Inte igen..

Jag tror jag har kvar känslor för en kille som jag verkligen inte vill ha känslor för.. Varför kan jag bara inte släppa honom? Vi har ju knappt pratat med varann sen vi sluta träffas förutom enstaka tillfällen men dom räknas ju knappt.. Men det är väl bara att hantera det på bästa sätt, men jag har ingen aning om hur än.. Vi är hur olika som helst och passar inte ens ihop men jag kan bara inte släppa honom.. Sjukt irriterande..
Jag har blivit sjukt tråkig förresten.. Vicky och jag skulle gå ut i fredags efter jag hade vart på inflyttningsfest men jag hade så himla tråkigt så jag gick hem jättetidigt, typ strax efter 12.. Snacka om torr och tråkig, men grejen är att jag kan gå ner till bishop och ta ett par öl och ha jättekul men sen går jag hellre hem.. Man kan ju tro att jag är 40 och inte 21 liskom, det är lite illa.. Å andra sidan har ju jag haft den tiden i mitt liv när man va ute jämt så jag kanske har tröttnat på det..
På onsdag ska vi träffas på jobbet och planera allt vi har på gång.. Sen måste det bli att träna och simma några dagar den här veckan, nu när man äntligen har tid att göra nåt åt figuren :-) det behövs verkligen nu..
Om man skulle göra en kycklingsallad till lunch då :-) Blir antagligen en uppdatering senare :-)

When you're sleeping on the couch<3



Nu har jag vart på bio med mamma, mormor och morfar.. Såg The Proposal, sjukt bra film :-) Imorrn nlir det att gå upp tidigt för mötet vi skulle ha på jobbet vart flyttat till imorrn.. Så först en frukost på stan sen ner till jobbet och göra chokladtårta och planera med sanna och fia.. Lunch nånstans innan det blir ett långt simpass på badhuset :-) Ska bli skönt att röra på fläsket lite igen, förhoppningsvis är det snart borta om jag får bestämma :-) Nu blir det att krypa ner i sängen med en bra bok och hoppas att man får sova en hel natt utan att bli störd av mina sjuka drömmar..


På landet och kopplar av..

Japp jag åkte ut till landet vid nio imorse, vi va barnvakt åt min minsta kusin.. Han är så sjukt söt, blond och stora fina lockar :-) Sen har jag umgåtts med mamma och pappa som jag inte har träffat på ett tag och bara legat i soffan och jäst :-) Det är ju både fotboll och friidrott på tv så det går ju att fördriva tiden ganska lätt..
Fia och jag har ju lite att styra med i veckan, nu när vi ska ha våra tema-kvällar på maritime.. Den första blir en typ filé-afton den 25/9, med NoCore som spelar, och vi hoppas att det blir ett skapligt drag och att det kommer mycket folk :-) Det ska iaf bli skitkul att jobba då, och så hoppas vi att folk kan dricka lite drinkar så jag får ha lite kul bakom baren :-) Passa på att sprida nyheten och ring och boka bord på 0735-727156 eller 0709-312425 :-)

Jag prata med min kusin förut och hon undra vad jag skulle göra nu när jag är arbetslös.. Det va ju en väldigt bra fråga för jag har ingen aning.. Vet bara att jag vill ha ett jobb så fort som möjligt men det ska va nåt jag känner att jag vill göra och som jag vet att jag fixar.. Det känns lite som en möjlighet att börja om på nytt och lägga allt det man har gjort tidigare bakom sig, både i arbetsliv och privatliv.. Nu kan jag börja leva mitt liv som jag vill och känna att jag sätter mig själv först, ist för att försöka göra som alla andra vill.. Känner faktiskt att jag mår mycket bättre sen beslutet jag tog i våras och sen får folk tycka vad dom vill.. Och mår jag bra är jag en roligare människa att umgås med :-) Och lite mindre bithig än vad jag tydligen kan va annars..

Måste bara säga att inflyttningsfesten som jag va så orolig för gick jättebra i fredags.. Jag kommer inte ihåg jonas och han kommer inte ihåg mig så vi hade jättekul.. Tyvärr finns det ju fler vittnen till incidenten så dom har väl rätt men det man inte kommer ihåg räknas inte :-)
Hör av er om ni känner för att umgås för jag har all tid i världen nu :-)

Vad betyder alla drömmar jag har haft dom senaste nätterna?

En lugn lördag :-)

Japp jag jobbade ett par timmar, det va jättelugnt och jättetråkigt.. Fick dock hoppa ut i serveringen sen när sandra gick hem och då vart det lite roligare :-) Sen va det hem och fixa till sig lite innan det blev wasa, och där stannade jag bara en kvart eller nåt.. MAssor med folk, dålig musik och en croupier eller hur det stavas som inte visste vad hon höll på med.. Så jag gick ner till bishop ist och hade hur kul som helst :-) Mulle va där och det va kul att träffa honom och diskutera hans sångröst som för övrigt är grym :-) Ska bara få honom att inse det också men jag tror att han vet det innerst inne men vill inte visa det utåt.. Funderar alla fall på att följa med honom till wasa ikväll..
Dagen har jag inte riktigt tänkt på än men det blir nog en söndagmiddag på bishop, haha :-) Kanske träffar vicky och corre en sväng också.. Annars är jag väldigt öppen för förslag, och följ gärna med oss ut ikväll :-)
Måste bara tycka att det är grymt kul att se reklamen för ensam mamma söker.. Ska sitta bänkad framför tv:n varje söndag och följa peter, lasse och miguel :-) peter messa igår förresten, resultatet av dom messen blev att jag va en snygg partybrud.. Å andra sidan sitter ju han hemma i borlänge så det är ju lätt för honom att säga :-) Men jag tar det som en komplimang och hoppas att vi träffas snart igen :-)

I think I miss our friendship<3


Hihi en liten uppdatering redan.. Nu verkar det som att vicky ska med ut ikväll också.. Risken är ju att det inte är så mycket folk ute idag eftersom dom flesta har varit ute i helgen.. Men martin är en rolig person så vi kommer nog få skitkul ändå :-) Nahe om man skulle ta en lång och varm dusch kanske, det skulle va skönt nu :-) Toby har ju lovat mig en massage också, det är välbehövligt kan jag säga.. Fast vi får se om han vågar :-)
Vissa människor förstår jag mig bara inte på, dom säger en sak och gör motsatsen.. Men jag får väl leva med det och försöka hantera dom så gott det går.. Ibland funkar det och ibland funkar det inte..

It´s just the touch of your hand<3

Den långa vägen hem :-)

Ja igår efter jobbet va jag på wasa.. Dansade med kenneth och camille bl.a och hade jättekul :-) Dock så vräkte regnet ner när jag skulle gå hem, lite lagom onykter som jag va så hoppade jag i varenda vattenpöl hela vägen hem.. jag kunde krama ur mina skor när jag kom hem, dom är inte användbara idag :-S men det va roligt och det är ju det som räknas.. Jag kan säga att dom man mötte titta lite konstigt på mig men det är ju deras bekymmer :-) Danne va på wasa en snabbis också men han va jättefull och jättepå.. Men jag fortsätter stilen som "fin flicka" och går hem ensam :-) Ska jag va ärlig så är jag ute efter ett förhållande som har en chans, inte tillfälliga förbindelser.. Såna har jag fått nog av och det är inte värt det..

Vicky vill att jag ska lära henne bita ifrån till killar mer.. Det är inte svårt det är bara att hon måste bli lite mer bitchig :-) Hon måste ta fram "the devil inside" liksom.. Sen har jag ett jävla humör så det kommer automatiskt från mig.. Man märker när jag inte är intresserad av att prata med en person.. Tyvärr kan jag bli lite för dryg ibland men jag jobbar på det och oftast blir folk dryga tillbaka då :-)
Eftersom det är min blogg så får jag ha åsikter och jag menar inget illa nu men jag tycker att bandet hade stora problem med låttexter igår.. I nån låt sjöng dom en vers och refrängen hela låten och det blir lite tråkigt då..  Men shit happens och vi hoppas på att det går bättre ikväll :-) Nu ska jag åka och jobba, hoppas det kommer gå bra ikväll :-)

Varenda gång jag numer hör...

Måste bara tillägga att glädjen i den här låten äntligen har kommit tillbaka<3
Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somna' den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Kvällen..

Blodet kokar för tillfället.. Sjukt irriterad på vissa som va på wasa ikväll.. Dels emil som förväntade sig att jag skulle prata med honom när vi inte har hörts på jag vet inte hur länge, sen martin som inte tål att jag nämner honom i min blogg.. Grejen är att jag skriver det jag vill ochj passar det inte att höra/läsa det så behöver msan inte kolla min blogg.. Jag tycker iaf att det va fel av martin att ta upp et när jag är på krogen.. har han problem emd nåt eller vill diskutera nåt med mig så kan vi göra det när vi är nyktra eller ensmma, dvs inte i baren på wasa.. men som den person jag redan har nämnt att han är så passar ju jag bara när han inte har nåt annat ragg och det verkar ju soim att han lyckades få det ikväll.. jag skulle absolut inte göra nåt med honom idag och jag tycker att det vi hade va ett misstag men jag är ändå ärlig emd vad jag skriver och vad jag säger.. Så jag hoppas att vissa personer kan växa upp och bete sig som vuxna, ta åt er om ni känner för det.. Och ahr nån nu massa jävla kommentarer och åsikter så kan ni antingen skriva en kommentar här, med ert namn så jag vet vem som tycker nåt eller så kan ni höra av er på msn, facebook elelr ringa mig..

When it´s only a game
And I´m gonna win

Orkar inte ens komma på en rubrik..

Har messat med sara halva kvällen, måste säga att det va kul att prata med henne igen :-) Nu går jag på ipren igen för att ta mig igenom dagarna men jag hatar att va sjuk.. Så fruktansvärt långtråkigt och osocialt, ändå sover jag halva dagana men det verkar ju inte hjälpa.. Nu känner jag mig skapligt pigg men det är för att iprenen fortfarande gör verkan, så fort den går ur kroppen märks det.. Men nu har jag bestämt mig för att bli bra så nu hoppas jag det blir så :-)
Imorrn vet jag inte vad jag ska hitta på, om jag känner mig piggare åker jag nog in till stan så jag får nån att umgås med :-) Annars blir det en dag till på landet, men då kanske jag orkar va uppe lite mer än vad jag har orkat idag :-)

I want you in a relationship with me<3

Vad ska man säga?

Igår va jag på wasa en snabbis och bassam hade uppenbarligen jättetråkigt.. Men det är ju kul att man kan bjuda dom på ett skratt ibland.. Och att dom faktiskt kunde bjuda mig på ett skratt när vi diskutera en kille som va där, vissa människor får man skratta åt bakom ryggen på dom.. Bara för att dom är så fruktansvärt dryga och tror att dom är så betydelsefulla..
Tobbe messa igår när jag fortfarande va på jobbet, dom skulle ner och bubbla på grand.. Minnena kom direkt  :-s Haha men hade jag inte jobbat så hade jag följt med dom, det kunde ju ha blivit kul :-) Men jag hoppas på att det blir en annan kväll för bubbel är alltid trevligt..
Nu är jag så fruktansvärt trött på min förkylning som aldrig ger med sig.. men jag gör allt för att trotsa den :-) Orka ligga hemma och bara tycka synd om sig själv då.. Inte riktigt min stil att göra så :-) Ikväll blir det att umgås med familjen och titta på friidrott :-) Och imorrn bär det av till stan igen..

I´ll give it a chance<3

Looking from a window above 
It's like a story of love
Can you hear me

Came back only yesterday
We´re moving further away
Want you near me

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Sometimes when I think of his name
When it's only a game and I need you
Listen to the words that you say
It's getting harder to stay when I see you

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

This is gonna take a long time and I wonder what's mine
Can't take no more
Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand behind a closed door

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Bröllopsdag :-)

Ja inte min alltså men mina föräldrar firar 20-årig bröllopsdag idag :-) Grattis till dom..
Till frazze, ja det ska bli jätte kul och det är i stadium arena.. Jag blir bättre och bättre för varje dag så nåt allvarligt är det nog inte :-)
Towe, det va hur länge sen som helst jag träffade dom.. Vi ses ju inte lika mycket nu när jag och vicky inte pratar med varann och när jag inte är hos jonte lika mycket.. Men jag hoppas vi kan springa på varandra snart och att ni hittar nån lägenhet :-)

Ikväll är det fotboll för hela slanten, kanske skulle tigga till mig några öl av pappa också :-) Nu blir det full rulle hela helgen, jag jobbar kväll imorrn sen blir det heldag fredag, lördag, söndag och lunch på måndag sen hoppas jag att jag är ledig på tisdag :-) Man bara måste älska sitt jobb(hör ironin i bakgrunden) :-) I helgen kommer jag att bo hos jonte tack vare en liten tvist mellan min pappa och hans syster.. Har en underbar vän i jonte som ställer upp för mig när jag behöver det :-) Nu ska vi äta och sen är det hög tid för fotboll men jag hoppas hinna med en uppdatering i helgen..

Still going strong

Hinner inte..

Är på väg att bli sjuk och det går verkligen inte nu.. Vi har redan stor personalbrist på jobbet så om jag blir sjuk får jag jobba ändå.. Slänger man i sig 2 ipren på morgonen borde det funka.. Det kanske håller febern nere alla fall :-) Nu ska vi äta lunch och sen bär det av till stan för mamma och jag ska hämta ut våra biljetter till champions of rock :-) Ikväll blir det nog kvällsmat på bishop.. Sen blir det sängen skapligt ikväll för jag har massor att göra på jobbet imorrn.. Har inte tid att blogga så mycket längre men det kommer små instickare då och då :-)

How do you do? The things that you do?
No one I know could ever keep up with you..

No need to pretend..

Jaha i torsdags träffa jag jocke, det va lite kul för det va länge sen man umgicks med honom.. Sen kom jonte och jens och det va kul att se dom också men dom gick rätt tidigt.. Efter det satt jag och prata med jenny och jörgen och en kompis till dom som jag inte uppfatta namnet på men det va trevligt :-) Det har varit en bra vecka med mycket roliga dagar.. Vart lite irriterad på tobbe när han på allvar trodde att jag va en ytlig person som tror att världen bara cirkulerar kring mej.. Det bevisar bara att han inte känner mej alls..
Idag är jag på landet och vilar upp mej inför jobbet imorrn. Då är det servering som gäller och sen ska jag till jonte på kvällen.. Nästa vecka börjar jag mitt varannan dag-schema.. Jobbar måndag, onsdag, fredag och lördag hel dagar och sen är jag ledig tisdag, torsdag och söndag :-) Nu ska jag kolla till mina maränger jag har i ugnen :-)

Are you sure?

RSS 2.0