I stan igår och landet idag..

Japp igår när jag sluta så åkte jag in till stan och käka.. Vi fick leverbiff på jobbet och det tänker jag inte äta :-) Sen åkte vicky och jag upp och hälsa på towe, det va kul :-) Sen tittade vi på Ballar av stål hemma hos jonte.. Vi hade det jättemysigt, ätit gott, spelat kort och snackat skit.. Sen vart jag lite trött för klockan ringde ju kvart i sex igår morse och jag sov så sjukt dåligt den natten.. Låg och tänkte massor och sen va det kört.. Men men ett par nätter utan sömn klarar man ju..
Vickys minne sviker efter helgens händelse kan jag lova.. Hon frågar 5 gånger om dan vilken dag det är och sen glömmer hon vart hon har ställt saker.. Hon slog nog i skallen ordentligt i fredags..

Idag har jag jobbat hela dan så nu är jag på landet och vilar upp mej.. Imorrn ska jag hit en sväng också, när mormor och moorfar dansar.. Sen åker jag till ljunga på torsdag och sover där.. På fredag slutar jag halv ett så då blir det hem och fixa till sig lite och sen sticka till Mike i Linköping.. Har ju inte vart där och kollat in hans nya lägenhet en, men nu sitter bara en av två spegelväggar kvar :-S Får inspektera och ge ett utlåtande sen :-) På lördag blir det att åka till rejmyre och dansa, sen jobbar jag bara måndag och tisdag så är man arbetskös sen så då blir det wasa på onsdagen tror jag :-) Men ni får mer detaljer om det senare..

Träffa ju två killar ute i fredags som va jättetrevliga, sen visa det sig att dom kände martin. då kändes det ju lite sådär.. Men vi hade jättekul och pratade mer sne på lördagen och vips så kom det fram att den ena hade tjej och barn.. Jo barn berätta han att han hade men han glömde nämna att han hade tjej..Men det är ju inget hinder så jag hoppas vi träffas snart igen.. han har ju lovat att vi ska åka vattenskidor i sommar och det är ju så sjukt kul :-) Tyvärr är inte allt från i fredags glasklart, har lite minnesluckor från den kvällen :-S
I lördags va kenneth, verner, chrille, rickard och dom ute, kenneth va jättefull och hängde över mej när han försökte dansa.. Inte ritkigt min stil, jag vill gärna ha lite utrymme och inte en kille som sitter som ryggsäck på ryggen.. Nu ska jag tvätta så jag har lite rena kläder till veckoslutet.. Sen hoppas jag att maten är färdig för jag är jättehungrig nu :-) Jag lägger upp en låttext på en av världens bästa låtar som för tankarna tillbaka till den underbara tiden jag hade med Henka.. Saknar honom massor :-S

 
Sitting here wasted and wounded at this old piano 
Trying hard to capture the moment this morning I don't know
'cause a bottle of vodka's still lodged in my head
and some blonde gave me nightmares, i think that she's still in my bed
as I dream about movies they won't make of me when I'm dead.

With an ironclad fist, I wake up and french kiss the morning
While some marching band keeps its own beat in my head while we're talking
about all of the things that I long to believe,
about love, the truth, what you mean to me
and the truth is, baby you're all that I need.

I wanna lay you down in a bed of roses
for tonight I'll sleep on a bed of nails
i want to be just as close as, the Holy Ghost is,
and lay you down on a bed of roses.

Well I'm so far away
Each step that I take is on my way home
a king's ransom in dimes I'd give each night
to see through this payphone
still I run out of time or it's hard to get through
till the bird on the wire flies me back to you
i'll just close my eyes and whisper, baby blind love is true

I wanna lay you down in a bed of roses
for tonight I'll sleep on a bed of nails
i want to be just as close as, the Holy Ghost is,
and lay you down on a bed of roses.

The hotel bar hangover whiskey's gone dry
The barkeeper's wig's crooked
and she's giving me the eye
Well I might have said yeah
but I laughed so hard I think I died.

now as you close your eyes, know I'll be thinking about you
while my mistress she calls me to stand in her spotlight again
tonight, I won't be alone but you know that don't mean I'm not lonely
i've got nothing to prove
for it's you that I'd die to defend.

I wanna lay you down in a bed of roses
for tonight I'll sleep on a bed of nails
i want to be just as close as, the Holy Ghost is,
and lay you down on a bed of roses.

Äntligen en uppdatering..

Ja jag har då jobbat hela veckan som varit och det har vart kaos.. Sen har jag bott hos mormor och morfar och då inte kunnat uppdatera.. Helgen har varit okej, förutom att vicky ramla och bröt näsroten i fredags.. Måste tycka att det är bättre att stå på benen:-) Puss på dej gumman ;-) Så igår va man då ute själv och träffa massa folk man kände.. Att det kan va så sjukt svårt för vissa killar att förstå att man inte villl ha deras händer överallt på sin kropp när man dansar.. Men det får man väl ta som tjej i dagens läge.. Men jag hade jättekul ute både fredag och lördag och det är ju huvudsaken:-) Fast jag vet inte riktigt va martin och johan gick på igår men jag skulle också vilja ha lite av det för dom hade skitkul på scen.. Såg det ut som alla fall, men jag tror det va så.. Tyvärr missa vi ju en timme igår eftersom man flyttade fram klockan, ingen va gladare än johan över det sa han:-)
Sen hade jag ju en diskussion över sms igår med martin och det kanske inte riktigt va vad jag hade väntat mej när jag vakna lite lagom bakis.. Men jag har inget emot honom annars även om han själv verkar tro det.. Jag tror allt löste sej till slut, det gjorde det från min sida alla fall.. Sen kom fredda och ryda ut och börja smsa med mej på krogen och skriva saker som jag absolut inte ville höra och som dom själva vet inte stämmer.. Killar kan ha så sjukt dålig humor ibland men dom tyckte det va kul tydligen.. Jag kan bara bli så trött på att förknippas med en kille bara för att man har strulat med honom ett par gånger.. Herregud det är väl bara att släppa det nu, det är ju säkert nästan 3 månader som har gått sen den tiden.. Å andra sidan får väl dom tycka vad dom vill men det visar att dom inte känner mej alls när dom skrev det dom skrev.. Känner att jag inte ska skriva det ordagrant här för det blir så fel då..
Nu blir det mat innan man slänger sej i soffan, ha en skön söndagskväll allihopa :-)

Landet ikväll..

Japp nu sitter jag på landet efter en ganska hård dag på jobbet.. Och det suger att veta att det blir ännu värre imorrn.. Det är inte alls kul att jobba för kommunen.. Sämre betalt och sämre arbetsvillkor.. Herregud vi får ju inte ens tag på vikarier.. Och smidigt att lägga möten så att den andra personalen måste komma tidigare för att ha en chans att täcka upp för dom som försvinner.. Usch nu är allt jätterörigt på jobbet, så det blir att jobba 2 timmar extra imorrn.. Det är svårt att se det positiva i livet just nu.. Orkar inte skriva mer nu, blir väl antagligen ingenting mer förrän till helgen.. Ha en roligare vecka än mej allihop..

Jobb imorrn..

Japp imorrn hoppar jag på mitt 2-veckors vik på dagiset.. Och efter dom två veckorna har jag inga tider inplanerade.. Men dom ringer säkert, brukar inte va ledig så länge innan dom hör av sej.. Men det känns lite trist att behöva gå upp tidigt och så imorrn.. Börjar ju 6.45 imorrn, det suger ju lite.. Men men det är skönt att känna att det ramlar in lite cash sen i vår.. Tänkte jag skulle gå på stan nån dag i veckan också men vi får se hur det blir med det.. Det är ju bara imorrn jag slutar tidigt, annars jobbar jag till 5 och halv sju nästan alla dagar.. Fredagarna vet jag inte när jag slutar, dom är rullande så jag har inte riktigt koll på det i huvet.. Men på fredag blir det party av.. Wasa med vicky, ett bra band som spelar och antagligen massor med folk för det är ju lön i veckan.. Grymt drag lär det bli, som alltid när dom spelar.. Nu blir det soffan ett tag igen så får ni en uppdatering ikväll..


Jaha internet har strulat hela dan och sen har mama haft datorn en stund men nu har jag äntligen lyckats få igång det igen.. Imorrn blir det jobba och sen ska jag till mormor och morfar och bo där och då kanske det inte blir lika mycket uppdateringar.. Men det ska bli skönt att jobba och få nåt annat att tänka på.. Förstår inte hur så många låtar kan få mej att associera till samma j*vla människa.. Irriterande kan jag lova, men nu blir det att se slutet på Beck innan man kryper ner i sängen..

Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till<3

Panodil är värdelöst..

Käka panodl igår kväll, hjälpte inte ett skit.. Så jävla irriterande.. Va ingen trevlig person att umgås med då kan jag lova.. Men shit happens ibland. Det är lite bättre nu, har gått på ipren idag ist.. Funkar mycket bättre..

Nu ska mamma snart åka in med cornelia till stan och sen ska hon till nyköping och dansa.. Ska bli så skönt att bara få ligga och slappa på soffan ett tag.. Har sovit uselt inatt också :-( Men en bra bok och en eftremiddag med sport så kanske man mår lite bättre sen..

Nu ska jag klä på cornelia så ska dom åka sen.. Ni får en bättre uppdatering senare..


Nu är det mycket bättre, jag ska gå bort till grannen snart.. Det skulle va grillning där ikväll, ska bli skitkul :-) Idag har det inte hänt mycket, efter att cornelia åkte hem har jag inte gjort nånting.. Bara slappat och det har vart såå skönt.. Kände att jag behövde det idag.. Men nu ska det bli kul att umgås med lite normalt folk.. Hoppas på en riktigt trevlig kväll.. Får väl se om den blir nykter eller inte.. Det kommer iaf inte att bli som det sluta i onsdags.. Idag blir det på en vettig nivå om det blir nåt :-)

Lite taskigt av robban och sticka till egypten en vecka då.. Jag vill också åka nåstans.. Men jag ser fram emot när dom kommer hem :-) Vi får väl se om det blir så som robban vill ;-) Eller det är ju inte nåt som ni kommer att få se men jag antar att det blir så..  Nae nu vart jag jättesugen på en caipirinha men det har jag inga grejer till hemma.. Kanske blir nåt stärkande alla fall :-) Hoppas alla får en trevlig lördags-kväll..

Äntligen Fredag :-)

Ja synd att dagen inte börja så bra som man förväntar sig av en fredag.. Vakna, duscha och sen slog illamåendet till.. Hoppas det ger sig snart bara.. Är ju inte kul att må illa när man har massa grejer att göra.. Min planering av dagen ser ut ungefär som följer.. Först blir det en kopp te för att se om magen lugnar ner sig lite, sen ska man byta kläder och fräscha upp sig innan vi åker in till stan och äter, vilket ska bli jättekul.. Sen åker vi upp och hämtar cornelia så hon får följa med oss ut till landet.. Ikväll blir det grillning och sen en sväng upp till puben :-) En lokal här på landet där dom har lite biljard, dart, bakgrundsmusik m.m. Sen står Bosse bakom baren och säljer öl, cider och vin till ett lagom pris :-) Jättemysigt, en av mina underbara "landetgrejer" som jag gillar.. Skulle aldrig klara av att bo bara i stan, utan möjlighet att komma ut hit när jag behöver det.. Det är underbart här på våren och sommaren.. Man kan sitta på altan och äta frukost i solen i bara bikini utan att det är nån som bryr sej.. Går över till grannarna och fikar och pratar av sig lite om man känner för det.. Inget slår livet på landet :-) I måttlig mängd alltså.. Ni får en uppdatering senare för nu är det dags att sätta lite fart här..

Oj oj oj..

Ja jag va på wasa igår som ni ju vet om ni har läst min blogg.. Och vart jättefull, men jag hade så sjukt kul.. Det va massa folk man kände, vissa roligare än andra.. Men jag har varit så sjukt bakis idag så det finns inte.. Min pappa skratta högt och kalla mej för vraket när han hämta mej förut.. Kul att man kan roa nån här i livet :-) Och så vart jag så glad för Dennis kommentar om mitt utseende igår :-) tack killen det värmde.. Men det känns som att det va fler än jag som hade fått i sig lite för mycket av det goda igår.. men wtf  shit happens :-)

Nu sitter jag på landet och väntar på att maten ska bli klar.. Kantarellsoppa med färska kantareller, smaskens :-) Imorrn ska jag, mamma och pappa åka in till JB och äta lunch, det ska bli jättekul att få träffa alla gamla lärare.. Sen ska vi åka och hämta cornelia på dagis innan vi åker ut till landet igen för grillkväll och pubafton :-) ja vicky kanske skulle följa med också, vi får se.. Cornelia frågade idag innan jag åkte därifrån om martin skulle komma hit imorrn, inte lätt att förklara allting för en 3-åring.. Men han va ju här sist cornelia va här ute så man kan ju förstå att hon undrar.. Men nu skiter vi i det för jag trivs bättre ensam härute :-) Min lilla tillflyktsort.. Nu blir det mat men det kanske blir en uppdatering sen när jag har fått i mig lite mat och blivit som en människa igen..


Nu är jag äntligen lite piggare.. Har tittat på hockey med.. Synd att HV går så bra.. Jag hoppas på en final mellan Skellefteå och Frölunda men det spelar egentligen inte så stor roll nu längre.. Nu vet jag alla fall vart oja har köpt sin keps så nu ska jag gå och se om jag hittar nån snygg keps till våren :-) Det verka ju va uppskattat igår när jag hade hans keps på mej alla fall.. Blev väl lite förvånad när man vakna imorse och såg att man hade skickat ett och annat sms igår.. Tyvärr hade jag bara två eller tre av vilka jag hade skickat kvar så om jag skrev nåt olämpligt till nån så ber jag så mycket om ursäkt.. Men det tror jag inte att jag gjorde.. Haha vicky hade tydligen vaknat när jag kom hem inatt.. Plattången ramla ju ur garderoben när jag tog fram mina grejer.. Tur att inte cornelia vakna alla fall.. Men jag är glad att jag kom hem ordentligt, hade jag vart lite smart hade jag ju tagit en taxi hem men det tänkte jag inte på då när jag kom ut från wasa.. Och simon ville att jag skulle följa med och käka men hade jag ätit en pizza då så hade nog inte den stannat kvar i magen särskilt länge.. haha :-) Men nu blir det nog att va nykter tills nästa helg.. Jag jobbar ju i veckan och det ska bli så jävla skönt.. Kunde ha varit på en bättre avdelning dock.. men det är skönt att känna att det rullar in lite cash.. Och det ska bli kul att träffa alla barn igen.. Jag saknar dom massor.. Nu längtar jag tills nästa helg när vicky och jag ska röja på wasa igen :-)

Back on track..

Yeah äntligen är onsdagen här.. Det kommer bli en grym kväll på wasa hoppas jag.. Synd bara att min älskling inte kan följa med :-( Solen skiner och himlen är blå, våren har kommit :-) Vilket betyder att man måste lufta kjolarna.. Lagom kort kjol, en skjorta och en väst över det.. Nice): Jag älskar sommar med kort kort och bikini.. Blir en asbra sommar i år hoppas vi på..

Nu är det så här, jag är så himla trött på alla negativa personer som finns i denna stad.. Sköt er själva och skit i andra.. Hade mycket sms-kontakt med vicky igår kväll.. Grejen är den att vad jag skriver och vad jag känner, det är upp till mej.. För det första är det ingen som tvingar er att läsa och för det andra så skriver jag inget där nån kan ta illa upp.. Jag ger min åsikt om det jag känner för.. Så om ni nu har nåt att klaga över då är ni mer än välkomna att säga det till mej.. Och vad gäller mina känslor så måste jag ju säga att dom stör ju inte dej martin, så varför all uppståndelse igår? Herregud jag umgås inte ens med dej så låt mej få känna som jag gör.. Även fast jag inte vill ha dom här känslorna så är det svårt att bara sudda ut dom, tyvärr.. Den dan det går ut över dej kanske du har nåt att säga till om men innan det ska du inte lägga dej i.. Och även om jag har känslor kvar så vill jag ju inte ha dej, jag förtjänar nån bättrre..

Imorrn när man vaknar förhoppningsvis lite lagom bakis så får det nog bli en promenad runt strömmen.. Måste fortsätta hålla kroppen i form ju :-) Idag ksa jag alla fall in till stan, till vicky :-) Jag måste ner på stan en kortis också men det hoppas jag går snabbt.. Lindex, New Yorker och Systemet :-) Har höga förväntningar på dagen :-) Hoppas alla ni där ute får en lika bra dag som jag tror jag kommer få...

God Morgon:)

Ja då va det ännu en ny dag, vad ska man hitta på idag då? om det slutar att regna blir det en promenad annars blir det crosstraining:) Nu ska jag lätta mitt lilla hjärta och mina  tankar..

I vintras va jag på krogen och träffa en kille.. Han va kompis med en kille jag känner, vi hade jättekul den kvällen och började även träffas efter det.. Sen efter ett tag ångra han väl sej eller nåt och sa att vi inte skulle ses mer men att vi kunde va kompisar.. Haha jo det kunde jag ju försöka med..  Men jag som hade känslor för honom tog det rätt hårt och när han prata mer med min kompis än med mej, både i slutet när vi umgicks och även efter vi hade slutat träffas så började det snurra massa tankar i mitt huvud.. Varför hade han umgåtts så länge med mej om det egentligen va min kompis han ville ha? Hade det hänt nåt mellan dom? Varför träffade han mej över huvudtaget? Ja alla möjliga tankar snurrade och så en dag säger han till mej, men hon kanske har det jag söker.. Så han tycker att min bästa kompis har det han söker? Okej ja då vart det ju inte direkt lättare att komma över mina känslor för honom.. Sårad som man va, även om jag visste från början att det aldrig skulle bli nåt långvarigt mellan oss, så försökte jag intala mej själv att jag hade kommit över honom.. Så där gick jag i en och en halv månad typ och förnekade dom känslor jag hade för honom.. Elias försökte säga till mej att jag hade känslor för killen men jag hade ju nästan börjat trott på mej själv när jag intala mej att jag inte hade det så jag struntade i vad han sa.. Sen en söndageftermiddag så säger min bästa kompis att nu får det va bra, alla kan se att du fortfarande tycker om killen.. Jaha hon babbla på om att jag gillade killen och sen vart allt så uppenbart.. Hon rev mina murar jag hade byggt upp och det kändes som om hon blottade min själ.. Men men inte mycket att göra åt det när han har gjort klart att det aldrig kommer bli mer mellan oss och han träffar en ny pingla.. Fast jag måste ju säga att han kan hitta nåt bättre, inte för att jag tycker han förtjänar det men för att han har utseende och personlighet till det.. Det va min lilla berättelse som tynger mitt liv nu, men jag jobbar på och snart hoppas jag känslorna är borta för alltid.


Nu blir det frukost med pappa och sen får jag planera dagen lite:) Ha en kul dag i regnrusket alla därute..



Va tvungen att skriva av mej lite till..
Jo det är så här, det finns en vänskapskrets där alla snackar lika mycket skit, där alla verkar va intresserade av alla och där många av dom säger att dom ska sluta umgås med folket eftersom det bara är skitsnack och mygel.. Går bakom varandras ryggar och så.. Varför inte bara prata om sakerna man har problem med med dom som är inblandade ist för att gå till nån annan? Jag får åsikter från flera håll men jag kan inet säga att jag bryr mej så mycket.. Vill dom ha det som dom har det så är det upp till dom men jag tänker inte gå bakom ryggen på nån för det.. Jag är en ärlig person som vet att det bara blir skit till slut om man fortsätter som dom gör.. Men nu har jag snart inget med den kretsen att göra längre.. Den ena är falskare än den andra och det klarar jag mej utan..

Måste bara säga att jag längtar till wasa imorrn.. Jag är på bra humör, jag känner mej lite snygg i kläderna jag ska ha på mej och spriten tar bort alla bekymmer.. Kan det bli bättre? Ja att folk slutar dra förhastade slutsatser och frågar om dom vill veta ist kanske men det är sånt jag kan leva med.. Rykten går överallt och jag vet sanningen, det är det enda som betyder nåt.. Ja fast jag hade kanske hoppats på lite mer av en viss person som har lyssnat allt för mycket på vad andra säger men skit samma nu.. Imorrn kommer det bli min kväll på wasa..

Watch me<3

Första inlägget då:)

Japp nu har även jag skaffat mej en egen bloggsida.. Ett eget litet ställe där jag kan skriva om alla tankar jag har om mitt liv.. Så nu sitter jag hemma på landet och tittar på slutspels-hockeyn med pappa.. Ska va kvar här ute till på onsdag, då åker jag in till stan igen.. Blir väl wasa då på kvällen:)
Jag har smygbörjat lite med min träning nu, kör crosstrainer och promenader just nu.. Och lite längre fram i vår ska jag börja på allvar:) Så kanske man kan trimma figuren lite till sommaren.. Jag fick reda på att jag ska jobba i Sörping i sommar också, det ska bli jättekul.. Hoppas det är lite bättre folk i år än förra året, förra sommaren gick vi runt på 3 pers i köket och det hade inte vart nåt problem om alla hade tänkt likadant.. Men har man en person som går runt med filosofin att 40 min är ingenting att vänta på en A la carte-Restaurang så funkar det inte.. Men men i år kommer det bli mycket bättre och jag har fått min ledighet 2 veckor i juli bekräftad.. Då ska jag ligga på en strand på öland och bara lata mej:) Nu blir det hockey igen, heja Timrå och Linköping:)

RSS 2.0