Sista lediga dagen innan "mördarhelgen"..

Jaa idag är jag ledig och då ska jag passa på att baka bröd, det börjar sina i frysen.. Vi ska ner till clas ohlsson och byta pluggen vi köpte för det va fel storlek.. Och på vägen hem ska vi handla :-)
Mördarhelgen innebär jobb torsdag 9-17, fredag 9-23, lördag 11-23 och söndag 17-23, puuhh men det kommer nog gå bra.. Vi kanske stänger lite tidigare om det inte är nåt att göra.. Den här veckan har ju varit katastrofal än så länge.. Men det är mitten av augusti och säsongen är slut tydligen..
Bebisen och jag mår bra, jag har börjat äta mer tycker jag men det kanske jag behöver.. Sparkarna blir hårdare och hårdare men den sparkar inte lika intensivt längre tycker jag.. Så hela familjen Franzén-Sjöberg mår bra och det känns helt underbart :-)

Har fått en barnvagn idag :-)

Eller ja den har ju inte kommit än men vi ha beställt den.. En gåva från mamma och pappa och jag är superglad och väldigt tacksam över att ha så snälla föräldrar.. Det blev en brio kombi, skönt grepp, bra gung och gick alldeles utmärkt att köra på landet :-) Inne på babyproffsen så hittade mamma även nån form av vagga som hon vill köpa som bebisen kan ligga i ute hos dem.. Men hon ville ha nästan allt i den affären..
Sen fick vi våran inflyttningspresent, bättre sent än aldrig :-) En ny toasits för den som fanns i lägenheten va inte fräsch..
Igår hade vi storstädning av lägenheten, satte upp gardiner och möblerade om.. Vart mycket bättre och städningen behövdes verkligen.. Nu ska jag dra till jobbet, ses och hörs :-)

....................

Börjar bli jobbigt nu, känner stor press för att det är så mycket som ska inhandlas innan bebisen kommer.. Det jobbiga är väl egentligen ekonomin, jag har bara ett jobb där jag inte får så mycket timmar som jag skulle behöva.. Och hitta jobb är ju inte så jävla enkelt det vet ju alla.. Jimmy va alla fall på arbetsförmedlingen igår och nu ska vi skicka in papper så han kan söka a-kassa, vilket jag verkligen hoppas att han får.. Det löser sig ju alltid på nåt sätt men jag hade önskat att jag hade ett stabilt liv, med allt vad jobb och sånt innebär innan jag fick barn.. Nu blev det inte så och då får man ju helt enkelt göra det bästa av situationen även om det vissa stunder känns fruktansvärt jobbigt.. Men jimmy är ett grymt stöd och utan honom hade jag inte klarat det här uytan brutit ihop för länge sen..

Vill förtydliga att jag inte ångrar att vi behöll barnet eller skyller på bebisen för det är inte dens fel<3

Hemmafru?

Känner mig lite så idag, jag bakar nämligen bröd.. Blev så himla trött på allt tråkigt bröd som finns i affärerna så idag när jag ändå är ledig passar jag på att baka :-) Men klockan fyra ska vi va hos barnmorskan så bullarna får vänta tills imorrn :-) Då blir det tre sorter, kanel, vanilj och citron :-) Det vattnas redan i munnen på mig..
Va på F-kassan idag och hämtade ett papper som dagiset ska fylla i om hur mycket jag har tjänat där.. Nu är frågan om jag ska behöva skicka ett till rambodal och ett till husby? Men så borde det ju inte va, det är ju fortfarande inom kommunen så dom borde ju kunna se alla ställen jag har jobbat på och sen lägga ihop det.. Ska kolla det med tesan eller pernilla och sen fixa det, jobbar ju inte förrän lördag-kväll nästa gång :-)
Nu ringde klockan på bröden så nu ska jag gå och baka ut dom :-)


Söndagsmys :-)

Jaa kors i taket men jag är faktiskt ledig en söndag, vet inte när det hände sist.. Imorse gick vi ut till hageby för att handla och bli av med våran pant och när vi kommer ut dit så ser vi att dom inte öppnar förrän tio på söndagar.. TIO? Det är väl lite väl sent alla fall, jag va helt säker på att dom öppnade 8 eller nio men där fick jag.. Så det blev att gå till ica ljura som har en halvtrasig pantmaskin så det tog en evighet.. Men jag köpte färska frallor och gick hem och gjorde äggröra och bacon också :-)
Nu har jag precis ätit söndagsstek och det satt fint :-) Pratade med pappa förut och han hade varit på harrys till kl 1 inatt.. Så länge tror jag aldrig han har hållit ut när dom börjar dricka tidigt på eftermiddagen.. Men det är roligt att han hittar på nåt när mamma är borta :-)
Jag tycker det är dåligt att klippet inte har öppet söndagar, jag som ville gå dit och köpa limpformar eller vad det heter.. Men det får vänta till på tisdag för imorrn jobbar jag.. På tisdag ska jag baka "Mormors Limpor" och kl 16 ska vi till barnmorskan igen.. Hoppas jag har gått upp i vikt nu för annars vet jag inte vad hon gör :-) Men så mycket som jag har ätit under semestern så borde jag ha gått upp ett par kilo.. Bebisen är iaf livlig fortfarande och sparkarna blir bara hårdare och hårdare, men det är mysigt att det händer nåt tror jag :-)
Ikväll satsar jag på myspys med älsklingen :-)

RSS 2.0