Studentdags snart :-)

Idag är jag ledig och det va välbehövligt, har jobbat sex dar i rad och kroppen pallar inte riktigt det längre.. I  fredags va jag, jimmy och vicky på otten och dansade till martin och johans musik :-) Kul att höra lite bra dansmusik igen :-) Va dock helt död dagen efter, kände mig bakis även fast jag va nykter liksom.. Men det va väl brist på sömn i kombination med mycket jobb som gjorde det.. Det va alla fall värt det, jag hade jättekul och kors i taket så hälsade både martin och johan den här gången ;-)
Imorrn ska jag jobba igen men när jag slutar eller på onsdag morgon åker vi ut till landet för att hjälpa till med maten inför pontus student.. På torsdag springer han ut och jag ser verkligen fram emot det,  saknar min egen student massor.. Ska också unna mig ett halvt glas mousserande vin på torsdag :-)
Fredag blir det jobb igen och lördag och söndag hoppar jag ut och hjälper servisen.. Blir två långa dagar då men det är roligt, det är inte lika jobbigt fysiskt i serveringen som det är i köket..
Blir en grym vecka :-)

RSS 2.0