Första inlägget i nya lägenheten :-)

Jaha nu sitter jag i våran nya lägenhet och jimmy jobbar.. Har varit lite att göra den här veckan men nu har vi fått hit det mesta så nu känns det jätteskönt.. Lite rörigt fortfarande men vi får se om jag hinner gå igenom lite grejer ikväll :-)
I måndags va vi hos cornelia för att hon fyllde år, hon fick pärlor och pärlplattor och tyckte att det va jättekul.. Det var svårt att stryka utan smörpapper men vi lyckades ändå göra två stycken :-)
I tisdags fick vi ju nyckeln hit och började med att köra grejer, eller vi fick med nästan allt.. Det är en tv-bänk kvar och så var det ett litet bord men det va jimmy och hämta häromdagen..
I onsdags va jimmy på vinprovning på jobbet.. Jag va och tatuerade mig och sen va jag barnvakt åt mina kusiner :-) Mamma och jag hämtade dom från skola och dagis och åkte till lindahls i hageby och fikade.. Lucas åt en halv STOR räkmacka, han blir tre i maj, och då hade han ändå ätit mycket till lunch.. Han kanske blir lika galen i räkor som hans kusin är :-) Sen skjutsa lisbeth hem mig och jag hämtade ut vårat boxer-paket på vägen :-) Så nu har vi en boxer och tv-kanaler men ingen tv.. Fast jag tror att jimmys pappa skulle komma med den imorrn :-)
Imorrn ska jag äta lunch på min gamla skola med mamma, pappa, mormor och morfar, det ska bli jättemysigt :-) Sen ska vi till landet så jag kan få med mig lite mer grejer in hit och slutligen är det kalas hos nettan :-)
På lördag vet jag inte vad som händer än, vi får väl se vad jag är sugen på att göra då.. På söndag jobbar jag iaf, sen ska jag mysa med jimmy när jag kommer hem.. Vi går ju om varandra helt den här helgen :-(  Dock är det skönt att inte sitta ihop hela tiden också :-)
Nu ska jag göra våfflor eller mat, svårt fall doktorn grät..

                                                              Äntligen på banan igen :-)


Helg igen..

Jaha fredag igen och ytterligare två ensamma kvällar på ingång.. Jag jobbar ju på dan imorrn men förhoppningsvis hinner jag hem innan jimmy går till jobbet..
Tack Sofie för den kommentaren, det har varit ganska jobbigt men nu går det åt rätt håll :-) Han umgås ju nästan inte alls med sina två äldsta men jag tror han tänker göra nåt åt det.. Hans yngsta är ju bara knappt 9 månader..
Om allt går som vi vill så får vi nycklarna till den nya lägenheten på måndag eller senast nån annan dag under nästa vecka :-) Då kan vi börja flytta och jag kan få se hur lägenheten ser ut så jag kan köpa massa roliga grejer att inreda den med :-) :-) :-)
Nu ska jag äta frukost, trevlig helg allihopa :-)

Äntligen en uppdatering :-)

Jaha i lördags åkte jag och jimmy ut till landet och vi har varit här sen dess.. Vi va i stan en sväng idag för mamma ville kolla lite på rean och så köpte vi tapeter för vi ska tapetsera om i "datarummet".. Slank även ner ett skrivbord som vi ska ha våran dator på men det ska vi byta för skruven gick sönder och halva sitter kvar i hålet.. Jag va lite irriterad då, när man köper grejer så ska dom hålla.. Men det får vi ta på torsdag när vi åker och hämtar mina inlägg i lkpg.. Efter det stannar jag och jimmy i stan för han jobbar ju fredag och lördag och jag jobbar bara lördag :-) Förhoppningsvis hinner jag upp till tatueraren då också och ändrar det sista på det han har ritat samt bokar en tid :-)
Efter helgen har jag inte mycket planerat så vi får se vad som händer.. Vi ska väl packa ner lite fler av hans saker så vi kan flytta så snart vi får nyckeln till nya lägenheten :-) Nu är det inte långt kvar och det ska bli grymt skönt att vi kan få vårat eget ställe att bestämma över.. Där kan inte jessie lägga sig i längre, visst förstår jag att hon har åsikter som det är nu och det kan jag ta.. Men i den nya lägenheten får vi ju leva på det sättet vi kommer överens om och jag längtar massor :-)
Nu ska vi krypa ner i sängen och glo lite på tv innan jag somnar :-)


                                                         Drömmen om dej en gång
                                                         Drömmen om dej är sann
                                                         För alltid, tillsammans<3


Is this just fantasy?

Jaha då va det snart helg igen.. Idag ska jag in till stan och ta hand om min sjuka pojkvän.. Jag ringde till honom förut och han lät ju ingety vidare pigg.. Hoppas bara dom kan ersätta honom på jobbet för han borde inte jobba idag tycker jag.. Sen ska jag till vicky en sväng också, va länge sen vi umgicks nu..
Imorrn ska vi till towe och det kommer bli grymt, känns som att det klommer bli bästa utekvällen på länge.. Jag antar att jag och vicky går till harrys när vi går ut för det är där vi har roligast.. Dom andra ska säkert till palace eller hugo, men vi får se :-) Ska förbi stan idag eller imorrn och köpa nåt till towe, vet bara inte vad.. Men jag hittar säkert nåt :-)

När jag följde med jimmy till jobbet i tisdags så läste jag horoskopet för 2010 i nån tidning som låg där.. Det stod att dom första veckorna av året skulle bli bra och att hösten skulle innehålla samboskap, förlovning eller barn.. Det tyckte jag lät skitbra :-) Jimmys kommentar va dock, Ska jag behöva vänta så länge.. Men när han flyttar så kommer jag ju i princip va där hela tiden så vi kanske hinner bli sambos innan hösten, vem vet vad som händer :-) Nu ska jag göra mig redo för stan.. Hoppas ni andra får ett grymt 2010 också :-)

Laddar inför måndagsmys :-)

Vill börjar med att tacka sandra för den fina kommentaren :-) Och jimmy, ja jag hoppas verkligen att vi löser det här..
Idag har jag inte gjort många knop, tanken va att jag skulle tvätta men maskinen var upptagen imorse och sen glömde jag bort det.. Vilken tur att min älskade pojkvän ringde och påminde mig för en timme sen.. Så nu ligger tvätten äntligen i maskinen och eftersom jag sak se på hockey inatt hinner jag torktumla den också :-) Efter hockeyn åker jag till stan när mamma åker till jobbet, vid ca 5, så jag får sova ett par timmar bredvid älsklingen.. Imorrn ska vi städa och sen bara umgås med varandra, jag får bestämma film och så fick jag bestämma att det blir tacos :-) Myskväll på hög nivå alltså.. Sen får vi se hur det blir på tisdag, jimmy jobbar på kvällen och jag vet inte om jag sak åka ut till landet och va lite med mamma och pappa då.. Pappa prata om att han ville göra smörgåstårta och bara va och det tycker jag låter som en underbar plan.. Men vi får se, inget är spikat än och jag vill ju helst umgås så mycket som möjligt med jimmy också..
Just nu känns det lite tungt, har inget jobb inplanerat i januari så risken finns att jag blir tokig.. Jag behöver ett jobb och det är NU, hur många måste man söka egentligen? Jag får väl leta vidare som vanligt men det är så frustrerande och söka alla jobb och inte få några.. Får väl hoppas att donken hör av sig snart för hon skrev ju ett brev till mig sist jag sökte och sa att hon redan hade anställt men skulle behöva anställa flera nu i vår.. Eftersom hon tyckte att min ansökan va intressant så sparade hon den och skulle höra av sig när det blev aktuellt.. men det är ju ett ställe som jag verkligen vill tillbaka till, vi hade ju skitkul där :-)
Nu börjar jag bli lite uttråkad, om man skulle ta nåt att käka och sen hoppas på att det går nån bra film på tv.. Räknar ner timmarna tills jag får krypa ner i sängen bredvid jimmy..

                                                               Love you, Honey<3


Nykär :-)

Jaha igår va vi ute hos mina föräldrar och spela sällskapsspel.. Blev en kväll med god mat och trevligt sällskap.. Sen fick vi ju höra av jögga och tesan att dom ska få en liten bebis i slutet av sommaren, även om vi har misstänkt det ett tag så är det ju kul att det är officiellt nu :-)
Nu är jag kvar på landet ett par dagar tänkte jag :-) Jimmy jobbar ikväll och jag orkade inte ligga och glo alldeles ensam där inne.. Så ikväll ska jag, brorsan och sandra göra pizza, pappa är på pokerkväll och mamma är i lkpg och dansar..

Det är ganska jobbigt att jessie (jimmys ex), bråkar så mycket som hon gör.. Allt jimmy gör blir fel enligt henne.. Han skulle inte ha träffat mig, han borde umgås mer med sin dotter, men när han hör av sig och vill träffa angela så svarar jessi att dom inte har tid.. Hur lätt är det då då? Så det känns ganska bra att jag stannade kvar på landet idag så får han reda ut det där med henne..

Nu ska jag se på skidor och sen blir det hockey hela eftermiddagen, Lördagsmys i soffan alltså :-)

                                                              Du är min ängel här i livet<3


RSS 2.0