Fredagsmys :-)

Jaa då min underbara älskade pojkvän jobbar på krogen så blir det ju inte något fredagsmys.. Men ikväll ska jag ut till landet och ha fredagsmys med mina föräldrar :-) Ska bli jättemysigt att umgås med dom, va länge sen jag gjorde det nu.. Innan det blir landet ska jag träffa sara och ta en fika :-) Kolla in deras bebis som jag inte har träffat än :-) Blir tyvärr så när jag har fått så mycket jobb som jag har haft senaste tiden..
Becca såg idag att du hade kommenterat, jag jobbar som vikarie på olika dagis.. Mestadels i Östra Husby men sen är jag runt ganska mycket i rambodal också :-) Sen jobbar jag lördagen eller söndagen varje helg på Maritime i sörping :-) Ni kan kolla in deras helgluncher på www.restaurangmaritime.se, dom är väldigt populära kan jag säga :-)

Nu när jag har varit så positiv måste jag skriva av mig lite negativa saker också.. Min mobil sluta fungera i onsdags morse, eftersom mitt abbonemang skulle ändras i dagarna där så förstod jag ju ganska snabbt att dom inte kan göra sitt jobb på tele2.. Lagom irriterad ringde jag kundservice och får prata med en tjej som säger tvärtemot vad han som sålde mig abbonemanget sa.. Så efter mycket tjafsande har jag kvar samma nummer men va tvungen att leta upp ett sim-kort jag fick i augusti förra året för att mobilen skulle funka.. Japp så efter jobbet begav jag mig ut till landet och mina föräldrar för att leta efter detta sim-kort (som säljaren sa att jag inte behövde).. Ordningssam som jag är så ligger sim-kortet där på byrån och min mobil fungerade igen.. Men ganska krångligt och inte vad jag hade planerat att göra på onsdagskvällen.. Ska bara tillägga att säljaren sa att jag inte behövde använda sim-kortet jag fick.. Inkompetenta idioter som jobbar på dessa företag.. Har fått ganska mycket kommentarer på facebook som säger att det inte bara gäller tele2 uppenbarligen.. Summan av detta blir: OUTBILDADE säljare och INKOMPETENT pesonal på kundservice.. Och givetvis att jag funderar på att byta till nåt annat om jag hittar ett abbonemang som passar mig lika bra som detta..

Nu blir det fredagsfrukost med jimmy, sen tar vi oss an dagen :-) Trevlig helg allihopa :-)

Det snöar :-)

Sitter och tittar på snön som virvlar utanför fönstret, jag gillar ju snö så för mig gör det absolut ingenting :-) Men jag vet andra som tycker att det räcker nu.. Dock vill jag inte att det ska blåsa så förbannat mycket som det har gjort, är inte så kul när vinden piskar i ansiktet när man är ute.. Men idag har jag inte vart ute än så det kanske inte blåser så mycket som det ser ut :-)
Min underbara pojkvän kom in med en kopp te till mig nu, usch va bortskämd jag är :-) När vi har ätit frukost ska vi gå bort till hans gamla lägenhet och städa den, vi ska ju lämna nycklarna på fredag.. Hoppas bara att jessie flyttar sina sista grejer snart, men vi städar allt idag och sen får hon se till att allt ser likadant ut sen när hon är färdig.. För jag har ingen lust att städa en gång till bara för att hon inte kan bli färdig i tid..
Imorrn ska jag jobba på murklan i brånnestad, 9.15-15.30 lite lagom tid sådär :-) Idag skulle jag ha jobbat i husby 2,5 timme över maten men dom kom på att dom klarade det själva.. Lite onödigt att jag ska sitta och åka ut ända dit för så kort tid.. Sen jobbar jag 11-17 på torsdag ute i husby :-) På fredag ska jag till sara och ta en fika och kolla in deras bebis :-) Ska bli grymt kul, dels att mysa med en liten bebis och sen snacka lite skit med sara.. Va ju jättelänge sen jag träffa henne så det ser jag fram emot :-) Sen vet jag inte om jag åker ut till landet på fredag eftermiddag, tror det faktiskt.. Jsg jobbar ju söndag i sörping så det kan va skönt att koppla av lite innan :-)
Nu måste jag göra frukost för annars kommer vi aldrig bort dit.. Gå ut och ha snöbollskrig och gör snöänglar för det tänker jag göra ;-)

Dessa jävla rykten..

Ja då va det dags igen.. Hur fan kommer folk på alla dessa rykten som sprids? jimmy fick ett sms går kväll av en kompis som undrade varför det hade tagit slut med mig. Både jimmy och jag blev ganska chockade då kan jag lova. För vi är tillsammans, vi bor ihop, vi har inte bråkat och vi va på stan och fika med min mamma häromdagen, var ser nån en tendens till att det skulle ta slut? Det som gör mig mest irriterad är att jimmys lilla kompis inte vill berätta vem som sa till henne att det va slut. Får jag reda på vem den personen är så har den ju ett och annat att stå till svars för.. Vem vet vad nästa rykte säger? Har inte folk egna liv att ägna sig åt? Eller vänta nu, uppenbarligen inte..

Annars går vardagen vidare som vanligt.. Min bror klara teorin idag och jag är jättestolt storasyster :-) Imorrn är det möte på jobbet med äldreboendet och jag hoppas även att vi får andra positiva besked då.. Sen blir det utgång med vicky om dom planerna fortfarande gäller, men det hoppas jag :-) På ditvägen går jag väl förbi älsklingen och säger hej en stund..
På lördag jobbar jag till 4 och sen kanske jag ska träffa pappa.. Mamma ska iväg och dansa och han sa att han tänkte sätta sig på krogen en sväng då men det har vi inte sett än :-) Vi ska alla fall höras av när jag slutar..
Nu börjar ju OS också så det kommer bli sena kvällar, långa nätter och en och annan tidig morgon :-) Tur att både jimmy och jag är lika sport-tokiga..

10/2-2010

Jaa jag vet inte vad man ska säga, känns som att det går lika upp och ner som en berg och dalbana just nu.. Lkpg slängde lite gliringar efter mig när han och jimmy prata på stan.. Föstår inte varför han har så stora problem med mig efter alla dessa år.. och även fast jenny säger att hon inte bryr sig så vet jag inte om jag kan tro på det.. Eller hade hon bara problem med mig när jag dejtade hennes ex? Men eftersom han va singel så har inte hon med det att göra kan jag tycka.. Men vi får se hur det ser ut i framtiden, jag är iaf säker på mina känslor för jimmy och vi har det riktigt bra tillsammans..
I veckan har vi inte gjort mycket, varit på banken och fixat ett nytt konto åt jimmy.. Sen va vi på stan och fikade med mamma efter det, samt köpte lite grejer till lägenheten.. Ett diskställ, en sophink och en tillbringare :-)
Det blev ingen utgång förra fredagen för vicky fick inte barnvakt, jag va ganska trött och jimmy va hemma och va sjuk.. Men tanken är att vi sak kolla läget på fredag ist.. Jag jobbar på lördag så det kommer bli lugnt men det ska ändå bli kul att komma ut och träffa lite folk :-)
På fredag har vi möte på jobbet och innan dess ska jag ha näringsberäknat en två-veckors matsedel, jag har börjat kan man väl säga men jag måste göra färdigt den imorrn.. Kanske blir lättare att sätta sig vid datorn när jimmy jobbar :-)
Nu ser vi på arsenal-liverpool och sen blir det sängen för mig, har varit oerhört trött idag även fast jag sov länge imorse.. Jag satsar på att va piggare imorn helt enkelt :-)

Ännu en helg över snart..

Ja den här veckan och helgen har bara rusat iväg..  kan va för att jag har haft jobb nästan varje dag och när jag inte jobbat har jag haft annat inplanerat.. Idag ska jag alla fall jobba, till 4-5 nånting sen blir det väl hem och ta det lugnt som det ser ut nu.. Jag hoppas på massor av folk för jag behöver ha en sån dag, när lapp efter lapp kommer upp på bonglisten och man känner att man öser ut riktigt bra mat :-)
Jimmy har vart sjuk hela helgen och sen hände det en grej med hans ex och efter det har han varit lite nere tycker jag.. Vi får hoppas att det blir bättre i veckan som kommer.. Ny vecka-Nya tag :-)
I fredags va vicky och corre här en liten stund, lite synd om corre eftersom hon inte hade några leksaker.. Annars va det trevligt.. Igår va vi och käka lunch med mamma och pappa, det va jättemysigt :-) Sen fick vi även se deras nya kök dom har beställt, det kommer nog bli jättebra tror jag :-) Jag ska åka ut till dom nåt nästa vecka för när jag jobbar så hinner vi ju inte träffas så mycket och det är lite tråkigt eftersom jag står mina föräldrar så pass nära som jag gör..
Nästa vecka har jag inget jobb inplanerat, hoppas dom ringer iaf.. Jag vill ju jobba så mycket som möjligt :-)
Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, trevlig söndag allihopa :-)


Äntligen eget internet :-)

Nu kan jag uppdatera lite oftare för nu har vi även fått internet i nya lägenheten :-) Annars har vi kunnat ansluta till grannens till och från men nu äntligen kan man kolla när man vill :-)
Idag har jag varit på badhuset med mina kusiner, linn och emil.. Det va roligt men nu är jag så trött så jag skulle kunna somna sittande här i soffan..
det va ju ett tag sen jag uppdatera sist, egentligen har det inte hänt så mycket sen dess.. Jag jobbar i perioder, vissa veckor mer än andra och senaste veckorna har det blivit ganska mycket vilket är skitkul :-)
Imorrn är det möte med jobbet, klockan tio i åby, usch va tidigt jag måste gå upp.. Sen sak antagligen brorsan med flera komma hit på taco :-) Och om jonte vill ha corre imorrn så ska vicky va mitt psykiska stöd när vi går och svänger våra lurviga på bacchus bakficka :-) Vore sjukt kul att dansa till den musiken igen men jag vill nog inte gå dit själv eftersom jag inte svarar för konsekvenserna :-) Och slår jag honom igen åker jag väl in för misshandel och det vill vi inte :-) Men jag skulle så gärna vilja se minen på den personens ansikte när han ser mig, hahaha :-) The bitch is back, and she's here to stay..
Annars leker livet, jag trivs hur bra som helst som sambo och jag börjar få ordning på jimmy också nu ;-) Nu ska jag svulla i mig chokladglass :-)
Ni får en uppdatering imorrn när jag vet hur kvällen ser ut :-)

                                                       Men bara om min älskade väntar<3


RSS 2.0