Kost & Hälsa ikväll :-)

Japp ikväll ska jag på en föreläsning om vad och hur man ska äta när man är gravid.. Vilket ska bli jättekul, jag ser fram emot den massor.. Bara 2,5 timme kvar tills det börjar :-) Tar cykeln ner dit, hoppas däcket funkar hela vägen för jag har glömt att köpa cykelpump.. Men det löser sig nog :-)
Nu har vi tvättstugan, men sista maskinen ligger i nu sen är det bara vänta på att skiten ska torka :-) Fick dock kasta ut kläderna som hängde i torkrummet för att vårat skulle få plats, men har man tvättid 7-12 så kan man inte låta kläderna hänga till halv två..... Men det fick dom erfara :-)
Imorrn jobbar jag kväll eller det blir väl 15-22 ungefär.. Sen jobbar jag 9-17.30 lördag, söndag och måndag.. Det kommer nog kännas för fysiken är ju absolut inte som den va innan jag blev gravid.. Ska ge mig ner och handla snart också, blir nog pasta ikväll verkar det som :-) med kräftstjärtar, Mums...

Tisdag..

Jaa solen tittar fram ibland och sen gömmer den sig igen, jag sitter här och funderar på vad man ska göra idag :-) Kanske gå upp till halvars och unna sig en glass.. Ska alla fall till stan och köpa en toalett-sits för den har varit halvtrasig sen min kära pojkvän hade efterfest här och vart jättefull och bröt foten.. Har dock glömt det varje gång jag varit på stan så idag får det bli clas ohlson för jag behöver en cykelpump också.. Senare under dagen måste jag ta itu med tvätten men usch va tråkigt det är..
Jimmy vill ut till babyproffsen men det har inte jag lust med idag men det kanske vi hinner med på torsdag när jag är ledig :-)
Jag ska slänga ihop en fruktsallad innan jag beger mig till stan så den hinner stå och gotta till sig tills jag ska äta den i eftermiddag :-) Mums :-) 

Söndag = Vilodag :-)

Idag är jag ledig, kors i taket :-) Vi ska ut till hageby och storhandla och shoppa lite :-) Mamma och pappa kommer in och lunchar med oss också, det blir mysigt.. Hoppas vi kan hitta ett par mammabyxor som passar också för nu kan jag knappt ha mina jeans längre.. Sen kanske man hittar nåt annat snyggt också, men det är jag värd :-) Psycho-Bitch och Sara skulle också till HC idag så jag hoppas jag springer på dom :-) Sara har jag inte träffat sen i början av året när jag såg henne på cloetta center så det vore kul att se hur hon har det.. Psycho-Bitch och CJr va jag och fika med i tisdags men det är alltid lika kul att träffa dom :-)
Så idag blir det att bara ta det lugnt och göra det som faller mig in :-) Och mysa med älsklingen såklart :-)

Soffläge efter jobbet..

Vill börja med att påpeka att jag aldrig har sagt att det är en sjukdom att vara gravid.. Jag skriver exakt hur jag mår därför att jag vet att folk uppskattar det och gärna vill följa mig under min graviditet.. Jag har heller aldrig skyllt på nån annan, att jag är gravid beror helt och hållet på mig och jimmy.. Men om man nu har så starka åsikter som du verkar ha, glöm fegheten och skriv ditt namn..
Ang den anonyma kommentaren så är jag medveten om att jag inte kan jobba lika mycket som förut och det är därför jag har skrivit så.. Jag är en ganska viktig pusselbit på mitt jobb och därför känns det som att jag sviker jobbet om jag inte orkar hela sommaren.. Men självklart är det mitt och barnets hälsa jag kommer sätta främst..

Idag har det varit ganska lugnt på jobbet och det har varit skönt.. Ska jobba på dagiset imorrn och sen är det fredag och lördag i sörping som gäller.. Efter den här helgen ska jag alla fall inte jobba på dagiset lika mycket längre.. Nu är det fokus på mig hädanefter :-)
På söndag ska vi åka och storhandla och gå och titta efter mammakläder åt mig, mysdag med älsklingen alltså :-) Nu är det hockey och soffan som gäller resten av kvällen :-)

                                                                              Lycklig<3

Fika med sara :-)

Jaa dagen började mindre bra med illamående och kräkningar men efter en tablett blev det sakta bättre som tur var :-) Som den anonyma kommentera så är det extremt jobbigt att må så här men nu har jag ju fått tabletter för det :-) Sen bar det av till HC för en fika med Sara och CJr, vädigt efterlängtad och trevlig fika blev det.. Kul att prata med henne igen och få höra saker som jag inte hade en aning om :-) Fick även tillfälle att dementera ett rykte som jag inte ens visste cirkulera men jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig har legat med micke bäckman.. Har också förstått att du som hört detta läser min blogg, döm om min förvåning.. Men alltid trevligt med läsare antar jag..
Förutom mina återkommande kräkningar mår jag ganska bra, lite tröttare än vanligt men det är tydligen normalt i detta tillstånd.. Får väl se hur mycket jag kommer orka jobba i sommar men jag hoppas jag klarar hela sommaren.. Kommer dock inte klara av att jobba så mycket som jag har gjort innan men de hoppas jag mina chefer förstår och sätter in bra folk.. Vi söker en duktig kock förresten så vet ni nån skriv en kommentar eller ring mig :-) Har bivit mycket jobb på dagiset senaste tiden men nu jobbar jag sista dagen där på torsdag och sen får jag verkligen tänka efter om jag orkar nästa gång dom ringer.. Förra veckan jobbade jag åtta dagar i rad och sen va jag ledig en dag innan det blev jobb igen, det känns nu kan jag lova.. Men det viktigaste är ju faktiskt min och barnets hälsa just nu så det kommer bli mindre jobb framöver.. Eller bara sörping kanske jag ska säga för snart börjar vi ju på heltid där nere..
Jag hoppas dock att jag kan etablera en bättre kontakt med sara igen och umgås som vi gjorde förr, bara jag har nån tid över att träffa folk på så kommer det gå bra :-)

                                                                  Friends forever?<3


Inskrivning hos barnmorskan idag..

Japp idag va vi hos barnmorskan och fick en hel mapp med papper, har hunnit gå igenom dom flesta och det va väl rätt vettiga grejer.. Fick lämna två rör blod för olika prover och sen ville hon ha ett urinprov också, jag kände mig helt okej efter blodprovet så jag reste på mig och hann till dörren, sen svartna det för ögonen så barnmorskan fick leda mig till en brits så jag fick ligga och vila en stund.. Det blev dock bättre ganska fort som tur var :-) Fick även höra barnets hjärtslag idag, det va mysigt :-)
Annars suger det ganska stenhårt just nu, mår illa konstant och spyr ca två gånger per dag.. Idag har jag ätit en rostad macka som kom upp igen och en liten kebab som jag mot alla odds fått behålla.. Dock känns det som att den kommer upp vilken sekund som helst men det är ju så det är tyvärr.. Hoppas jag kan äta lite mer imorn :-)
Imorn ska vi ut till ingelsta och kolla på barnvagnar, bilbarnstol och lite möbler.. Får väl ta en åksjuketablett för att klara av det, men nästa vecka ska jag få några andra tabletter mot illamåendet.. Då hoppas jag mitt liv blir lite lättare och att jag kan äta ordentligt samt börja njuta av min graviditet :-)

Fika med mamma idag :-)

Jaa jag och jimmy gick till stan på eftermiddagen och tog en fika med min mamma, väldigt mysigt :-) sen skulle vi gå och titta på lite mammakläder åt mig men det finns ju så fruktansvärt dåligt utbud av den varan i den här staden.. Hittade alla fall en kjol som passade och den ska jag köpa :-) Ska ut till maxi och titta på fredag när jag är ledig tänkte jag för jag behöver verkligen ett par jeans snart.. Hittade även lite på www.laredoute.se som jag tänkte beställa :-)
På torsdag ska vi till barnmorskan för inskrivning, det känns bra för då blir det lite mer verkligt :-) Eller det känns ju att det är verkligt för jag mår ju illa nästan hela tiden och spyr titt som tätt men det är väl sånt man får stå ut med när man är gravid.. Banden hjälpte mycket i början och dom hjälper fortfarande en hel del men tar jag av mig dom så mår jag jättedåligt.. Så nu är det ganska jobbigt tyvärr..

Njuter dock av det vackra vädret vi har till och från :-)

Påsk :-)

I fredags åkte vi ut till landet för vi vart bjudna på lunch sen vart vi kvar där hela helgen så vi kom inte hem förrän igår efter vi hade varit hos mormor :-) Men det va jättetrevligt hela helgen och god mat har vi fått :-) Jag har jobbat på dagarna och det har varit lite segt men annars rullar det på nu.. Jag jobbar tisdag och onsdag på dagiset och sen är jag faktiskt ledig på torsdag :-)
Nu måste jag springa till jobbet men jag kanske hinner med en uppdatering ikväll :-)


Nu är jag hemma från jobbet och har hunnit äta mat och sett lite hockey :-) Tycker LHC spelar bra just nu, hoppas dom vinner några matcher..  Min bror fick igår veta att han ska bli morbror i oktober, hans leende gick från öra till öra så glad vart han.. Sen sa han att han skulle lära bebisen allt han kunde/visste :-) Kul att han blev så glad, mormor blev också glad faktiskt :-) Pappa tycker det ska bli sådär att bli morfar för det låter så gammalt, annars är han också glad :-) Mamma visste jag ju skulle bli glad men det är kul att hon är så entusiastisk, det är hon och bekah som är mest entusiastiska och engagerade.. Så nu är det äntligen officiellt och det känns bra för jag vet att det finns vissa i släkten som reagerat på att jag inte har druckit på typ två månader.. Tesan och Jögga anar nog nåt men dom har inte frågat så då har jag inte känt att jag behöver förklara.. Det kommer ju bli några barn till i släkten det här året, lite roligt att dom föds mellan maj och oktober minst en varje månad verkar det som :-)
Jag är iaf jätteglad och tycker det ska bli helt underbart, framför allt nu när jag inte spyr längre :-) Jimmy är också jätteglad :-)
 

RSS 2.0