Varken bra eller dåligt..

Ja idag har jag mått varken bra eller dåligt.. Jag har liksom bara flutit med känns det som.. Fick ont i huvet när jag kom hem från jobbet och sen har jag bara legat i soffan och glott på fotboll och speedway.. Ska snart gå och lägga mej för jag är rätt trött och så ska jag upp och tvätta imorn kl 7.. Åh va kul, men cornelia vaknar ju säkert där nån gång så det får väl gå bra.. Jocke kommer snart ner med henne och sen är det fritt fram för mej att gå och lägga mej.. Även fast jag antagligen inte kommer somna än på ett tag..
Imorrn ska jag fika med frazze innan jobbet är planen.. Ska bli kul för det va ett tag sen vi sågs :-) Börjar 3 ist för 5 imorrn för vi ska byta meny på jobbet.. Den blir säkert bra till slut men det vore ju en idé om tobbe hade skrivit ner menyn så sanna och jag kunde ha pluggat in den eftersom det är han som har komponerat den.. men vi får väl gå igenom allt imorrn, så imorrnkväll lär det väl gå runt i huvet på mej.. Vilket det redan gör då och då för jobbet ringer ju även när jag är ledig och ibland känns det som att jag gör allt för det där jävla jobbet.. Jobbar jämt, ställer upp när dom ringer och har ett ansvar som jag säkert inte ens får lön för.. men nu är det bara en och en halv vecka kvar så sa jag ha 2 veckors semester sen.. och då ska jag inte svara i nån jävla telefon.. Då får dom klara sej själva, jag ska bara lata mej, sola, bada och dricka öl :-)

Ta hand om dej själv<3

Inte nu..

Tyvärr kan man ju inte styra över allt i sitt liv har jag märkt.. För nu är det så att min framor har blivit sjuk och ligger på sjukan och jag orkar inte med att förlora henne nu.. Eller det skulle få mej att bryta ihop totalt och sen skulle det bli väldigt tungt att kämpa sig tillbaka när livet bara är ett stort mörkt hål.. Snälla farmor lev ett tag till, jag behöver ju dej här i livet.. mitt övriga liv ser ut som vanligt, henka pratar fortfarande inte med mej hur mycket jag än försöker, eller han gjorde det ju förra söndagen när hna va full men det kanske inte räknas.. Jobbet står mej upp i halsen, va ledig i helgen men det är ändå mej dom ringer när det är nåt.. jag har väl också en chef, ring honom ist.. Det känns som att jag bor på jobbet och lever som i trans.. Jag får va glad om jag kommer ihåg att äta liksom.. Så mitt liv ser inte så jävla ljust ut nu.. Men det kommer väl en vändning får vi hoppas.. Och den får gärna komma snart.. Nae nu måste jag hoppa in i duschen och fixa jobbarkläderna innan det bär av till farmor och sen vidare till jobbet..

You know I love you, I always will<3

Jaha..

Ännu en helg till ända, mycket nyktrare än förra helgen faktiskt :-) Idag är jag sugen på att festa men jag är lite trött tyvärr.. Får se hur det slutar.. Jag hoppas iaf att det inte blir lika mycket tjafs som det blev förra helgen.. Micke fyller ju år idag, undrar om dom festar nåt ikväll :-) Annars får jag väl hitta nån annan att festa med, brukar ju inte va så svårt :-) Danne skulle höra av sig så vi får se vad han har tänkt göra ikväll.. Nu ska jag ta en grogg och sen se på friidrott :-)

Hoppas du tar ditt förnuft till fånga<3


Vill bara tipsa om några jättebra hemsidor med massor av roliga underkläder på.. Och så finns det en butik i västervik som heter bodycheck, det är en jätterolig affär :-) Så gå in på www.bodycheck.nu www.evasunderklader.se och www.roselingerie.dk

För alla som vill se bra ut under kläderna också :-)

har en dålig dag..

japp idag har jag en dålig dag, tyvärr hade alla på jobbet det.. Men jag tänkte bara skriva att jag har hamnat i en liten bloggsvacka nu så det kanske inte blir så täta och engagerade inlägg den närmsta tiden..

Nattens dröm skrämmer mig lite..

Eller jag vill bara inte drömma om honom och tänka på allt jag har gått miste om.. Kommer inte ihåg alla detaljer i drömmen men jag vet att jag och Micke satt och prata nånstans och helt plötsligt börjar vi prata om henka.. Samtalet blev djupare och djupare tills han ställer frågan som jag har fruktat.. Vill du ha tillbaks honom? Ja, vill jag det? Jag vet bara att jag saknar honom men frågan är om känslorna finns där eller om jag bara saknar tiden när vi va kompisar? Jag har ingen aning men jag skulle ge vad som helst om han pratar med mej igen.. Och nu kommer jag inte kunna släppa den där attans drömmen.. Jag har inte träffat henka på jättelänge men sen hälsa jag på honom i hageby för ett tag sen och i lördags såg jag honom, nea och nån mer gå förbi mitt jobb i sörping.. Varför kan jag bara inte släppa honom? Varför är han den jag saknar och tänker på? En kille som inte ens pratar med mej liksom.. Jag gjorde mitt livs största misstag när jag lämnade honom men jag va 19 och så otroligt osäker på mej själv.. Det finns inget jag ångrar mer men samtidigt är det för sent att göra nånting åt det nu.. Så jag får väl stå mitt kast och veta att jag hade världens gulligaste kille på kroken men sumpa det.. Det kanske är därför jag lever som jag gör nu, jag vill hitta nån som är ett substitut för henka men innerst inne vet jag att det inte finns nån som han.. Miss you..

Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning eftersom vi ska ut med mormor ikväll.. Och sen tänkte jag se tennisen kl 13.. Och så läser jag en jättebra bok som är så spännande att jag inte vill lägga ifrån mej den.. Det är Nora Roberts som har skrivit den och jag gillade inte hennes böcker förut men så läste jag en förra veckan som va så grymt bra och den här är lika bra en så länge.. Så jag kan rekommendera två böcker, den ena heter På slaget tolv och den jag läser nu heter Livsfarlig Utsikt..

Kommer aldrig glömma dej<3

Studenter..

Och det kryllar av dom också.. Synd att man redan har tagit studenten för det va så jävla kul så jag skulle lätt kunna göra det igen.. Man blir lite avundsjuk på alla som springer runt där ute i sina studentmössor.. Fast det är ju lite skönt att känna att man har klarat av den biten av sitt liv också :-)  Min chef ger ju mig vuxenpoäng på jobbet och jag ligger nog rätt bra till nu :-)
Han har ringt och messat mej typ hundra gånger idag, gör det, beställ det, kom den grejen med varorna idag? Jag glömde göra det, allt möjligt :-) Men vi vet ju att han är virrig värre men vi överlever det för det är ingen som räknar med att han ska ha koll på allt :-) Missförstå mej inte nu, jag gillar min chef massor, han är kanon men han har sina sämre stunder han också.. Kul att dom har gett mig mer ansvar också, det gillar vi :-) Förutom leverantörerna som tittar lite skeptiskt och frågar om jag verkligen har behörighet till att göra det ena eller det andra, såna blir jag så oerhört irriterad på men jag försöker håll mej lugn och inte ens ge nåt spydigt svar tillbaks :-)
Ikväll blir det pastagratäng till mat, mums :-) Sen vet jag inte vad som händer.. Blir väl att va kvar här, jobbar ju imorrn med.. men sen är jag ledig på fredag :-) Ska bli skönt faktiskt, jobbar ju helgen och hela nästa vecka sen :-) men vad ska man göra annars liksom :-) Synd att man inte har så mycket tid till att va social bara.. Men jag träffar ju massor av folk på jobbet, alla fall när jag jobbar servering.. Sen finns det ju tillfällen när man inte alls vill träffa folk och då är det skönt att stå i köket.. När man kommer till jobbet bakis och inte vet om man verkligen är helt nykter t.ex. :-) Då är det skönt att kunna gömma sej i köket :-) Eller när man ser folk man inte tycker om/inte vill träffa sitta och äta vid nåt bord då är det också rikitgt skönt att gömma sej i köket :-) Nae nu ska jag fixa till pastagratängen :-)

You must fight, just to keep them alive<3


Måste bara göra en liten uppdatering och skriva av mej lite tankar.. Jag gick hem med en kille från krogen i onsdags och hamnade hos honom också i fredags.. Jag säger inte att jag ångrar det, absolut inte, för på en skala från 1-10 så va han en 20-poängare.. Men jag vet att det bara får mej att må dåligt dan efter så nu har jag lovat mej själv att det va sista gången jag gick hem med nån på det sättet.. Jag vill ha ett förhållande, jag vill ha ett stabilt liv, jag behöver nån som bryr sej om mig på ett annat sätt än familjen gör.. Jag vll ha en pojkvän som ser mej för den jag är.. Och jag vet att jag inte har vart nån ängel men det borde inte spela nån roll nu.. Jag håller på att ordna upp mitt liv nu och det ska jag lyckas med.. Jag vill att folk ska se mej för den person som jag håller på att bli, inte för den jag har varit.. Jag har gått på många nitar och jag har antagligen varit för godtrogen men nu är det slut med det.. Det kommer bli en ny Bella nu, en som är nöjd med sig själv och förhoppningsvis mer självsäker, jag tänker inte låta killar (eller nån annan heller för den delen) trycka ner mej längre.. Jag kommer stå upp för den jag är och jag vet att folk har åsikter om mej.. Men då får dom ha det, dom som verkligen känner mej vet att ryktena inte är sanna sen får andra tycka vad dom vill för det bryr jag mej faktiskt inte om.. Nu ska jag gå ut och gå och rensa mina tankar ytterligare så jag kan lägga allt bakom mej och börja min nya resa här och nu.. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör just nu..

Illa tajmat av spendrups idag..

Ja jag hade precis låst och larmat på jobbet och när jag är på väg till bilen så står spendrups-killen där och ska spola våra ölpumpar.. Så det va bara säga till tobbe att han kunde åka och sen låsa upp och larma av igen.. Sen satt jag där i en halvtimme och gjorde ingenting medans han fixade dom där attans pumparna.. Efter det fick jag äntligen åka hem, och nu sitter jag hos jonte och är uttråkad.. Kan nån komma och roa mej? Vet inte vad man ska hitta på idag, är ju inget roligt väder direkt.. Men en film och lite mys i soffan vore ju helt okej..
Johan fråga mej idag om jag kunde jobba på lördag kväll.. Haha trodde han ja, inte fan tänker jag ta extratider när det är fotboll :-) Men jag hörde att sanna kunde jobba så det va ju bra.. Jag kommer antagligen få lite tider av tobbe, han ville inte jobba midsommarhelgen så jag sa att jag kunde det men då får han bestämma sej snart för annars åker jag till västervik då.. Får kolla det nästa vecka, vi jobbar ju ihop på måndag när vi ska grilla åt 200 pers.. Så ska vi göra potatissallad, pastasallad och lite dressingar med mera också.. Ska bli grymt kul :-) Catering upp till HTC för dom som vet vad det är :-)
Kul för Söderling att han slog Davydenko idag med, synd att jag jobba så jag inte hann se matchen.. Kanske hinner se nån annan av hans matcher.. Ikväll kanske man glor lite på speedway, tråkigt att dom inte visar Vargarna-Västervik.. Nahe om man skulle hitta på nåt att göra till kvällsmat då :-) Börjar bli lite hungrig nu faktiskt..



Såå uttråkad nu..

Idag har jag jobbat, 9.30-15.15 och det har vart så sjukt tråkigt.. Inte alls mycket att göra, iofs är det ju första dan och veckan vi har öppet luncher nu men ändå.. Lite mer folk hade ju vart kul.. Förhoppningsvis kommer det igång på riktigt snart.. Men det är tråkigt att jobba när det är så fint väder, då vill ju jag ligga ute i solen.. Tyvärr hade jag ingen bikini med mej till stan den här gången, annars hade jag gått ut och lagt mej nu.. men men får väl sola en annan dag.. Nu är frågan vad man ska hitta på ikväll, får fundera på det ett tag.. Och ladda upp för en ny dag på jobbet imorrn och hoppas att det blir mer folk då.. Så kom gärna till sörping och ät Gratinerad kassler eller Torsk med citrusaioli imorrn :-) www.atgott.se

Snygg, Sexig & Singel<3

RSS 2.0