Funderar..

Först vill jag bara tacka alla som hörde av sig efter att farmor hade dött.. Ett extra litet tack till sara som jag inte hade förväntat mig att höra ifrån eftersom vi inte umgås längre..

Jag har tänkt lite, kan man va utbränd när man bara är 21? För ibland så känns det faktiskt som att jag är det.,. Jobbar jämt och har typ inget liv för att man måste börja tidigare varje dag på jobbet och jag är så jävla trött på skiten så ni förstår inte.. Men nu är det bara en månad kvar och sen är det slut på det, får väl försöka stå ut den tiden.. Som det är nu hinner jag ju knappt träffa kompisar, försöker få till så att jag kan träffa alla fall 2 kompisar snart.. den ena blir antagligen måndag och den andra nästa söndag, mina enda lediga dagar.. Men så är det väl tyvärr.. Livet suger, sen dör man..

I måndags va vi ute med min bror för att han fyllde arton och det vart en riktigt lyckad kväll, alla hade kul :-) Och vi va inte allt för bakis i tisdags :-) I onsdags va jag ute och träffa robin och erik.. sen när jag kommer dit så är jocke ocj jonte där, det va kul att träffa dom.. Lilja och hans kompisar kom dit, vilket också va jättekul.. Lilja fyllde ju år och det hade jag glömt bort, trots att han påminde mig i måndags.. Men men minnet är bra men kort :-) Kalle va också ute med sina kompisar och honom har inte jag sett på evigheter så det va kul att träffas :-) Det va alltså sjukt mycket folk man kände ute och det är ju jättekul :-) Hanna va där och va jättepackad men hon fick sin lilla god natt-puss innan jag åkte.. Och kvällen kanske kunde ha slutat på ett smartare sätt men men det är inget jag ångrar..  Eller kanske lite :-) Så ser mitt liv ut för tillfället, inget vidare spännande.. Men det hoppas jag att det snart blir ändring på :-)

You know that I miss you, and that I love you
I´m sorry for the past, but I can´t change that now..
Please trust me and believe that I`m not gonna hurt you again<3

Usch..

Begravning idag..
:-( :-( :-( :-( :-( :-(

Hemresa snart..

Ska faktiskt bli otroligt skönt att komma hem ikväll.. Helst skulle jag vilja åka in till stan och festa men vi får se om jag kan fixa skjuts och nånstans att sova.. Annars får det bli imorrn ist.. jobbar ju måndag och tisdag sen är det dags för begrvning på onsdag och det kommer bli jättejobbigt.. men men man överlever ju på nåt sätt.. Blir väl kanske en skaplig utgång på onsdagkväll när allt är över.. Men nu ska jag hjälpa brorsan att packa så vi kommer härifrån nån gång..

Sitter i solen på Öland men saknar vissa personer hemma..

Ja nu sitter vi och tittar på när solen går ner här på Saxnäs Camping på Öland.. Men man saknar ju bishop :-) Och allt folk där hemma.. Åh så spelar dom pussycat dolls nu.. Det får mig att tänka på tiden på grand, tyson och jag satt ju och prata för ett tag sen.. Vi är båda tacksamma för allt vi lärde oss där och de underbara människor vi jobbade med.. Men men inte mycket man kan göra åt saken nu..
Ska ju börja leta jobb när jag kommer hem.. Usch det kommer inte bli lätt.. Tyvärr är ju inte livet lätt har jag märkt..

You don´t know how much I miss you<3

Is it true? Is it over?

Ja inatt klockan 1 hände det som jag har fruktat i tre veckor nu.. Min farmor somna in på sjukhuset i norrköping, egentligen va dte väl skönt för henne för hon va riktigt dålig men det gör ju ändå ont när det händer.. Och jag är på öland och kunde inte va där och det gör ju inte saken bättre.. Men nu är det iaf över och snart hoppas jag att jag inser att det va det bästa som hände.. Just nu är sorgen för stor för det, jag hade jättebra kontakt med min farmor så jag det hårdast i min familj.. Men det känns ändå skönt att man har en familj som stöttar en..
Det är när man förlorar nån som man inser hur skört livet är.. Jag hoppas verkligen att jag och henka kan börja prata med varann snart igen.. Han vet hur jag känner och jag förstår att han tvekar så just nu har vi hamnat i ett mellanläge.. Jag skulle kunna dö imorrn så jag vill inte slösa bort mer av mitt liv med att inte berätta hur jag känner.. <3

Men annars är det skönt med semester.. Igår va vi inne i kalmar nästan hela dan och i förrgår hade vi världens regn och åskoväder.. Så mycket som det åska då har jag inte upplevt på jättemånga år.. Men nu är det bättre väder, blåser halvstorm bara men det kan jag överleva :-) Så länge det inte är regn så är jag nöjd.. Idag kommer alla andra ner, sammanlagt kommer det 7 husvagnar.. Fast en skulle iofs komma imorrn så det blir bara 6 som kommer idag och den första har redan dykt upp så snart är släkten samlad :-) Nu ska jag fixa lunchen :-)

R.I.P Farmor 10/7-09 <3


Semester :-)

Japp igår jobbade jag min sista dag så nu har jag semester i 2 veckor.. Ska bli så jävla skönt att lämna alla skit här hemma och allt som har med jobbet att göra och bara kunna koppla av.. Dock har jag nog inte insett att jag har semester än, har ju jobbat skapligt mycket i juni så det kommer kännas konstigt att inte gå till jobbet.. men så otroligt skönt :-) Dom sista kläderna jag ska packa ligger i torktumlaren och hygienartiklarna plockar jag ut sen efter jag har duschat :-) Så nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så vi kan åka sen :-)
min vecka har sett ut ungefär som vanligt, jag jobbar massa timmar på en dag sen går jag ner till bishop och tar ett par öl för att koppla av och känna att man åtminstonde är lite social.. För hur många vill göra nåt efter 11 en kväll annars? Och sen börjar jag ju ofta tidigt dagen efter men det funkar för mej nu.. Jag trivs med att jobba kvällar :-) Annars händer det inte så mycket spännande i mitt liv för tillfället.. Har vart barnvakt åt cornelia ett par dar den här veckan med, vi har vart på stan och shoppat och haft det jättemysigt.. Tror inte hon får välja kläder själv så ofta, men åh va roligt det är när hon skiner som en sol efter att ha fått en rosa klänning :-) Det är så kul att köpa barnkläder :-)
Nu ska mamma och jag plasta den sista smörgåstårtan och bära upp den till husvagnen :-) men ni får ha det så bra allihop så höres vi om drygt två veckor..

RSS 2.0