På landet :-)

Jaa vi har varit här ute sen i måndags och det är jätteskönt.. I tisdags fyllde brorsan och mamma år, mycket folk och god mat så det va trevligt.. Igår jobbade jag men det va rätt lugnt, vi jobbar ganska bra ihop jay och jag :-) Imorrn ska jimmy och jag tömma husvagnen på dom grejer vi har kvar där, kanske måste tvätta nån maskin också..
Annars är allt bra, bebisen fortsätter sparka stora delar av dagen och jag gör vad jag kan för att gå upp i vikt :-)

Jobb hela helgen..

Ja snart ska man bege sig ner till jobbet igen, men idag är det kortpass så det är skönt.. Imorrn blir det att jobba heldag och söndag blir det 9-17 så efter den här helgen kommer jag va helt slut.. Idag har älsklingen och jag varit på maxi, köpte present till mamma, åt lunch och handlade :-) Det va ganska tomt i kylen eftersom vi har varit borta, men nu ser det bra ut igen :-)
Har lite ångest över mina järntabletter som jag skulle äta, gick bra ett par dagar sen vart det astungt.. Ska försöka igen sen men sist fick jag kväljningar.. Annars mår vi bra nu :-) Lillen kör gymnastikpass varje eftermiddag/kväll, ser jättekul ut :-) Tur att den inte sparkar så hårt än :-)

Hemma från öland :-(

Ja då är man tillbaka i verkligheten igen.. Fick börja med att ta hand om kaoset på jobbet, precis vad man vill när man har haft en veckas semester.. Idag är jag alla fall ledig så nu på förmiddagen ska jag tvätta, ikväll blir det mys med älsklingen och där emellan får vi se vad som händer..
Öland var iaf jätteskönt, helt underbart men lite tråkigt att vi inte kunde stanna en vecka till.. I måndags innan vi åkte hem va vi i kalmar och shoppade :-) Jag köpte ett set med bh och trosa på triumph, underbar affär med trevliig och kunnig personal.. Så nu vet jag vad jag har för bh-storlek, vilket borde göra det betydligt lättare att hitta bh:ar som sitter bra :-) Köpte också en tröja på rea, 45 kr och den va jätteskön :-) Sen fick jag ett par jeans av mormor och morfar som jag måste lägga upp för dom va för långa.. Eller jag ska gå ner med dom till JC så får dom lägga upp dom :-) Snart är det dags för frukost, sen är det bara att ta  tag i dagen :-)

Barnmorskan idag..

Jaa nu sitter jag äntligen här igen :-) Har börjat jobba mycket eftersom sommaren har dragit igång och har fruktansvärt ont i ryggslutet efter varje dag på jobbbet.. Blir väl så när man står mycket och inte hinner ta rast.. Men på fredag åker vi äntligen till öland och det ska bli superskönt :-) Ska försöka införskaffa en vetekudde då också, man får ju passa på när man är ledig liksom..
Idag har vi varit hos barnmorskan, det gick fort och allt såg bra ut.. Har inte gått upp nånting i vikt men eftersom hon såg att magen växte så va det ingen fara än.. Dock måste jag börja äta järntabletter, vilket inte kom som nån överaskning då jag har haft låga järnvärden tidigare..

Nu ska jag packa ner dom sista sakerna till öland för när pappa slutar jobba åker vi ut till landet :-) Det känns bra att dom flesta kläder redan ligger i husvagnen så det är bara några småsaker som ska med nu :-) Så nu blir det ett blogguppehåll, dock inte lika långt som sist :-) Ni får en uppdatering när jag kommer hem utvilad och solbränd från öland ;-)

RSS 2.0