Tar helg nu :-)

Ja efter att ha jobbat hela veckan känns det ganska bra med en ledig fredag.. Vi ska ut till hageby och handla lite och på kvällen blir det fredagsmys för jimmy är också ledig imorn :-)
Nu måste jag verkligen komma igång och simma för den här veckan har varit katastrof, smärtan i axlar och nacke gör att jag spänner mig vilket resulterar i att jag går omkring med spänningshuvudvärk.. Imorse höll jag på att få migrän men jag lyckades på nåt sätt undvika det och det är jag glad för :-)

Olivia mår bra, hon har fått fyra tänder i överkäken nu och har precis börjat gått :-) Det går inte så fort än men hon går iaf.. Hennes nya favorit är vindruvor, hon äter så mycket vindruvor och russin att hon bajsar typ 5 gånger per dag.. Så nu har jag börjat säga ifrån och då sätter hon sig på golvet och tjuter..
På måndag kommer angela igen och om tre veckor ska hon sova hos oss :-) Jag är jätteglad att det funkar så bra för allas skull, tror både jimmy, angela och jessica behöver det.. Och olivia tycker det är jättekul :-)

Trevlig helg allihopa :-)

Super-Söndag!

Kom hem från landet förut och fönstret hade stått öppet i lägenheten så man kan säga att det var lite småkyligt.. Det bästa med kylan är att man kan krypa upp i soffan med en kopp varm choklad, helst i myskläder, jag bara älskar det :-) Det är en av de bästa sakerna med hösten tycker jag.. Och att det blir mörkt och regnar mer så man kan sitta inne med tända ljus och bara mysa.. Vintern är min favoritårstid men hösten kommer på en klar andraplats :-)
I veckan som kommer händer det lite vilket jag tycker är kul :-) Imorn blir det bvc, på tisdag ska jag till tandläkaren och sen ska vi hämta angela från dagis och sen är det bara se fram emot helgen :-) Ska försöka få tag på en klipptid också..
I helgen ska nämligen mina föräldrar va barnvakt och på lördag ska jimmy och jag gå ut och käka och bara ta kvällen som den kommer :-) Supermysigt!

                                             Älskar min sambo och dotter så otroligt mycket :-)


Regn!

Jaa idag vaknar man till mysväder, jag hade dock kunnat ligga kvar i sängen ett tag till men det ville inte min älskade dotter.. Idag blir det nog en innedag, jimmy jobbar ikväll så han är hemma och myser med oss hela dan :-)
Måste bara skriva lite om igårkväll också.. Angela kom inte hit, väldigt tråkigt men vi ska ju hämta henne på dagis imorn så vi får umgås med henne då :-) Mamma och pappa ville dock träffas så vi va på black lion och käka, tyvärr va väl standarden på maten inte den bästa men dom får nya chanser för jag vet att deras oxfilé är grym så den tar jag nästa gång :-) Sen gick vi förbi bishop för att olivia skulle få träffa cissi och det slutade med att vi stanna kvar på pub-quizen, väldigt trevligt måste jag säga :-)
Jag satsar på en dag med lite sällskapsspel/kortspel idag och flera koppar te och varm choklad :-)

                                                     

Helginlägg :-)

Jaa igår kom mormor och morfar och hämta oss sen bar det av till kuddby för kalas hos andreas.. Efter det åkte vi hem till mormor och morfar så bjöd dom på mat och hade en jättetrevlig kväll :-) Tack för det för då slapp jag och olivia va själva när jimmy jobba..

Idag är jimmy ledig :-) Vi har inte riktigt planerat dagen än, han sover ju fortfarande.. Ev kommer angela hit ikväll, jag hoppas det för jimmys skull men jag har inte hört vad som bestämdes så jag får vänta och se.. Sen antar jag att mina föräldrar skulle vilja träffa olivia men dom är i västervik och jag vet inte när dom kommer hem.. Får skicka ett mess till mamma sen och kolla läget :-)
Ska också smsa med min bror och höra hur han har det på gotland, vi saknar honom här hemma men jag vet att han har jättekul.. Dock kunde det ju va snällt om han hörde av sig en gång i veckan och berätta hur det va men det är visst upp till oss att hålla kontakten :-) Han tänker väl inte på sånt..

                                              Hoppas ni har haft en underbar helg allihopa :-)

Fredag :-)

Idag tog vi bussen upp till rambodal för att lämna in min tidrapport.. Där spenderade vi ett bra tag med att prata med moster pernilla, uppdatera oss lite på hur dom hade det.. Sen gick vi ner till hc och skulle handla grädde och cola till fredags-myset då tutar mormor och morfar på oss när vi är ungefär vid smedbyskolan så sen gick vi och prata med dom och heja på tobbe innan vi kom in på ica och börja handla.. Sen tog vi oss en promenad hem, plockade in varorna, diskade, åt lunch och nu har olivia och jag sovit eftermiddag :-)
Är överlycklig att jag fick mitt registerutdrag idag :-) Måste ju ha det på tisdag när jag ska på intervju hos vikariebanken, jag hoppas verkligen att jag kommer med där och kan börja få jobb direkt :-)

Nu ska jag alldeles strax börja med maten, potatisgratäng och balsamicofläskfilé står på menyn idag.. Självklart med en god sallad till :-) Jimmy är ledig idag så det blir fredagsmys hela dagen lång :-)

Irriterad!

Har länge tänkt återuppta min blogg men det har bara inte blivit så men nu sitter jag här igen :-)
Ska börja med att slänga en skaplig kritik till via sat och vissa privatpersoner där..
När jag gick med mina föräldrar på marknad under augustifesten så teckna pappa ett avtal med via sat för att han vill kunna se premier league.. Han har pratat om att göra det länge men det har aldrig blivit av men nu stod han alltså där och när försäljaren säger att han måste ha parabol så säger pappa att vi har haft det förut och att det inte funkar för dom bor mitt ute på landet.. Men försäljaren står på sig och säger att tekniken utvecklats och att nu för tiden kan alla ha parabol, så avtalet blir tecknat och vi går därifrån..
Igår spenderade jag, jimmy och olivia dagen på landet för att kunna släppa in teknikern som skulle komma och sätta upp denna parabol, efter att ha varit där i 10 minuter varav det tog 5 för att packa upp parabolen så konstaterar han att vi inte kan ha parabol för att det är för mycket träd i vägen så vi skulle inte få in någon bild.. Så bara att skicka tillbaka parabolen till via sat och häva avtalet, väldigt mycket krångel blev det helt plötsligt.. Men det va ju precis det vi stod och sa till den förbannade försäljaren..
Det som irriterar mig mest är ändå att medans pappa står och pratar med försäljaren står en gammal bekant till mig och pratar med mamma och mig.. Han jobbar också på via sat och har varit ute hos mina föräldrar och vet hur det ser ut, kunde inte han bara ha sagt till sin kollega att det inte skulle funka? Det hade besparat både oss och teknikern en hel massa tid och krångel.. Men nej han står där med sitt falska leende och säger inte ett ljud..

Nu till lite roligare saker, jimmy är ledig en helg :-) Eller inte en hel helg men lördag-söndag, och vet ni vad, det är lönehelgen också.. Det trodde jag aldrig skulle hända, han har ju jobbat där sen januari och första lediga helgen kommer nu liksom men tack tack till jimmys chefer :-) Mamma och pappa ska ha olivia då så vi kan få ha en mysig kväll utan att hon går omkring och drar en i byxbenen :-)
Annars leker livet här hemma och det är helt underbart.. 

                                                                        Älskar Jimmy & Olivia!


RSS 2.0