Dagen efter..

Japp, igår fyllde jag år och hade en grym födelsedag.. Fick en hel del pengar till min tatuering, vilket känns askul :-) Så nu väntar jag bara på att tatueraren ska ringa och säga att han har ritat färdigt bilden :-) Ska bli jättespännande, fick höra igår att linn ska tatuera sig den 11 januari, hade jag ingen aning om.. Och så lova jag sussie att jag skulle skicka en bild sen när den va färdig :-)
Nu väntar jag på att klockan ska gå lite fortare så jag får träffa min underbara kille.. Ska ner på stan och byta lite kläder också, är roligare att använda kläder i rätt storlek :-) Funderar på att springa ner på new yorker och köpa ett par snygga underkläder som jag har hittat där, får väl ta med mig jimmy och se vad han säger ;-)
I veckan har jag inte mycket planerat, idag blir det myskväll med jimmy men först ska jag springa enr till bishop och kolla hur dags jag börjar jobba nyårsafton.. Större delen av veckan kommer jag nog tillbringa hos jimmy..
Nyårsdagen ska vi ut till mina föräldrar och spela sällskapsspel, hannah & emil och tesan & jögga kommer också :-) Kommer nog bli en grym kväll.. Nu blir det duschen och sen måste jag leta fram lite rena kläder :-)

                                                          Why don't you come over here<3

1 dag kvar :-)

Jaa imorrn fyller jag år, kommer bli lite körigt men vad gör man inte för att få vakna bredvid världens underbaraste kille på sin födelsedag.. Nu räknar jag timmarna tills han vaknar och jag kommer dit.. Han fick faktiskt sluta tidigare inatt men jag fick sista messet typ halv sex så uppenbarligen va han ändå vaken ganska länge.. Ska nog prata lite om framtiden näör jag kommer in dit idag och sen blir det film och mys resten av kvällen :-)
Nu blir det frukost, ha ett trevligt nyår allihopa om vi inte ses eller hörs :-)

                                                           I won't it to last forever<3

Svävar på moln :-)

Jaha, igår va jag och vicky pån harrys, sjukt kul :-) Dock satte jag henne i en taxi hem vid tolv för då hade hon redan fått i sig lite för mycket.. Och den underbara killen jag dejtar blandade 8:or åt mig hela kvällen, inte konstigt att man har varit bakis idag.. Men han gjorde sin plikt och köpte pizza så det har varit en ganska bra dag.. Ikväll jobbar han så jag passade på att åka till landet och umgås med min älskade familj..
Imorrn blir det filmdag med jimmy när jag kommer till stan och på måndagmorgon ska jag och pappa åka och handla så vi har nåt att bjuda på när jag fyller år :-) Sen blir det att stå och göra pajer hela dagen, pappa räknade ihop att vi blir minst trettio personer och då är inte hans släkt medräknad så dom får nog komma en annan dag om alla ska få plats :-)
På tisdag har jag inget bestämt men det blir väl antagligen att umgås med jimmy, nykär och kan inte få nog av honom.. Livet leker för tillfället :-)

                                                         Begging you please don't go<3


:-) :-) :-) :-)

Jag är jätteglad, hade en grym kväll hos jimmy igår :-) Han såg på gadget när jag kom så först såg vi färdigt den, med rysk text, gick ju väldigt bra ändå måste jag säga.. Sen såg vi en serie filmer som hette child's play, kommer inte ihåg svenska titeln men dom va skitbra.. Men vi har halva sista kvar för vi orkade inte se klart den igår.. Idag skulle han skriva på kontraktet till nya lägenheten så vi va tvungna att gå upp vid tio, annars hade jag kunnat ligga kvar där hela dagen men det får bli en annan gång.. Så vi gick till stan för jag skulle köpa en julklapp till mamma som pappa inte hade hunnit med, men det va ganska mysigt att pulsera i snön tillsammans :-)
Sen va jag och handlade i hageby med mamma och pappa och nu har jag ingen energi över huvudtaget kvar.. Skulle behöva städa och tvätta men jag kanske orkar det senare :-) Annars får jag gå upp svintidigt imorrn och göra det.. Synd att jag inte gjorde det i måndags när jag egentligen skulle göra det för då hade jag kunnat va hos jimmy nu, men så blir det när man skjuter upp saker..
Kanske skulle gå och se om tvättmaskin är ledig så man har några rena kläder att ha på sig nu när det är jul :-)

                                                             Lycklig men fundersam<3

Puman ;-)

Har haft en grym helg :-) I fredags va jag barnvakt åt min kusin, jättemysigt.. I lördags va jag och pappa ute och drack öl på dagen och sen på kvällen firade jag vickys födelsedag med henne på harrys.. Sjukt kul och några uppmuntrande sms från jimmy gjorde lördagen till en höjdare :-) Vi dansade med kenneth typ hela kvällen och vid vissa tillfällen kom även chrille förbi och umgicks med oss.. Robban, gollum och stefan va där, artig som mjan är så hälsade jag givetvis på alla tre även om jag bara pratade med robban :-) hans nya smeknamn på mig är puman, tror jag tar det som en komplimang, haha :-)
Idag ska jag och pappa till stan, jag hoppas stefan har öppet så jag kan åka förbi och berätta hur jag har tänkt mig min tatuering så kan han börja skissa sen.. Sen ska jag träffa mamma och köpa liten julklappar och bara umgås :-) Ikväll blir det att klä granen..
Imorrn blir det lkpg på dan och sen hoppas jag på filmkväll med jimmy efter det ;-)

                                                         Merry Christmas everybody<3


Mera snö :-) :-)

Idag är man ledig då :-) Eller dom ringde nyss och fråga om jag kunde jobba ett par timmar men det går inte.. Ska ju jobba imorrn kväll och eventuellt ska jag till linköping emd min kusins klass på dagen och då måste jag tvätta arbetskläderna idag och se till att få med mig allt och sen skulle jag åka in till min kusin och sova där inatt så åker vi tillsammans till hennes skola.. För jag hittar inte dit och jag antar att det är där vi ska träffas om det blir nåt :-) Men det skulle va roligt att följa med så jag hoppas att dom åker..
Nu ligger tvätten i maskinen och jag borde passa på att plocka i ordning lite på mitt rum med.. Men dagen är ju inte slut än :-) Jag ska snart fixa till lite frukost, har varit vaken ett tag nu så det börjar bli dags.. Sen kanske man skulle satsa på att hinna med en promenad i det fina vädret :-) Och försöka ta reda på vem killen som messar med mig är, hata alla nummer som inte finns på eniro..
Jag messa lite med jimmy igår också, stackaren va fortfarande bakis vid 7 igår kväll.. Men han måste ha haft en grym födelsedag då får vi hoppas :-)
Funderar på att slänga ihop en makaronipudding till kvällsmat, det va länge sen :-) Händer det nåt kul får ni en uppdatering senare.. Rastlös och bitchig, kan man va på bättre humör? Jag råder er att hålla mig på avstånd idag, eller att inte reta upp mig, för erat egna bästa :-)

                                                        Men det är någon i brunnsparken som gråter
                                                             Som ser julen, i annat perspektiv
                                                         Som är ensam när skuggor kommer åter
                                                            Och förmörkar tanke, själ och liv <3

Äntligen har vi fått lite snö :-)

Åh va mysigt att snön äntligen är här.. Antagligen inte för att stanna men man får ju va glad för det lilla :-) Nu ska jag snart åka till jobbet och köra ut lite käk.. Sen blir det hem tuill vicky och ta det lite lugnt tror jag.. Börjar ju tidigt imorrn och efter jobbet tänkte jag att jag skulle hinna upp till stefan och be honom skissa min tatuering innan jag ska fika med sara :-) Tisdag blir tvättdag och onsdag och torsdag jobbar man igen, känns som att det kommer bli en grym vecka :-)
Nästa vecka är jag ledig måndag, ska till lkpg på tisdagen och sen är det ju nästan jul :-) :-) :-)


Lördagsmys :-)

Japp idag har jag bakat saffransbullar med grannens dotter, dom vart jättegoda :-) Ska skicka ner en påse till olle i malmö har jag lovat.. Sen har pappa och jag gjort mat på eftermiddagen, det blev svenska kräftor, västerbottenpaj, tunnbrödsrullar och vitlöksbröd.. Sjukt gott kan jag lova :-)
Under dagen har jag också hunnit med att titta på skidor i alla dess former, innebandy, fotboll och hockey :-) Grymt skönt att inte ha nåt planerat utan bara göra det man känner för..
Va nere och prata med Inka häromdagen, ska jobba åt honom nyår.. Dom ska ha nyårssupé på grand och jag antar att hans personal inte ställer upp eftersom han tar in utifrån.. Ska bli spännande att se vilka man jobbar med, förhoppningsvis några roliga :-)
Imorrn jobbar jag i sörping och sen blir det sängen tidigt för jag börjar 6.30 på måndag.. Är ledig på tisdag och jobbar onsdag och torsdag, så ser veckan ut nu alla fall :-)

                                                               You will never break me

Äntligen helg :-)

Jaha, jag har jobbat hela veckan och det har gått jättebra.. Har även hunnit med att fixa en tid till foten innan jul, bra jobbat av mig :-) Och igår va jag på massage, så underbart skönt det va :-) Men jag fick påbackning att jag va tvungen att börja träna så nu är det bara köpa ett träningskort, eller önska sig ett när man fyller år.. Efetr massagen va jag förbi hos vicky och hämta min väska sen gick jag ner till bishop och skulle käka och prata med Inka.. Samtalet med Inka gick bra, jag ska jobba nyår åt honom :-) Maten där nere hade jag ju kunnat gjort bättre själv, haha.. Men det va faktisk väldigt smaklöst så dom hade nog slut på alla kryddor i det köket, dock ska som ha en eloge för att vitfisken va perfekt tillagad :-) Mattias satt där och drack öl när jag kom ner så jag snacka lite med honom också, igår va jag ju i bättre tillstånd än sist jag träffade honom..
Sen åkte jag ut till mormor och morfar och umgicks med dom lite innan det blev sängen tidigt eftersom jag började klockan sex imorse.. Fast det va jätteskönt att jobba den tiden för då har man hela eftermiddagen ledig :-) Min tanke var att baka saffransbullar så jag gick in i affären när jag slutade och köpte mandelmassa, kesella, jäst och smör.. Japp jag glömde ju saffran, förbannat också.. Så nu blir det att baka det imorrn ist med min 2:åriga kusin som kommer hit.. Han är jättesöt och allt inte för den delen men han vill ju gärna va med i alla byttor så det kommer va grejer överallt sen. Kusin Bella får väl sanera huset efteråt men han kommer nog tycka att det är roligt och det är huvudsaken :-)
Ikväll blir det fredagsmys med mamma, pappa och brorsan, mamma och jag ska se finalen av idol :-) God mat och trevligt sällskap, perfekt för en fredagkväll :-)

                                                              I see the fear in my enemies eyes


Tills den dagen då jag började förstå..

Jaha då var det måndag igen, skönt :-) resten av veckan blir det jobb och det är guld värt.. På fredag kommer min minsta kusin hit, lucas ska va här när hans storebror ska till linköping på innebandycup på lördag.. Men första matchen började 8 på lördagmorgonen och då tyckte vi att lucas lika gärna kunde komma på fredagkvällen så får vi lite mer tid att umgås med honom också :-) vi träffar dom inte så ofta tyvärr så därför tar vi vara på dom tillfällen det blir..
Idag har jag tvättat och sett en ny serie på tv4 fakta, livräddarna på Bondi beach.. Den stranden har 40.000 besökare per dag, australien nästa? När jag ska resa kommer det va ett starkt alternativ alla fall..
Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska åka in till stan ikväll eller inte.. blir ju lite grejer att släpa på som jag ska ha med till jobbet imorrn så det bästa vore att stanna på landet och ta stan imorrn ist.. Slutar 6 imorrn så jag är ju i stan till 7, då hinner jag umgås med corre innan hon somnar :-)
Nu ska jag göra lunch, pasta med baconsås :-) Sen blir det handboll för hela slanten..

                                                                 Jag kryper tätt intill
                                                             Lycklig för att du finns till


With a boy like you at my fingertip

Jaha, imorrn blir det jobb och sen hem till mamma och pappa, ska bli kul att slänga ut lite mat igen :-) Nästa vecka jobbar jag tisdag-fredag på dagis, grymt bra tider tyckte jag att jag fick med :-) Och skönt att känna att man har en inkomst från nåt ställe :-)
Idag ahr jag gjort en avokadopaj som vi ska äta till förrätt ikväll, serverar den med kräftstjärtar också :-) Efter det blir det kyckling och potatisgratäng, mums.. Funderar till och med på att slänga ihop en egenvispad bearnaise, en kall kanske? Får se lite senare hur det blir..
Snart kommer nog pappa genom väggen för han håller på att styr massa med deras garderober och det låter nästan som om han river hela rummet..
Måste säga att det va otroligt kul att tove åkte ut ur idol igår :-) Calle och Erik i final blir grymt..
Vill tipsa er om en grym tjej om ni vill beställa tårtor till barnkalas eller andra evenemang, lindarunn.blogg.se, där hhittar ni bilder på det mesta av det hon gjort och även vissa recept och tillvägagångssätt :-) Nu ska jag se andra halvleken av fotbollen :-) Trevlig helg..

                                                        Inser du hur patetisk du är?


Can we see beyond the scars?

Idag ska jag städa på mitt rum och hänga upp stjärnan i fönstret samt fixa julgardinerna :-) Äntligen är vintern på väg.. Ska nog börja köpa julklappar imorrn innan bion :-) Ska bara försöka lista ut vad jag ska köpa och vilka jag ska köpa till :-) Mamma, pappa, brorsan och corre vet jag ju.. Vicky vet jag inte riktigt, får väl prata med henne.. Sen får vi se när det närmar sig lite mer om det blir nån speciell att köpa till.. Jag tycker det viktigaste är att umgås :-)
Nästa vecka ska jag boka in en fika med sara, vi träffas ju inte så mycket nu när jag inte jobbar på donken och hon åker till sin kille i umeå titt som tätt :-) Men en fika nästa vecka och utgång juldagen är bestämt så det känns jättekul..
Är lite rörigt mellan vissa personer för tillfället men när dom inte kan ta problemet med mig utan säger det till vicky ist, hur förväntar dom sig att vi ska lösa det då? Kanske är dags för vissa killar att inse att allt inte handlar om dom, men då skulle väl deras värld gå under.. Hör ni att jag behöver en kille att avreagera mig på? Eller en boxningssäck att slå på kanske vore bättre :-) Ska försöka slappna av med några öl ikväll, och funkar inte det är vicky med och kan ta hand om mej ;-) Kommer bli en grym kväll tror jag :-)

                                                               You got a piece of me<3

Grym kryssning :-)

Ja vi har haft så jävla kul, va lite orolig eftersom det är folk jag inte träffar så ofta längre men det här kommer vi göra fler gånger.. Vi va 23 st och alla hade lika kul och alla umgicks med alla så nu funderar vi på att göra det till en årlig tradition :-)
Jag skulle ju ha jobbat idag men jag vart magsjuk inatt så det blev inget jobb :-( Har precis fått i mig lite fisk och potatismos som jag har fått behålla så jag hoppas det blir bättre så jag kan äta ordentligt imorrn..
Jag ska nog åka till stan och kolla på julklappar imorrn eller på torsdag :-) Torsdag verkar det ju som att det blir bio med john.. Får se hur det går, han va ju inte direkt pratsam igår när vi träffades men det är han som har bestämt bio så jag får väl ge honom den chansen.. Funkar det inte då så skiter jag i det här, jag orkar inte med några halvhjärtade försök till att umgås..
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa ett tag innan jag slocknar.. Nedräkningen mot julen har äntligen börjat :-)

                                                                        


RSS 2.0