom hem<3 Trots att jag inte har känt honom så länge så känns det som att han är ärlig och menar det han säger.. Det är ju mer än man kan säga om andra killar.. Jag har mest fallit för idioter hittills men jag tänkte att det skulle bli ändring på det nu :-) Sen vet man aldrig vart det leder mellan mej och emil men det känns bra nu.. Det vore kul att lära känna varandra lite bättre och det tycker jag vi är på god väg att göra.. På ett sätt kan jag ju faktiskt tacka min chef för att jag fick chansen att träffa emil, för det va ju när jag använde presentkortet jag fick av chefen som vi träffades :-)
Nae nu har jag inte tid att sitta här längre, måste börja tvätta.. Men det kanske blir en uppdatering senare..

Give our love a chance<3

Mysig helg..

Ja i fredags va jag och käka och drack lite på bishop.. Kul att träffa det folket igen :-) Sen bar det av till emil och vi gjorde typ ingenting.. Bara myste i soffan och glodde på tv, men det va helt underbart.. Sov sjukt skönt hos honom sen och va faktiskt riktigt utvilad när jag vakna på lördagsmorgonen.. Då gick jag hem till jonte och bytte kläder och hämtade mina arbetskläder, sen gick jag upp till stan och åt frukost innan jag åkte ner till jobbet.. Hade en bra dag på jobebt och kom till jonte runt 6 på kvällen.. Sen kom towe och johan dit med sina bebisar så resten av kvällen hade jag en 6 veckors wille på bröstet.. Sjukt mysigt, han sov rätt mycket men han vakna för att äta och titta lite på vad alla andra gjorde med jämna mellanrum.. Sen gick jag in och la mej i sängen bredvid cornelia eftersom jag skulle upp och jobba igår.. Första arbetsdagen med min nya kollega Tobbe, inte så pratglad människa kanske men han va väl helt okej.. Det kommer nog funka bra.. Jag va ju i serveringen igår så jag har ju inte jobbat med honom i köket än och det känns lite sådär.. Första gången vi ska jobba tillsammans och samarbeta är på en catering till 200 pers så jag hoppas vi kommer bra överens :-) Men det kommer nog lösa sej det också, jag kommer ju jobba i serveringen när han är i köket ett par gånger innan det så vi kommer säkert lära känna varann lite bättre tills dess..
På onsdag åker ju vi till västervik, det ska bli så sjukt skönt att komma bort en sväng.. Men jag kommer sakna emil.. Men jag får väl träffa honom när jag kommer hem igen.. Hoppas det blir bra väder så man är solbränd och fin när man kommer hem :-) Måste bara se till att träffa johan eller anne nåt innan jag åker så jag kan lämna nyckeln till dom.. Är ju inte så bra om jag får med mej den till västervik för då kan det bli lite körigt för dom att komma åt alla grejer på jobbet.. Nae nu ska jag hjälpa mamma att göra smörgåstårta som vi ska ha med oss till västervik :-) Hoppas alla har haft en tevlig helg för det har jag :-)

Saknar dej redan<3

Fredag igen :-)

Japp, skönta att veta att det är dags för jobb imorrn och på söndag.. Ikväll skulle ju jag och emil ha gått på bio och gått och käkat nånstans men det har blivit lite ändrade planer.. Han låg ju hemma i feber igår och är hemma idag med.. Dock har han ingen feber men han känner sig inte så jättepigg.. Så det får bli att åka hem till honom och se nån bra film där och bara mysa ist :-) Det viktigaste är ju att få träffa honom liksom..
Skulle ju också ha vart i stan så här dags idag men jag bestämde att jag hämtar jontes nyckel när han slutar jobba ist.. På så sätt slapp jag gå upp 6 imorse.. Och så får jag umgås med min mamma hela dan för hon jobbar hemifrån idag :-) Vi ska snart åka och handla lite.. Sen på eftermiddagen kommer det en rörkille som ska se om han kan dra om våra rör i badrummet så vi kan sätta upp det nya badrumsskåpet mamma köpte :-) Det kommer bli grymt när det är klart :-) Annars har jag inte så mycket mer planerat just nu.. Är tomt i min kalender kan man säga.. Men jag längtar sjukt mycket till på onsdag :-) Då ska vi nämligen åka till västervik.. Min familj, en hel del släktingar och sen skulle daxxa, micke och några fler komma ner också :-) Det kommer bli grymt.. Åker på onsdagkvällen och kommer hem på söndagen :-) Årets första husvagnstur och årets första bad i sjön :-)
Nu måste jag hoppa in i duschen men jag ska försöka hinna med en uppdatering i eftermiddag..

Myspys med Emil ikväll<3


Jaha nu sitter man här igen.. Jag svävar på moln kan jag lova, mina nya p-piller är det bästa jag har ätit i hela mitt liv.. Förra gången jag käka p-piller för ett par år sen så sa min läkare att jag skulle blöda mycket mindre och inte ha lika mycket mensvärk när jag hade mens.. Haha det stämde ju inte alls, blödde lika mycket och hade fortfarande så ont så jag bara kunde ligga i soffan den första dagen typ.. Den här gången äter jag samma sorts p-piller men jag mår så jävla bra :-) Ingen mensvärk alls och blöder mycket mindre, så den här gången funka ju det han sa till mej första gången :-) Och jag är såå lycklig för så här bra har jag inte mått på jag vet inte hur många år :-) Va bara tvunegn att glädja mej lite :-)
Jag funderar på hur dags jag ska åka in till stan sen, och det beror ju lite på vad jag kommer fram till att jag vill göra.. Jag ska ju träffa Emil sen men jag vet inte hur dags det blir.. Så jag tänkte jag skulle käka nåt innan jag åker till honom, funderar på bishop.. Där får jag ju både god mat och god dricka.. Och sist men inte minst, supertrevlig personal :-) Men jag vet inte, kan ju va kul att prova nåt nytt också :-) Frågan är bara vad.. Får tänka på det ett tag så får vi se vad jag bestämmer mej för..
Min älskade corre har fått ögoninflammation, vicky hämta henne från dagis förut.. Men nu mådde hon skapligt, va samma energiknippe som vanligt :-) Det är skönt när det inte märks på dom små liven att dom är sjuka.. Är så jobbigt att se dom hängiga och febriga för man vet ju själv hur träligt man mår då.. Nu ska jag bestämma hur jag ska göra ikväll och sen packa väskan och dra in till stan :-)

Trevlig fredagseftermiddag :-)

Telefonkö..

Japp jag satt nyss i telefon kö hos tele 2.. Va ju precis vad jag hade planerat att göra en torsdagsförmiddag, eller inte.. Men nu har jag iaf avbeställt nån grej som jag inte använder, dumt att betala för nåt man inte använder liksom :-) Och så förklarade jag att jag har bytt adress och gav dom den nya så jag slipper få mobilfakturan till jonte.. Iofs ser jag den på nätet så det är sällan jag hämtar dom där men iaf..
Idag har jag lovat pappa att jag ska städa hela huset.. Morfar kommer hit ikväll och ska hjälpa dom med deras nya badrumsmöbler dom har köpt.. Koppla in lite el och så, det är han bra på min morfar :-) Sen hade jag tänkt slänga ihop en riktigt kladdig kladdkaka som dom kan få till kaffet ikväll, med lite vispad grädde till såklart.. Mums :-)
Sen måste jag tvätta också, arbetskläderna är viktigast.. Eftersom jag åker till stan imorrn så måste jag ta med dom redan då.. Det ska bli jättekul att träffa emil imorrn, prata lite med honom när man är nykter.. Kanske skulle berätta lite vem emil är förresten.. Jo när vicky och jag va ute i söndags så satt det sig 2 snygga killar vid vårat bord och börja prata.. Det va emil och hans kompis viktor.. Vi hade jättetrevligt med dom hela kvällen och sen har vi pratat med dom en hel del i veckan.. Eller jag har gjort med Emil alla fall.. Emil spela visst fotboll med micke :-) Ska bli kul att träffa honom, när vi är nyktra.. För det va ju ingen av oss som va i söndags, den ena mer bakis än den andra.. Haha men vi hade ju kul så det va det värt :-)
Usch jag fick jättedåligt samvete igår, jag har ju träffat erik ett par gånger.. Men vi har bara varit kompisar och inte pratat om mer.. Men då sa jag iaf till honom igår att vi nog inte kunde bli mer än kompisar för jag har inte dom känslorna för honom.. Och han vart inte direkt glad kan jag lova, men herregud jag har varit hos honom en gång.. Vi har ju umgåtts som kompisar förut så varför skulle det ändras bara för att jag sov hos honom en kväll? Skit samma men jag tycker nog egentligen att jag inte har nåt att ha dåligt samvete över för jag har inte gjort fel.. Så det så :-) Alltså visst det är ju tråkigt att han inte kände likadant som mej och allt det där men tyvärr kan jag inte göra nåt åt det..
På lördag blir det jobb igen :-) Wiiee, servering 12-17.. Det ska bli kul och så slipper jag värsta ruschen :-) Vi har ju en tia bokad vid 5 och ett sällskap på 30 pers vid halv åtta så dom får nog lite att göra då på kvällen :-) På söndag jobbar jag 12-18 i serveringen och då ska våran nya kollega va i köket.. Ska bli kul att träffa honom :-) hoppas han inte tror han är  störst, bäst och vackrast bara för att han är äldst av oss i köket.. För då kommer det här bli en intressant sommar.. Då kommer inte han och ja att komma överens.. Men vi får hoppas på det bästa :-) Ja menar det kan ju lika gärna va så att han är jättetrevlig och inte alls nån översittartyp och då kan det nog bli en grym sommar :-) Ni får veta det på söndag kväll eller måndag morgon :-) Nu måste jag börja städa :-)

Jag vill bara gå hem med dej<3


Jaha nu har vi precis fikat, va riktigt gott :-) Måste ta 7-bussen till stan imorrn så jag hinner hämta jontes nyckel innan han åker till jobbet.. Ska sova där i helgen när jag jobbar och då är det lättare om man har nyckel.. Och så hoppas jag att emil blir frick till imorrn så va kan göra det vi har planerat.. Han hade legat hemma i feber hela dan idag :-(  men det kommer ju fler dagar men jag hade ju sett fram emot att träffa honom imorrn.. men vi får se hur det blir, kan ju va så att han piggnar till tills imorrn kväll :-)
Får bli en frukost på stan imorrn, nån som vet nåt bra ställe att käka frukost på? Får se om jag hittar nåt som ser bra ut :-) Sen ska jag gå och handla lite innan jag åker till jonte.. Men det kanske blir en uppdatering när jag är i stan imorrn, annars dröjer det nog ett tag, tyvärr..

Ha en trevlig helg allihop :-)

Back in business :-)

Haha ja nu va det ett tag sen jag uppdatera den här sidan.. I söndags jobba jag till 4 och sen åkte jag till min kusin som fyllde 2 år.. Hade jättetrevligt och åt smörgåstårta :-) Sen bar det av till vicky, lämna mina väskor där och sen gick vi ner till bishop för att ta några öl.. Hade ju fått presentkort där av chefen.. Några öl som slutade med att vi hamnade på wasa där viträffade två roliga killar att umgås med.. Jättetrevliga och vi hade en underbar kväll.. När jag vaknade i måndags mådde jag dock inte lika bra, oj va bakis jag var.. Kände mej inte så full i söndags men det va jag uppenbarligen.. Så jag genomled måndagen med en känsla av illamående, trötthet och fyllefrossa.. Eller nåt sånt iaf.. Tog mej på eftermiddagen upp till vilbergen för att hälsa på min farmor.. Jag hade köpt med mej napoleonbakelser som jag vet att hon älskar.. Sen väntade jag på att pappa skulle sluta jobbet så jag kunde följa med hem men så vart det inte riktigt.. Maria ringde när jag satt uppe hos farmor och fråga om jag inte kunde vikariera hos henne på tisdagen.. Jo då så det vart att åka till vicky igen, lägga sej tidigt och gå upp när klockan ringde vid 7 på tisdagsmorgonen.. Jobbade till kvart över tre sen gick jag upp till stan och tog en fika, mötte erik en stund och sen hämtade min morbror mej.. Hade lovat att va barnvakt till mina kusiner nämligen.. Så vid niotiden igår kom jag äntligen hem :-)
Idag har jag legat ute i solen på förmiddagen sen gick ja och la mej ett tag för att bli av med min huvudvärk.. Ställde klockan och tänkte att jag kunde vila i 40 minuter.. Vaknade efter tre timmar, fortfarande med en molande huvudvärk.. Så vi får se när jag somnar idag, är väl några bra filmer man kan se ikväll..
På fredag ska jag på bio med emil och så skulle vi gå och käka innan det :-) Ser fram emot det, kan bli en kanonkväll :-) Kanske blir en uppdatering senare om jag inte kan sova :-) Nu är det dags för matlagning :-)


Så glad att jag träffade dig<3

Chefen överraska, på ett positivt sätt..

Ja innan jag sluta idag så kom chefen och gav mej ett kuvert och tacka för ett bra jobb förra helgen när det va så sjukt mycket att göra.. Så jag fick ett presentkort på bishop som tack för att jag slet häcken av mej :-) Första gången dom visar uppskattning på ett sånt sätt, sjukt trevligt.. Idag va det en skapligt lugn dag på jobbet, vi hade att göra hela tiden men det va inte hysteriskt..
Så nu är frågan vad man ska hitta på ikväll? Måste käka nåt snart för jag är vrålhungrig :-) Blir antagligen en lugn kväll, jobbar ju imorrn med :-) Men man vet aldrig :-)
På förmiddagen idag va jag på fotbollscup, emil spelade.. Jag hann se en match innan jag av tvungen att åka till jobbet och då gjorde han fyra mål när hans lag vann med 8-5.. En riktig måltjuv min kusin :-) Han kommer att bli grym.. Nu vill conelia att jag ska sjunga sing star och dansa med henne så det blir inget mer skriva nu..

Aldrig lämnar jag dig<3

Bättre sent än aldrig :-)

Hade lovat Frazze att uppdatera min blogg på fömiddagen idag eftersom det inte vart nåt igår.. Men när jag vakna imorse såg ja ju att solen va framme, och då gäller det att passa på :-) Så jag slängde på mig en bikini, åt lite frukost och gick ut och la mej på altanen :-) Men nu invaderar molnen så nu kan jag uppdaetra, och det är ju nästan förmiddag fortfarande..
Vet inte riktigt vart jag ska börja idag men jag börjar med att skriva lite om D.. Messa med honom häromdan.. Han är sjukskriven och mår mindre bra, inte kul för honom.. Men den enda kontakten vi har kommer att va som kompisar sa jag till honom.. Och det känns som att jag är riktigt nöjd med mitt beslut där faktiskt.. Så nu behöver ni inte undra mer om honom..
I onsdags efter jag hade dansat va jag inne på bishop och åt och sancka lite med folket där och sen bar det av till ljura.. Filmkväll med erik va planerna och det va jättemysigt.. Vart dock hockey och fotboll innan filmen men sportgalen som jag är så va det mer än välkommet att se barca avgöra på övertid :-) Sen såg vi nån film med Jackie Chan, kommer inte ihåg vad den hette men den va bra.. Erik jobba ju igår så 7.45 ringde klockan men innna det hade jag vaknat när nisse hoppa upp i sängen och ville gosa.. Nisse är eriks katt för er som inte vet det :-) Erik va tvungen att springa till jobbet kvart i nio men jag låg dock kvar i sängen ett par minuter till, det va grymt skönt.. Sen fick jag lite bråttom för jag skulle träffa vicky på stan och käka frukost, men hon vänta på mej utanför corres dagis så det gick bra ändå :-) Sen efter frukosten gick vi en sväng på stan, jag köpte skor som jag kan ha när jag serverar på jobbet.. Vicky va på systemet så hon slapp det idag och sen gick vi hem till henne och lämna alla grejer.. Nästa res bar av till maxi och kolla in allt nytt där, en sväng på Toy's and rus där vi hade jättekul :-) Sen blev det en lunch på maxi, riktigt trevligt att sitta och titta på alla byggarbetare där.. Det är nåt visst med killar med borrmaskin, sexigt värre.. När vi hade ätit och tittat klart på alla killar som jobba där så bar det av till city gross.. Dit hade mina arbetskläder jag beställde kommit.. Så vi var inne och hämta dom och på vägen därifrån så var det en tant som hade ställt sin vagn 2 centimeter bakom mej å jag kunde inte ens vända på mej utan att snubbla över den men vicky fick sig ett gott skratt och det va ju kul det :-) Så efter alla äventyr ute vid ingelsta så åkte vi och hämta cornelia på dagis, handlade lite och hyrde film.. Blev en eftermiddag i soffan och det va skönt efter allt spring på dan..
Klockan 7 hade min kusin vårkonsert i hörsalen så den skulle jag och titta på.. Mitt i filmen va det alltså dags för ett klädbyte, sen skulle jag bara sminka mig en snabbis och sätta upp håret så va jag klar att gå sen.. Men när jag står i badrummet hos vicky med mascaran i högsta hugg så sitter hennes älskade dotter och badar bredvid.. Så hon riktar duschmunstycket mot mej och jag blir dyngsur.. Så ett snabbt byte till torra strumpor, byxorna kunde jag inte göra så mycket åt för jag hade inga mer med mej in till stan och orka inte låna av vicky.. Så superstressad sprang man ner mot hörsalen med ett par byxor som va blöta nästan upp till knäna så det såg ut som jag hade vadat över en flod eller nåt.. Men bara två minuter sen va man där och kunde börja köa in.. Va en jättebra konsert med några solister och instrumentalister som va grymma.. Va givetvis bra när dom sjöng klassvis också.. Efter den bar det av hem till landet, det första man gjorde va ju att slänga sig i soffan och se på hockeyn.. Sen va jag helt slut efter den så det vart att krypa ner i sängen med en bra bok istället för att blogga.. Väldigt händelserik dag måste jag säga, men jag hade jättekul hela dan..
Ikväll ska jag bort till grannen för det är kalas där, Jossan blir 8 idag.. Kommer nog bli en trevlig fredagskväll.. Imorrn klockan tio har min kusin fotbollscup här på landet, så jag har lovat att komma och titta på honom.. Hinner väl se några matcher innan jag börjar jobba.. Börjar ju inte förrän tolv imorrn :-) Jobbar antagligen 12-16 på söndag för sen ska jag på kalas kl 5, då är det min tredje kusin som fyller 2.. Så den här veckan har jag varit på alla syskons evenemang :-) Efter det blir det hem till erik och mysa.. Så ser helgen ut för tillfället, vet inte om jag hinner uppdatera nåt men det märker ni..

Vårkänslor<3

Äntligen onsdag..

Japp jag längtar till ikväll när jag får träffa erik :-) Det ska bli mysigt.. Men innan det ska jag hämta ut mina arbetskläder som har kommit och sen dansa.. Känns som att det kommer bli en bra dag faktiskt.. Synd att inte solen lyser bara, hade vart skönt att ligga och slappa ute på altanen nu med en bra bok och bara njuta.. Men det får bli en annan dag..
Måste bara säga att jag skulle döda för att få sitta på bishop och äta deras toast och dricka drinkar.. Men men inte än.. Iofs får jag ju dricka alkohol efter dom första fyra dagara så det kanske blir en drick i helgen.. Sen om det blir bishop eller efter jobbet det vet jag inte än..
Måste bara skriva min åsikt om ett visst par som håller på att dejta igen.. L kommer hem från norge och hittar en annan tjej hemma hos E(henes pojkvän), den tjejen han har varit otrogen med sen L åkte till norge.. Det tar slut, han blir tillsammans med den där tjejen från jobbet och sen tar det med slut.. han strular till och från med L och hon säger att hon har så starka känslor för honom.. Hur kan man ha starka känslor för en kille som har gjort så? Hur kan hon gå med på att dejta honom igen och dessutom vara glad över det? Upptäck vad du håller på med och stick för han kommer såra dej lika mycket den här gången.. Men hur får man en tjej att inse det? Hade det vart en tjej som jag va bra kompis med så hade jag sagt det rent ut men nu är det inte så tyvärr.. Hon komemr väl få upptäcka vem han är nångång, synd att hon ger honom chans efter chans bara.. vet ju av egen erfarenhet att han är bra på att manipulera folk.. han dejtade mej och sa att han och L bara va kompisar och sen sa han tvärtom till henne.. Det är ju hon som kommer förstöra sitt liv med honom, men jag hoppas hon tar sitt förnuft till fånga innan det är för sent..
Jaha, nu känner jag att jag vill göra nåt roligt, vet bara inte vad.. Snackar med frazze på msn nu, vi diskuterar wasa och karaoke.. Han vill gå till svea och sjunga karaoke så jag får väl ställa upp och följa med dit :-) Vi får väl bestämma en dag när vi ses nästa vecka.. Skulle ta en fika nån dag nästa vecka.. Nu är det dags för duschen så jag hinner med allt jag ska göra innan jag åker till stan :-)

Sången till dej, en hyllning från mej<3

Jag funderar på att skippa den här diet-grejen, har inte tillräckligt med motivation för att fortsätta trro jag.. Eller mamma har ju hållit på längre än jag och hon säegr att det inte alls märks på det sättet det står att det ska göra.. Nu är ju inte jag jättetjock så det vore ingen big deal för mej att inte klara det.. Men jag skulle kunna fortsätta att äta vissa av dom här grejerna bara för att känna mej nyttig.. Jag skulle kunna dra ner på det onyttiga fettet och istället äta det som är bra för kroppen.. Sen kommer jag säkert inte tappa i vikt då men det gör inget för mig.. Och har jag tur kanske magen blir lite mindre.. Och annars va det liksom en kul grej.. men vi får se när jag skipapr den..
Imorrn ska mamma och jag gå och kolla på min kusins vårkonsert.. Det ska bli riktigt kul.. och på fredag fyller min syssling år så då ska vi dit på fest :-) Och helgen med den här dieten känns sådär så jag komemr nog strunta i den vissa måltider men äta den när jag kan.. Då känner jag mej ändå mer hälsosam än jag har varit innan..



Älskar ljudet av regnet som smattrar mot plasttaket..

Ja på våran altan alltså.. Ja i en husvagn eller ett förtält funkar också.. Men jag har inte lust att springa upp till husvagnen i det här vädret så jag öppnar fönstret och hör regnet smattra mot plasttaket på våran altan :-) Helt underbart, så lugnande.. Och bara jag hemma så inga andra ljud i huset som stör :-)
Nu ska jag berätta hur min dag har sett ut, den började förvantansfullt.. Skulle bli kul att träffa alla barn igen som jag har saknat.. Kommer dit och inser att chefen har sagt fel tid till mej så jag skulle ha jobbat halv tio till 4 men hon sa 10-16 till mej.. men men inte mycket att göra åt saken då.. In emd väskan och matlådan och sen gå ut till barnen som va ute.. Det gick problemfritt och barnen från andra avdelningar kom fram jätteglada och kramades.. Sen skulle vi gå in och äta mat och när alla 17 barn kom in i samma rum så vart det kaos.. Ingen gjorde som vi sa till dom, dom vägra äta och jag vet inte allt va det va.. Så hela eftermiddagen har varit full rulle och hög ljudvolym.. Lite skönt att sitta i tysthet här hemma på landet och bara höra regnet..
Imorrn ska jag in till stan och hämta ut mina arbetskläder jag har beställt, 600 spänn i sjön där men då fick jag ändå lite rabatt :-) Sen ska jag ju som vanligt på onsdagar dansa mellan 18-19 i salsahuset.. Sen kommer dagens höjdpunkt, hem till Erik och se på film och bara mysa.. Dock ska han jobba på torsdag så det blir att gå upp tidigt, men det är det värt..
Så nu har jag slängt in maten i ugnen också, börjar bli rätt hungrig faktiskt.. Ikväll är det fotboll som gäller.. Arsenal-United, och jag hoppas verkligen att arsenal vinner.. Vi får se hur det går sen, kanske blir en uppdatering senare..

Det kan aldrig kännas bättre än så här<3


Usch och fy, huvudvärken som jag har haft hela ftermidagen har inte försvunnit än.. Snart blir det sängen.. Och är det inte bättre imorrn så måste det bli en cola.. Vill ju helst inte dricka det när vi kör dieten men det står ingenstans att man inte får dricka läsk även om jag fattar att det inte är bra.. Sen vill jag klargöra en grej till angående den där dieten.. Jag är inte ute efter att gå ner tio kilo och se ut som en pinne.. Den här dieten fokuserar på att ta bort den där lilla kulmagen man har.. Och det är den jag vill ha bort.. Och klarar jag det inte så känns det inte som en stor grej, jag lägger inte ner all min tid och kraft på att lyckas liksom.. Det va mer en rolig grej.. Nu ska jag dricka lite mer och se en liten stund på fotbollen innan det blir sängen.. Tyvärr ser ju arsenal ut att förlora.. Men jag har inte gett upp hoppet för jag älskar dom lika mycket ändå..

Snygg, söt och jättefin<3


Ny vecka - Nya rutiner..

Japp idag börjar jag med dieten mamma och jag går på.. Äter frukost nu faktiskt, och den är god :-) Ska göra lite matlådor sen som jag kan ha till jobbet imorrn och om jag sticker in till stan.. Funderar på att träffa erik nåt, men vi får se hur det blir.. Annars har jag inget planerat i veckan.. Anne hoppades att vårat sommarschema skulle bli klart i veckan så jag ser fram emot det.. Kollar mailen varje dag :-) Men nåt roligt får jag hitta på i veckan.. Är värd det efter den här helgen :-) Nån som har några förslag på vad man kan göra? Är ledig onsdag-fredag som det ser ut nu.. Nån dag ska jag nog träna och simma lite.. Skönt att röra lite på sig och jag älskar ju att simma så det blir bra :-) Nu fick jag skrivkramp eller vad författarna brukar säga.. Haha får nog byta musik så jag kan koncentrera mig lite bättre :-) Och så sluta jag messa med erik nu och då kan jag ägna mej mer åt det jag skriver :-) Så ska jag hämta lite mer vatten också :-) Nu är man på gång igen.. Det känns rätt bra att ta hand om sin kropp faktiskt.. Det har inte jag gjort innan, jag har ätit det jag är sugen på typ.. Vilket inte alltid har varit så bra.. Men nu blir det ändring på det och så kanske man kan slimma till kroppen lite till sommaren med.. Det vore ju inte helt fel.. Man vill ju gärna se hyfsad ut i bikini i sommar :-) Får ju alla fall 2 veckor i solen på öland :-) Det ska bli så jävla kul.. Och hoppas vi kan ha lite bra väder här hemma innan vi åker, så man har en grundbränna när man kommer ner dit.. Finns säkert gott om killar att vila ögonen på där :-) Nae nu ska jag börja laga mat :-) Blir säkert en uppdatering ikväll..

Som ögon när barnen är små<3



Jaha, den här dan har vart riktigt slapp.. Har degat i soffan typ hela dan.. Men oj va skönt det har varit.. Synd bara att man va ensam, hade vart trevligare med sällskap.. Men det får bli en annan gång.. Ska bli kul att träffa alla barnen imorrn, har saknat dom, jag har ju inte jobbat därute sen veckan innan påsk.. Mamma skulle skjutsa ut mig så vi behöver inte åka förrän tjugo i tio, och det är jätteskönt att inte behöva gå upp 6..
Har legat och sett på hockey nu på eftermiddagen, va väl ingen höjdarmatch men så är det ibland.. Hoppas fotbollen ikväll blir bättre.. Va Elfsborg-IFK Göteborg, två bra lag så den har goda förutsättningar den matchen.. Och efter den blir det sängen så man är pigg när man ska jobba imorn.. Igår sa johan att jag såg lite sliten ut, ja men konstigt efter den helgen då.. Måste springa och kolla till maten nu, men hör av er om ni vill hitta på nåt i veckan..

I can't stop thinking of you<3


Angående kommentaren om vad som hände med D, så har det inte hänt så mycket mer än.. Ni får veta mer när jag vet mer.. Och kommentera jättegärna, men det vore ännu roligare om ni skrev vem det va som kommentera..



Psykiskt slut..

Efter den här helgen så vet jag knappt vad jag heter kan jag lova.. Det har vart så sjukt mycket att göra.. Till att börja med så har jag vart ensam i köket och serveringen har vart 3 st men inte hunnit med.. Det har inet funnits tid till att förbereda nåt eller koka mer potatis typ.. Det har vart kaos hela helgen men på nåt sätt så lyckades vi få ut all mat.. Dock tog vissa grejer slut igår för ingen hade räknat med att vi skulle få så här mycket att göra.. Men det är sånt som händer ibland tyvärr.. Vart bra med dricks i helgen, så det är ju nåt positivt.. Skönt att få lite cash i fickan så man känner att man har gjort ett bra jobb.. Hur det kunde bli så mycket dricks när vi var så stressade och hade lite väntetid förstår jag inte... Men det är ju kul att folk var nöjda alla fall.. Nästa helg blir det att jobba i serveringen om det blir nåt.. Men det gör jag så gärna, tycker det är roligt också.. Måste ju tycka att jag har två helt underbara chefer som har vart guld värda den här helgen.. När det va som värst och både fia och jag kände, vi går hem så kommer dom in och ger komplimanger och säger att det går bra.. Och det löste sig ju faktiskt till slut.. Nu värker mina fötter, men det går ju säkert över nån gång..
Pappa har grillat fläskfilé nu och det ska bli så jävla gott.. Jag har levt på lite pasta i helgen, har inte hunnit varken äta eller dricka.. Jo efter stängning åt jag faktiskt i fredags, och igår och idag fick jag i mig lite strax innan vi stängde.. Men sånt är livet ibland.. Hoppas alla andra har haft en bättre helg än vad jag har haft..

Soffläge ikväll<3

Min chef är ju rolig..

Ja igår när vi gick från jobbet så sa han att jag och Anne skulle få det lugnt idag.. Förra första maj hade vi inte alls mycket nämligen.. Men idag slog det till och alla kom samtidigt.. Johan och Anne i servisen och jag i köket och det tog aldrig slut.. mellan halv tolv och 5 gick det i ett kör hela tiden.. Vid strax efter 4 kom anne in i köket med ett glas dricka till mig och först vid 6 kunde i äta.. Har vart en helvetisk dag på jobbet men vi har klarat av det.. Så nu räknar jag med att vi får lika mycket imorrn så vi inte får en chock när alla väller in.. Imorn jobbar jag 10-23, ibland känns det som att man bor på jobbet.. Men det är ju skönt att veta att det rullar in lite cash, och lite dricks :-)
Annars rullar väl livet på som vanligt, Danne har inte hört av sej.. Men det hade jag inte räknat med heller.. Erik är jättegullig hela tiden, han ville att jag skulle komma dit och mysa med honom och hans katt ikväll.. Men han och nisse fick klara sig själva :-) Jag lova att umgås med dom efter helgen när jag har lite tid över.. Och när jag vet säkert hur det blir med Danne för har inte han hört av sej på söndag så skiter jag i honom.. Då har han fått sina chanser oavsett vad han försöker lura i mej den här gången..
Sitter hemma hos jonte nu och lyssnar på när han och vicky sjunger sing star.. Elin, Towe, Johan och deras tvillingar är här också.. Jättesmå och söta, en månad gamla.. Väger inte mycket kan jag lova.. Det är ju så man blir sugen på en egen liten bebis, men först vill jag ha ett förhållande.. Jag känner mej riktigt duktig faktiskt, har bara missat ett p-piller sen jag börja med dom :-) och då hade jag dom inte med mej, sen sov jag inte hemma och när jag kom hem va det för sent för att ta det i vilket fall.. Men förra gången jag käka dom för typ 2 år sen, då va jag usel på att komma ihåg att ta dom.. Så stora framsteg på den fronten :-)
Ska försöka hinna med en uppdatering till i helgen, blir kanske på söndag.. Imorrn när jag kommer hem från jobbet lär jag va helt slut och så börjar jag 11 på söndag också.. Skönt att känna att man lever..



RSS 2.0