Speedwayfinal :-)

Japp ikväll blir det speedway med jonte.. Pappa skulle dit också tror jag :-) idag har jag skrivit in mig på körskolan och det gick över förväntan på provet jag gjorde :-) Sen va det dags för den vanliga kontrollen hos gynekologen, tyvärr va min på semester så det va en vikarie.. Han va väl okej men jag gillar min vanliga bättre :-) Fast så länge dom säger att jag är frisk så spelar det egentligen ingen roll vem det är :-)
Sen sprang jag på sam på stan och vi snacka lite om wasa, dom skulle på möte idag eller imorrn och han hoppades att dom fick tillståndet tillbaka då så dom kunde öppna igen.. Får väl se hur det blir med den biten..
Imorrn jobbar jag 7-15.45 och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra :-) Plugga lite teori antagligen.. Och förhoppningsvis hinna träffa henka nåt innan helgen, får se om vi kan pussla ihop det på nåt sätt :-)

You had your shot<3

Shopping :-)

Japp, igår va vicky och jag på stan för jag behövde lite nya grejer.. Köpte en vinterjacka som jag blev riktigt nöjd med :-) En ny handväska för min gamla va trasig, ett par nya skor för dom gamla va också på väg att gå sönder.. Sen blev det lite tröjor jag kan ha när jag jobbar med dagisbarnen.. Och mitt i allt det där käka vi lunch med mina föräldrar, riktigt najs.. Sen träffa jag matte och jim på stan så jag snacka lite med dom innan jag åkte ut till henka.. Väl där gjorde jag tacos och sen låg vi i soffan och såg på film hela kvällen.. Sjukt mysigt och det kändes som att vi aldrig har varit ifrån varandra.. Men ett och ett halvt år kan man väl glömma sådär ;-) Låg dock kvar lite för länge i sängen imorse så jag är lite halvseg idag, eller imorse och imorse vi gick inte upp förrän halv ett :-s
Nu ska jag lägga en värmedyna på min ömmande nacke och sen blir det soffläge ett tag innan jag orkar ta tag i nåt :-) Måste säga att jag är sjukt nöjd med helgen också :-) Hoppas alla har haft en lika underbar helg som jag :-)

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hur hans hjärta sakta slår
Bara om han låg här tätt intill mig
Kan jag bli, den jag va, igår<3

It's time for the show..

Antar att jag måste börja med att kommentera wasas indragna serveringstillstånd, det är ingen som är förvånad.. Eller det är ingen som borde va förvånad alla fall, alla som har ett litet hum om den här branschen vet att det myglas på wasa och att dom förr eller senare skulle åka dit på det.. Den tiden har kommit och visst är det tråkigt att norrköpings bästa nattklubb antagligen tvingas stänga men shit happens, det kommer komma nån som har några miljoner över och öppna stället snart igen eftersom det går så pass bra som det gör..

Jaha idag hade vi möte på jobbet, gick smidigt värre :-) Vi har koll på allt till i helgen och bokningarna börjar trilla på fler och fler :-) Jag ska bara komma ihåg att plocka fram nån färgglad tröja jag ska ha med mig, med mitt usla minne finns risken att jag glömmer det och då blir det inte kul.. Fia och jag har nämligen bestämt att vi inte ska ha våra tråkiga svarta tröjor på oss för det ser så stelt ut, och stelt kommer det inte bli på fredag :-)
Jag som hade världens planer för imorrn och va jättenöjd fick slopa mina planer när dom ringde från dagiset och sa att dom inte hade nåt folk imorrn.. Jobbar 6.30-ca 13 i köket så det är rätt okej ändå :-) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på under eftermiddagen än men det kommer nog :-)
Nae om köttfärsen har tinat kanske man skulle börja rulla lite köttbullar.. Blir pasta och köttbullar till kvällsmat idag :-) Och till lunch gjorde jag kattmat, eller lappkojs men det ser ju ut som kattmat.. Men det är faktiskt riktigt gott, framförallt med rödbetor till :-)
Måste boka tid hos massören också för nu är jag så spänd i nacken att jag får huvudvärk typ hela tiden.. Kanske hinner med det nästa vecka :-) Trevlig helg allihopa..

Different style, Different move, damn I like the way you move<3

Sweet dreams?

Jo precis innan klockan ringde imorse så hade jag en dröm.. Jag satt på en typ bänk på ett välbekant ställe och in kommer det en kille som ser sjukt bra ut och har ett leende och en glimt i ögonen som säger "du är allt jag vill ha" typ.. Sen ringde klockan, och jag kan inte sluta tänka på varken honom eller drömmen.. Den här killen, det är nån jag "känner" och har umgåtts med tidigare men han har aldrig sett så bra ut som i just det tillfället i min dröm.. Men det är ju skit samma nu, drömmen är över och jag måste gå vidare :-) Utan den och utan honom..

Jaha idag blir det jobb, 13-18 och sen blir det nog landet igen :-) Det är ju här ute jag mår som bäst, och hos henka faktiskt.. Men det är nog för att han har sett mej i alla olika tillstånd, han känner den riktiga jag som inte många gör.. Och jag vet att han tycker om mej för den jag är :-) Träffar jag andra killar så sätter jag upp en mur för då tar det inte lika hårt när man blir sårad.. Men jag hoppas ju fortfarande att det ska bli vi snart igen, sen får micke tycka vad han vill.. Han är ju bara sur för att han inte får som han vill..

Har pratat med tobbe på FB hela morgonen, riktigt trevlig prick det där :-) Har berättat mer för honom om mej själv än vad jag har gjort för personer som jag känt ett år typ.. hahah, han får mig att öppna mig, men det kanske är lättare att göra det när båda ger lika mycket :-) Början på en ny bekantskap? Jag hoppas verkligen det..
Nae nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar för jobbet.. Borde väl hinna med en lunch också kanske :-)

No one else can speak the words on your lips<3

Jobb i veckan :-)

Japp idag har jag jobbat 7.30-13, inte så länge men det är ju nåt att sysselsätta sig med alla fall :-) Imorrn jobbar jag 13.15-18, det känns bra :-) Onsdag har vi möte på jobbet och fredag kommer jag va i sörping hela dagen.. Det blir eventuellt jobb torsdag också men det är inte klart än.. Askul att träffa alla underbara barn igen, och skönt att höra att dom har saknat mej :-) Kanske skulle plugga till förskolelärare ist för ungdoms-/missbrukarvård, fast nae ska jag plugga måste det bli nåt jag är intresserad av och verkligen vill lära mej :-)

Jaha helgen bjöd på jobb och lite mer utgång än vad som var tänkt från början.. Men det va en grym helg :-) Hade askul ute både fredag och lördag och lördagen bjöd på en spännande sms-konversation i min ensamhet på vägen hem.. Helt otroligt att vi kunde va civiliserade mot varandra hela helgen, men det känns riktigt bra nu faktiskt :-) Blir ju kanske så när båda har fått säga vad dom tycker och tänker :-) Jag ser alla fall fram emot helgen som kommer, jobb fredag och lördag sen hoppas jag att man kan hitta på nåt kul på söndag när man är ledig :-) Slappa i soffan med en film kanske? Ja det är en plan så länge :-)

Frazze, jag lovar att jag ska bjuda dig på mat nån dag :-) Dock står vicky och flygarn först i kö.. Kanske skulle göra åt alla samtidigt förresten? Så det blir en trevlig kväll med vänner god mat och lite vin, fan ibland tänker jag ju faktiskt till :-) Ska bara försöka fixa ett datum när alla kan och sen nånstans att va :-) Men jag hör va mej till dig när jag bestämt nåt, men vi måste hinna med våran fika innan det :-) Det va ju sjukt länge sen jag träffa dej..
Usch nu har jag inte tid att sitta här längre, måste göra nån mat innan brorsan blir galen :-)

Can we get this back, to how it used to be?

Nu är man i fas..

Japp jag har tre potatisgratänger i ugnen, kycklingen förbredd och nu är det bara sallad kvar :-) Ska slänga in en laktosfri gratäng samtidigt som kycklingen sen :-) Så nu har jag tid att sitta här ett tag och uppdatera om gårdagen.. Vicky och jag fick med oss micke och jocke till wasa, och det va skitkul :-) Dansade rätt mycket, träffade massa roligt folk och som vanligt blev jag lite irriterad på slutet men det skiter vi i nu :-) Jocke ragga upp nån kille i 50-års åldern som inte hade alla hästar i stallet.. men jag som är så snäll kände mig tvungen att dansa med honom när alla andra dansa till nån lugn låt.. Problemet i den här situationen va att han dansa åt fel håll, haha :-) Men tänk er själva när ni står och gungar till nån lugn låt, man snurrar lite åt höger hela tiden men den här killen snurra åt vänster.. Jag vart ju nästan yr i huvet :-) Men det va ju en spännande upplevelse.. Sen kom det fram en kille till mig i rökrumemt och hälsa mej vid namn och börja snacka och visst jag kände igen honom men jag har ingen aning om vem det va.. Sen dansa han jättenära men han gick när han såg att jag inte va intresserad :-) På tal om intresserad så tror jag att henkas ex va där.. Eller vicky och jag bestämde att det va så :-) Men han va inte så glad imorse för nea hade vaknat kvart över sju, håller med om att det är lite tidigt en lördagsmorgon :-) Men det är ju sånt man får leva med när man har barn och framför allt när han bara har henne varannan helg.. Jag vet ju att han inte kan ha henne oftare med tanke på hans jobb men dom träffas rätt mycket ändå och det tycker jag är bra :-) Och jag är glad att vi har kontakt igen, på alla sätt ;-) Ska bara försöka få till att träffas lite oftare :-)
Nae om man skulle kolla till grejerna i ugnen och fixa lite lunch då.. Trevlig dag allihopa :-)

Love is all you need<3

Would you rather end it all?

Jaha då va det torsdag och man har inget speciellt att fördriva tiden med.. Jag ska iaf träna lite idag :-) Senare ikväll ska mamma och jag åka och handla maten jag ska göra på lördag :-) Kyckling och potatisgratäng ville dom ha.. Och nån god sallad och vitlöksbröd, lätt som en plätt :-) Och efter det kan jag va med och dansa om dom kör några gamlingar som jag kan eller några workshops.. Jag saknar ju dansen, det är skitkul :-) Kanske skulle friska upp minnet med lite danser idag när jag ändå inte har så mycket annat för mig :-)
Och så vart jag sugen på att baka bröd, man kanske skulle göra det och göra nån god soppa till kvällsmat :-) Då blir mamma och pappa glada också.. Haha nu har jag ju helt plötsligt nåt att fördriva dagen med.. Men träningen är absolut prio 1 :-) Och nu blir det en lätt frukost.. Uppdaterar antagligen ikväll också :-)



Nu har jag pratat med vicky :-) hon har barnvakt imorrn så, the bitches is back :-) Och dom är partysugna, eller det är vi väl oftast men jag hade mina tvivel innan den här helgen men nu är jag på banan igen :-) Så först upp tidigt för möte på jobbet, sen till lägenheten och hämta lite grejer som sen ska dumpas hos vicky innan det blir systemet :-) Spendera tid med cornelia, hon hade drömt om mej förut så när hon vakna fråga hon vart jag va.. Min lilla gullunge :-) Pappa skulle köpa med hämtmat hem idag, hur bra är det när jag försöker få ordning på figuren? Då får man jobba lite hårdare resten av veckan helt enkelt.. Och tänka på hur mycket man dricker, sara kallar mig för sitt lilla fyllesvin bara för att jag råkade ha årets bakfylla förra torsdagen..
Henka messa och skrev att han hade vunnit ett grafikkort på nån datamässa och jag som inte fattar nåt om datorer förstod inte riktigt hur han kunde va så uppspelt över det men nu har brorsan förklarat för mig :-) Och jag är jätteglad för henkas skull :-)

You really mean a lot to me<3

From the bottom of my broken heart<3

Ska börja med att skriva att jag kanske överreagera lite i mitt förra inlägg.. Och killen jag skrev om, vi är kompisar igen och det hoppas jag att vi kommer fortsätta vara :-) Så döm inte honom efter det jag skrev för det stämmer inte riktigt..

Hade en sjuk helg på jobbet, kände sig som 120 år och nyss sprungit maraton efter det kan jag lova.. Men det gick väldigt bra och det va kul :-) I söndags va det p-fest, väldigt trevlig tillställning.. Jag hamna på wasa efter den och hann hälsa på toby innan han gick hem, lagom onykter :-) Sen umgicks jag med henka hela kvällen<3 Och natten också för den delen ;-) Sjukt mysigt att va tillbaka hos honom, ska bara få honom att våga ta ett steg till också.. Tyvärr känns det tungt just  nu..
Igår va jag och käka på bishop innan jag såg fotbollen hos jonte.. Va skönt att sitta på bishop ett tag och låta inka bättra på mitt självförtroende lite :-)
Nu är det två stycken på fyra dagar som har sagt att jag gått upp i vikt, syns det så mycket? Nu blir jag ju nästan orolig.. Måste nog börja ta tag i mitt liv på allvar nu, hade vart lättare om man hade haft nån man va tvungen att laga mat till för som det är nu så orkar jag inte laga mat till mig själv och då äter jag massa onyttigt ist.. Skärpning:-)
På fredag ska vi träffas på jobbet och styra lite inför nästa helg :-) Sen har jag inte bestämt än om det blir utgång, men jag tror inte det.. Känns inte som en jättebra idé riktigt men vi får se.. På lördag ska jag alla fall laga mat åt mamma och hennes kompisar när dom ska ha kurs.. Sen hade pappa tänkt ha en bar som jag ska va stand-in i :-) Min filosofi i en bar är en till gästen och en till mig :-) Den hade vi tänkt köra på jobbet nästa helg, det blir så mycket roligare då :-) Som i coyote ugly men vi har ingen bardisk som det går att dansa på tyvärr, annars hade det säkert lockat lite folk ;-)
Kan man annat än älska Joshua Radin? Nae :-)

Say you want the same thing to<3

Hur kan man gå på det igen?

Fan fan fan.. Jag visste att det inte va smart gjort men jag trodde ju för fan att du skulle va ärlig mot mig.. Onsdagsnatten va bara en stor jävla lögn och jag är så blåst så att jag gick på det.. Jag tyckte att det av trevligt att umgås igen, vi hade till och med en mysig förmiddag i soffan men för dig va jag bara ett lätt byte i brist på annat uppenbarligen.. Hur kan jag gå på den en gång till? Jag borde ju ha tänkt steget längre när det ligger tjejkläder i soffan hos en kille, men jag tyckte förklaringen va helt okej även om man kanske inte hade lagt dom på soffan då.. Men jag litar på att folk är ärliga och inte ljuger för mig, framförallt inte i det läget.. Jag skulle hållt kvar vid det jag sa till ryda och fredda för ett tag sen.. Jag är ju alla fall ärlig och står för vad jag gör och det måste uppenbarligen du också göra nu.. Men i din ålder borde du ha lärt dig det och jag borde ha skrivit redan på inlägget igår vad jag ville.. Men nej jag respekterade din åsikt och se vad jag fick för det, en lögn och en soppa värre än i en dokusåpa.. Jag tänker inte säga att det va sista gången för det sa jag i våras och se hur det gick men jag hoppas verkligen att jag har bättre omdöme i fortsättningen..

Idag ska vi styra lite på jobbet, så idag kommer jag att befinna mig i sörping hela eftermiddagen och kvällen.. Eller jag kommer va där hela helgen eftersom det är gästabud.. Men det ska bli riktigt kul och vi har jättekul på jobbet.. Sen längtar jag till på söndag när vi ska ha personalfest och jag hoppas att den blir askul.. Nu blir det frukost och en kopp kaffe, då kanske jag lugnar ner mig lite..

Döm inte mig för du är ju uppenbarligen inte bättre själv

You can light up the dark..

Ja usch va bakis jag har varit idag.. Skulle käka lunch på maxi med sara och jossan och händerna kunde inte sluta skaka.. Jag fick knappt i mig nån mat men colan gick ner ungefär lika lätt som spriten gjorde igår :-) Sen va vi på babyproffsen för sara skulle kolla på skötbord och jossan körde som en biltjuv så jag är glad att jag överlevde dagen med dom..
Åkte på kalas med mormor och morfar och fick tacos, och det fick jag i mig två tallrikar men då va ju klockan halv sju :-) Och nu mår jag ju nästan bra, eller jag mår bra men det känns att jag drack igår.. men det va ju inte bara jag som va full igår.. Det va massa folk från bishop ute och den ena va ju fullare än den andra.. Skulle vilja veta hur dom mår idag egentligen.. Micke jobba såg jag när jag åkte förbi men jobbat bakis har han ju gjort förr :-) Jag hade sjukt kul alla fall och det är det som räknas..
Och idag mår jag bättre psykiskt än vad jag har gjort på ett bra tag, tyvärr vet jag inte om det är bra eller dåligt.. Jag tror jag vet vad det beror på men jag vet inte hur jag känner inför det.. Men jag ångrar absolut ingenting :-)
Blir lite jobbigt när man ska tänka på vad man skriver för jag har alltid skrivit vad jag känner och vad jag tänker men nu har jag ett löfte som jag antar att jag måste hålla.. Egentligen får man väl stå för det man gör tycker jag men jag orkar inte bråka om det så jag gör mitt bästa för att hålla det jag lovade..
Idag börja en kompis sjunga på en låt som jag tycker är sjukt fin men det är ingen vanlig låt så jag tycker att det är lite konstigt att den kommer upp bara sådär.. Fan va frågor det snurrar i mitt huvud nu och en hel del känslor också, ska bara komma på vad det är för känslor och vad jag ska göra med dom..

It's amazing how you can speak right to my heart<3

När du är vilsen i en vinternatt igen..

I lördags va det sara och koffes bröllop, jättefint va det.. Å det va en rolig fest och god mat efteråt :-) Sen va det ju kul att klä upp sig och va lite kvinnlig för en gångs skull.. Jag hade ju faktiskt nagellack, uppsatt hår och en fin klänning med guldsandaler till :-)
Igår va jag och kolla på amanda när hon spela fotboll, 2-2 sluta matchen men dom spela riktigt bra och va värda att vinna den matchen.. Men ett poäng är bättre än inget :-) Sen åkte jag hem till landet.. Peter börja messa, han va nervös nu när ensam mamma söker går på tv.. Haha men hans sista kommentar va ju klockren :-) sen är det ju lite roligt för jag vet ju vilka som går vidare, vilka som hoppar av och så.. Hoppas vi kan träffas nåt i höst, det bästa vore ju om han kom hit eftersom lasse också bor här :-) Annars får väl jag åka upp till borlänge..
Den är veckan har jag inte så mycket bestämt, möte på jobbet på onsdag.. sen ska jag fortsätta med min simning och träna lite crosstraining här hemma :-) Sen ser jag fram emot helgen, först gästabud i sörping och på söndagkvällen personalfest :-) Tessan och jag tror att den kommer sluta på wasa, risken är att hon och jag kommer få krypa hem.. det finns ju lite folk som kan festa bland dom jag har jobbat med.. Jag vet ju hur första p-festen sluta, på elises soffa bredvid stellan och alldeles för mycket vin i kroppen.. Fortfarande full när man gick hem kl 8 på morgonen.. Och då hade vi inte ens varit på krogen, haha.. Så vill ni se ett gäng fulla krog-människor så kom till wasa den 13 september, det kan bli sjukt kul :-)

I know you miss me<3

En borttappad dröm en kärlek till livet
Ett minne från tid som har gått
När allt tycktes rätt, allting var givet
Ändå tycks ingen förstått

Ett regn faller långsamt ner
Längs gator där saknaden bor
Blir tårar som ingen ser
Döljer en sorg som är stor

Här är sången till dig
En hyllning från mig
Här är sången till dig
En hyllning från mig
Du levde din dröm
Du ska aldrig bli glömd

En sekund i ett liv fångat i flykten
Jag håller ditt kort i min hand
Ständigt på väg jagad av rykten
Ditt liv som ett slott byggt av sand

Du finns här inom mig
Du lever i allt jag gör
Det här är min sång till dig
Jag sjunger den högt så du hör

Här är sången till dig
En hyllning från mig
Här är sången till dig
En hyllning från mig
Du levde din dröm
Du ska aldrig bli glömd

En hyllning från mig
Det här är sången till dig

I will give you what you want..

Jaha jag har fortfarande inte bestämt hur vi ska göra med corre ikväll.. mamma ville ta med henne till busfabriken men det är ju roligare om det är några fler barn med då.. Det kommer ju va massor där inne men det känns som att hon behöver nån vi vet att hon kan va med.. Men jag har ju fortfarande ingen lust alls så vi får se hur det blir..
Jag tyckte jag va jätteduktig som skicka en ursäkt till en person som jag inte va så snäll emot i onsdags, men fick inte ens ett okej tillbaka.. Varför bryr jag mej? Varför försöka va snäll när man inte får ett dugg tillbaka? Det värsta är att jag kan sitta här och skriva att jag inte ska bry mej mer och sen kommer den dan när han hör av sej och då kan inte jag bara strunta i det..

A new start?

The bitch is back..

Ja igår skulle vicky och jag till wasa.. och så blev det också men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.. Det blev en väldigt trevlig förfest hos anders, som för övrigt inte kunde sluta prata om säljaren som hade vart där när han precis hade hällt upp sin första grogg.. Till slut kom vi alla fall till wasa och hade rätt trevligt, mycket folk man kände.. Martin va där och förgyllde karaoken och det tackar vi för, synd att han gick rätt tidigt bara.. Sen hände typ allt och inget, vet inte vart jag ska börja.. Vi börjar med att paris-fredrik va där, han kallas så för att när han och jag täffades för sjukt många år sen sa han till mig att han skulle till paris en helg med sina kompisar.. Det litade jag på tills hans kompis ringde mig och sa att fredrik skulle åka med sitt ex för att försöka reparera deras förhållande.. Sen dess har inte jag pratat med honom.. Och det första han gjorde var att stöta på mig, IDIOT..... Sen bråka jag och danne för att han va dyngrak, som vanligt.. Han skicka ett sms till mig vid typ tio och sa att jag skulle sova hos honom men jag svara nej på det.. Sen hängde han på varenda tjej på wasa men försökte lura i mig att det bara va emma och sophie.. Jag vet ju för fan hur stefans emma ser ut och hur johans sophie ser ut.. Sen prata inte vi mer med varandra förrän han kalla min bästa barndomskompis för hora.. Då tände både hon och jag, men jag hade folk som gjorde så att jag inte kunde slåss men hon löste det bra själv :-) Han åkte ut och vi kunde fortsätta våran kväll med intriger, ex och allt vad det va.. Det va en väldigt spännande kväll alla fall :-) Dock fick man höra att det inte va alla som gilla min nya stil (den innehåller väldigt lite v-ringat), men ja är nöjd och det är det som räknas :-) Nu blir det att inta soffläge en stund.. Ni kanske får en uppdatering senare när jag har fått lite perspektiv på saker och ting..

There's only two types of guys out there
Ones that can hang with me, and ones that are scared


Fick en plötslig längtan att mysa med en kille i soffan, med en bra film och ett gott vin.. Som när man nyss har träffat nån man gillar och försöker lära känna personen bättre.. Sen är det klart att jag har en kille i baktanke men det kommer inte att hända.. Oavsett vilka känslor jag har för honom så gör jag allt för att dom ska försvinna, vi har ju redan märkt att det inte funkar i längden liksom..
Tanken va att corre skulle komma hit imorrn men jag vet inte om jag orkar det.. Eller jag har ingen som helst lust med det, tyvärr.. Har vart nere hela kvällen :-( Ibland önskar man att man hade en riktigt tajt kompis som man bara kunde ventilera allt med.. Tyvärr är inte jag så bra på att ha tjejkompisar, jag trivs bättre med mina killkompisar.. Ikväll blir det att somna till djävulen bär prada, om man nu kan somna i det här tillståndet.. Imorrn blir det väl soffan och en flaska vin själv ist..

RSS 2.0