Äntligen :-)

Japp idag ska det bli skitkul att få parta med alla gamla jopbbarkompisar från donken :-) och slippa alla i den här stan även om det bara är för en liten stund.. Jag tror att vi kommer få grymt kul, har ju inte festat jättemycket med dom men jag hopaps dom kan bjuda på sig själva :-)
Vill säga grattis till flygarn och morfar som båda fyller år idag :-) Och ett STORT lycka till åt mamma som är i england och dansar, idag är finalen och jag håller alla tummar för er :-)
John messa mig igår och ville gå på bio idag men vi ska ta det på torsdag.. Vet inte riktigt hur jag känner för det men en bio kan ju inte skada.. Sen får jag ta ställning till om jag vill fortsätta umgås med honom eller inte, håller hårt i mitt hjärta nu för tiden.. Man har ju blivit en ordentlig flicka ;-)
Nu ska jag göra ost och skinkpaj till lunch åt mig, pappa, brorsan, sandra och arvid :-) Sen blir det att hoppa in i duschen och kolla igenom garderoben efter nåt kaxigt att ha på sig :-) I´m still a bitch

                                                                             
                                                              Jag hör inte mitt eko slå mot gatan 
                                                             Kan inte minnas vem jag var igår<3

Skip this town for a little while..

Det är vad jag helst skulle vilja göra.. Är så trött på skiten som cirkulerar i den här stan så jag vill helst åka ner till göteborg och bosätta mig där.. Dock lite svårt utan jobb men man kanske skulle börja söka jobb där ist för här verkar jag ju inte få några..
Dom senaste dagarna har varit okej för jag har jobbat mycket och vart helt slut när jag kommit hem.. Imorrn ska jag ut och ta några öl med pappa innan han ska på julfest och det känns också bra för då får man nåt annat att tänka på.. Efter det sätter jag mig nog på bishop ett tag, där brukar man alltid kunna prata med trevliga människor.. Och efter ett par öl slipper man förhoppningsvis dom ihärdiga tankarna som jag bara vill glömma.. Ska sluta tänka på mina meningsskiljaktigheter med toby och john och så ska jag försöka glömma en kille som jag inte sett på länge men som ändå finns kvar innerst inne.. Inte för att jag fattar hur en kille som jag tycker är ett svin fortfarande kan finnas kvar i en liten del av mitt hjärta.. Eller så är det att jag känner att det inte riktigt är avslutat eftersom det vart lite fel sista gången vi träffades och vi har inte pratat efter det.. Jag är ju en person som gärna vill reda ut saker och inte ha nåt otalt med nån men här verkar det som att jag får ge mig även om jag vet att jag inte gjorde nåt fel.. Det är jobbigt men så är livet tyvärr..
Imorrn ska jag gå upp tidigt och tvätta :-) Och bestämma vilka kläder jag ska ha på mig imorrn och vad jag ska ha på mig på söndag.. Lördag jobbar jag, första helgen vi har jultallrik och vi har en hel del bokningar faktiskt :-) Det ska bli grymt kul, hoppas bara jag och chefen kommer överens men så länge han håller sig i baren och inte lägger sig i i mitt kök så är det lugnt :-) Haha.. Jag önskar mina vänner och bekanta en trevlig helg och en bra första advent :-)

                                                                 Men när längtan blir till gråt
                                                                 ber man klockan skynda på
                                                             Snälla ta mig tusen dagar härifrån<3

Hur kan jag fortfarande sakna dej?

Har jobbat i två dagar nu och ska jobba imorrn med, skönt att äntligen va tillbaka i matchen igen :-) Läste ett bra citat annars, nnå hade skrivit typ Arbete är för dom som inte vet vad dom ska göra om dagarna.. Tyckte jag va lite kul :-) Helgen blir ganska lugn, fredag ska jag nog at några öl med pappa innan han ska på julfest med jobbet.. Lördag jobbar jag och på söndag åker vi, kommer hem måndagkväll och jobbar på tisdag :-) Så ser mitt schema ut för tillfället, känns riktigt bra faktiskt :-)
I måndags va jag och tog några öl på bishop, hade trevligt och prata med både kända och okända människor :-) Slutade mindre bra för jag och toby börja diskutera lite grejer som inte va så kul.. Men jag hoppas att vi redde ut det på ett bra sätt och att han respekterar min önskan..
Sen hörde john av sig och jag vet inte varför jag fortfarande tycker om honom men så är läget tyvärr.. Jag sa alla fall åt honom att han inte bara kan komma och valsa som han vill utan att jag också har en vilja.. Tror inte jag kommer umgås med honom så mycket mer och det känns som rätt beslut under omständigheterna..
Jag har det ju ganska tungt just nu och jag vill inte komplicera saker och ting mer..


                                                           It still feels like our first night together<3

Bortskämd värre..

Jaha nu har mamma och pappa köpt en ny dator :-) Nu ska vi bara få den att funka ordentligt också..
Igår va jag och vicky på harrys och det va så jävla kul.. Mycket folk, inte många men kände igen men ett par stycken, gott om snygga killar, tyvärr va dom flesta förlovade.. Dennis va där och det va kul att se honom för det har jag inte gjort på jag vet inte hur länge.. Fick komplimanger för mina kläder också och det är alltid kul :-)
Måste berätta om när vi va på stan i fredags och jag hitta ett par assnygga skor som jag bara älskade, men jag kände att jag inte hade dom pengarna då så jag köpte dom inte.. På fredagkvällen va vi på kalas för en släkting fyllde år och då berättade jag för min syssling hur mycket jag tyckte om skorna och att jag skulle köpa dom när jag fick lön så jag kunde ha dom på kryssningen nästa helg.. Då satt min morfar bredvid och hörde samtalet och idag när vi va hos min morbror som fyllde år så hade mormor varit och köpt skorna till mig :-) Lite glad jag blev då och så fruktansvärt bortskämd jag är :-) Men nu kan jag ha dom på kryssningen och jag är jätteglad :-)
Det känns som att det har blivit dags att glömma norrköpings snyggaste kille nu.. Det kommer inte bli lätt men jag kan inte ha dom här känslorna för nån som uppenbarligen inte är lika intresserad av mig som jag är av honom.. Det känns jättejobbigt men så är livet och det är bara att plocka upp bitarna och gå vidare.. Det är ju inte hans fel att jag föll som en fura och han har aldrig lovat mig nåt så jag har bara mig själv att skylla..
Nu ser vi fram emot en ny vecka med nya möjligheter :-)

                                                        My life would suck without you<3



Rubrik?

Vill börja med att säga grattis till min mamma och alla andra som har namnsdag idag :-)
Sen ska jag beklaga mig lite över våran dator som inte fungerar, sitter just nu vid mammas jobbdator och håller kontakt med omvärlden.. Men igår kom till och med pappa på att vi behövde en ny dator, så nu kanske vi snart har en som fungerar hemma i aspkullen :-)
När jag stod och gjorde frukost förut gick det förbi SJU fasaner utanför köksfönstret, lite förvånad man blir då.. Men det va ett spännande sätt att börja dagen på, undrar om dom komemr förbi imorrn med?
Jag har haft ont i huvet hela dagen idag, det är som en migrän som inte vill bryta ut och det är så fruktansvärt frustrerande.. Dock vill jag ju inte ha migrän heller, har haft det en gång och det var fruktansvärt.. Så nu får det bli en cola och en huvudvärkstablett så hoppas jag att det blir bättre :-)
Mamma gör fläskfilégryta till kvällsmat så jag kan ligga i soffan och bara ta hand om mig själv.. Trevlig torsdag och hoppas att ni mår bättre än mig :-)

                                                       Sometimes love isn't enough







För att vi aldrig glömmer..

Igår innan jag gick och la mig ställde jag klockan på 8 för jag tänkte att jag skulle gå upp skapligt och göra nåt av dagen.. När klockan ringde imorse stängde jag av den och sov till tio, så bra gick det.. Men nu har jag äntligen fått igång datorn så jag ahr ju åstadkommit nåt under förmiddagen..
Igår jobbade jag på bjärby, gick asbra.. Va en helt annan grej att jobba med den personalen jag va med igår, vart ett bättre flyt i verksamheten :-) Och barnen va glada att se mig igen, alltid lika kul när man är uppskattad..
Sist jag pratade med john, i söndags var det, då berättade han att han inte mådde så bra b.la. och jag sa att jag skulle låta honom va ifred.. Att han fick höra av sig till mig när han kände att han hade fått ordning på sitt liv, men jag vill ju veta hur han mår, förstår han inte det? Det är svårt att inte höra av sig till nån man vet mår dåligt och som man vill hjälpa, men jag måste ju hålla mitt ord så jag ska fortsätta undra och hoppas att han hör av sig snart..
På fredag ska vi till en kusin till mamma som fylkler år, på lördag blir det jobb och sen utgång och på söndag ska jag till min morbror som fyller år :-) Macke fyller också i helgen men han firas på lördag när jag jobbar så jag får skicka iväg ett grattis-sms till honom och hans vicky för jag tror hon fyller dagen innan honom.. har man stor släkt så blir det ju en hel del kalas att gå på men det är mysigt :-) Nu ska jag äta lunch och sen kolla vad vi har i frysen som jag kan bjuda familjen på ikväll :-) funkar datorn ikväll finns det en stor risk att det blir en uppdatering då :-)

I'll give it to someone special<3

Loving you, isn't really something I should do..

Jaha ny vecka och jag är fortfarande inte sjuk men mår inget vidare.. Så nu käkar jag strepsils och dricker te med honung för jag ska jobba imorrn :-)
Igår jobba jag i sörping och det gick jättebra, va astråkigt för att det inte va nåt att göra men jag får ju betalt iaf :-) När jag sluta gick jag bort och kolla på när mamma och vickan dansa för jag skulle åka med dom hem sen.. Då hade dom precis lärt sig en ny dans och erika sa att jag kunde hoppa in och va med för den va så lätt.. Så jag hoppa in och dansa den och den va askul.. Skönt gung i musiken med, finns på you tube, Toes med Zac brown Band.. Den och några till ska jag dansa i eftermiddag tänkte jag :-)
I lördags åkte jag in till stan, va hos vicky för det va typ vad jag orkade med.. John kom dit och umgicks lite med oss, det va trevligt.. Men nu ska jag inte ha så jättemycket kontakt med honom på ett tag, dels för att jag ska kunna känna efter och komma på vad jag vill och för att han ska kunna tänka över det här.. Shit va jag börjar tänka efter först nu för tiden, men det känns bättre då.. Jag vet ju vilka misstag jag har gjort tidigare och jag vill absolut inte göra om dom.. Har väl blivit mer "vuxen" nu, mer ansvar och mindre dricka gör ganska mycket :-) Och sen att jag har bestämt hur jag vill leva mitt liv såklart.. Och även om det inte blir nånting med john så vet jag att jag har varit mig själv och kan känna mig nöjd med det.. Den där tjejen som va ute 5-6 dagar i veckan och alltid hade en flock killar runt sig är borta nu, visst hade vi skitkul många av dom stunderna det ska jag inte förneka.. Men dom kvällarna man drack för mycket och gjorde både det ena och det andra man ångrade då va det inte lika roligt längre.. En erfarenhet rikare och mycket smartare är man ju idag alla fall..
Nu ska jag äta brunch och sen blir det soffan med en kopp te :-)

But baby you're the right kind of wrong<3

Feber och halsont..

Ja usch, jag som tänkta att jag skulle klara mig från alla baciller som går nu.. Men nu har febern gått ner iaf, inatt va det värre.. Så nu käkar jag strepsils och dricker honungsvatten med citron i :-)
I eftermiddag blir det nog att röra sig in till stan om inte febern kommer tillbaka, ska träffa erik :-) han hörde av sig igår nämligen och hade det lite jobbigt nu så jag sa att jag kunde komma in och va bollplank åt honom idag och även ge min syn på situationen..
Det hade gått jättebra för J igår, jag hopas jag kan träffa honom nåt idag :-) Vet inte hur länge hans kompis från stockholm stannar, jag kan tänka mig att han vill passa på att umgås så mycket som möjligt med honom när han ändå är här..
Ikväll blir det att va hos vicky, funderar på en flaska vin och lite sällskapsspel.. Det är alltid mysigt, med rätt fok.. För om shan och hans kompisar kommer då skiter vi i sällskapsspelet men annars satsar vi stenhårt på det.. Ska bara få ihop lite folk så det blir lite roliga lag också :-)
Nu ska jag hitta nåt att äta till lunch och se andra åket i slalomen :-)


Fredagsmys :-)

Tyvärr utan J, honom får jag träffa nån annan dag :-) Ikväll kommer grannarna hit på middag, jag ska göra cajungrillad fläskfilé med rostad potatis och nån god sås som jag inte riktigt bestämt än.. Och till efterrätt blir det schweizernötpaj :-) Sen får vi se om vi går till den lokala "puben" efter maten, man får ju stödja föreningslivet likom.. Men för min del blir det loka, om man inte ska festa till med en cola :-)
Måste skriva lite om min dröm jag hade inatt, läskigt värre.. Jo jag drömde att jag va nånstans med ganska mycket folk, fast jag va liksom lite i bakgrunden och när jag kommer fram till folksamlingen så säger dom att J är död.. Har ingen aning om hur han hade dött men det va så sjukt verkligt.. Men det va så underbart skönt när jag vakna och kunde känna att det bara var en jävla mardröm.. Vill absolut inte drömma nåt sånt igen..
Pratade med micke igår och han sa att det bara är en tidsfråga innan rykten om mig och J börjar cirkulera på grand.. Jag vill inte höra alla rykten där för dom kommer alltid ut så fel.. Jag har redan vart med om det en gång med henka, kanske lite klantigt att falla för en kille på samma arbetsplats men hur ska jag kunna rå för att J jobbar extra där? Det va ju inte meningen att det skulle bli så här, jag och pillis satt ju bara och beundra hans kropp en kväll på bishop, helt oskyldigt som vi tjejer gör ibland.. Han va en kul person så vi började prata lite efter ett tag och jag föll som en fura.. Det känns dock jättebra att vi går så lugnt fram, jag behöver inte fler knäppa relationer nu.. Sen kan jag förstå om mina närmre vänner tycker att han är ganska lik en kille jag dejta för ett år sen.. Visst så kanske det är, men jag visste varken att han va 33 år eller musikalartist när jag började umgås med honom.. Sen är det stor skillnad på deras personligheter men det kanske jag ser tydligare än andra.. Vi får se vart det leder, det är ju inget förhållande än och tiden får väl utvisa om det kommer bli det..
Nu gråter jag en skvätt till världens bästa låt, men bara om min älskade väntar med nationalteatern.. Och den är inte bra om inte nationalteatern gör den, eller min syssling har faktiskt spelat den riktigt bra också men han är ju ett musikgeni :-)
På morgonen har jag städat så det är fint till ikväll, och det behövdes kan jag säga :-) Och självklart va julmusiken på högsta volym.. Jag hoppas på en trevlig helg och önskar mina vänner detsamma :-)

Och när vi rör varann, är känslan allt för sann
Och med slutna ögon, gömmer jag mig<3

Känns som att vinna högsta vinsten..

Ja jag är så oerhört glad att jag har fått träffa J.. Häromdan gav han mig en stor kram och sa att allt skulle lösa sig snart, även om det suger som det är just nu.. Den enda som har gjort så förut är anders och han och jag är bara kompisar.. Men han är ett exempel på en sån kille som ser när man inte mår så bra och får en att må bättre, genom en kram och några upplyftande ord.. Anders va min klippa i stormen en kväll utanför svea för ett par veckor sen och det vet han om.. Det är ovanligt med killar som bryr sig så mycket och jag är glad att jag har både anders och J fast på olika sätt :-) Då får man ta att dom oftast är lite äldre, visst finns det äldre killar som inte är ett dugg mogna också det har jag flera exempel på men dom umgås jag inte med längre.. Danne H är ju ett av dom, han ljög för mig och fatta inte varför jag blev upprörd.. Dagen efter pratade vi om det och han sa att vi skulle börja om och köra den ärliga vägen.. Tog det en vecka innan samma sak hade hänt, då sluta jag umgås med honom och det är först då han fattar att han borde varit ärlig eftersom jag va den han ringde när han och hans fru bråkat och skulle skilja sig.. Jag är en ärlig männsika och kan inte folk va ärliga mot mig så har dom inget här att hämta.. Fast det finns ett undantag men där kan jag tycka att det är personens IQ som spelar in.. Och jag vet att folk ser mig som både bitch och elak men sånt är livet, jag lutar mig inte tillbaka och tar emot gång på gång och det är flera personer som har fått uppleva det.. Men jag mår inte dåligt över det, det är fler tjejer som borde stå upp för sig själva tycker jag :-)
Funderar på att bjuda över grannarna imorrn och prova att göra lite av det jag har sett i halv åtta hos mig.. Med en egen liten touch såklart, man är väl inte kock för inte :-) Ska kolla med pappa sen och se vad han tycker, han har blivit lite sur och grining sista tiden :-( Han får umgås lite mer med sin underbara dotter så blir det nog bättre :-) Är man pappas flicka så är man..
Jag tycker att det lite komiskt att männisor som har dumförklarat mig för att sekunden efter vilja ha med mig hem, och som jag inte har nån som helst kontakt med nu för tiden, läser min blogg för att få veta vad som händer i mitt liv.. Om ni nu är så jävla nyfikna, skicka ett mess eller ring och fråga hur läget är och vad jag gör om dagarna, eller vad ni nu vill veta, ist för att mygla genom bloggen.. Uppenbarligen är ni intresserade av nåt eftersom ni inte kan släppa bloggen, prova att va rakryggade ist..
Nu ska jag ta en dusch och raka benen så man känenr sig som en kvinna igen :-) Sen blir det att göra nån lunch och fundera på resten av dagen..

Håll mig hårt, en sista gång<3

Lycklig :-)

Jaha igår jobbade jag på Enbärets förskola i Rambodal, trevligt litet dagis :-) Ska jobba där nästa vecka också, förutom tisdag då jag redan är bokad på bjärby frita, också det i rambodal.. Men det känns skönt att ha så mycket jobb bokat :-)
Efter jobbet va jag på stan och provade en skitsnygg klänning jag har hittat, men den va för liten över brösten :-( Och den hade inga axelband så det gick inte att köpa den ändå, men jag får väl se om jag hittar nåt liknande.. Sen va jag alla fall nere på bishop och träffa J, vart ganska mycket analys för att jag inte drack alkohol.. Men dom kan spekulera om dom tycker det är kul.. J och jag hade alla fall skitkul, vi löste korsord och pratade om allt möjligt och det kändes jättebra.. Han va lite nervös inför fredag men jag tror det kommer bli kanon.. Om jag inte är förkyld åker jag in och kollar, annars blir det en trevlig kväll på landet.. Då får han ge mig en privat show en annan gång ;-) Nae men kan han kräva massage hit och dit så kan han alla fall ställa upp och spela och sjunga lite för mig om jag ber om det :-)
Imorrn får vi se vad som händer, hoppas jag är lite piggare imorrn så jag får lite gjort.. Ska försöka hitta våran värmedyna men jag tror den ligger uppe på garderoben och där vågar inte jag gå in för det kan finna råttor där.. Sist jag öppna dörren låg det en liten rackare i fällan och då fick jag vänta tills pappa kom hem för jag vågar inte ta i dom.. Även fast jag bor på landet så är råttor nåt jag inte klarar av.. Nu ska jag se slutet på Greys och sen blir det sängen :-) Kärleken värmer i höstmörkret, hoppas mina vänner känner det också<3

Man blir bara starkare av motgångar<3

So why can't you see, you belong with me..

Har precis kollat över mina vänner på facebook och kommit fram till att jag har eller har haft kontakt med alla dom:-) Det är folk som jag skulle hälsa på om jag ser på stan liksom.. Även om jag inte har kontakt med alla idag så är man ju inte oartig.. Dock kan jag räkna upp ett flertal som inte skulle hälsa tillbaka :-)
Ska berätta lite om vad som hände i torsdags.. Först va vi på bishop för att jag skulle träffa J, och dte va jättemysigt.. Tyvärr hade ju han en hel del att styra med i fredags så han gick vid typ tio.. Vicky och jag fick med oss micke till harrys, kul :-) Danne va där och vart sur för att han inte fick nån kram, sluta sura och bete dig som en vuxen ist.. Hans kompis kunde inte sluta ragga på mig trots att jag berättade hundratjugo gånger att det inte kommer bli nåt för att jag vill ha J.. Stackars människa att inte fatta bättre.. Sen sprang jag på tobbe och det va jättekul för honom har jag inte sett sen i somras typ.. Men då börja han ragga ist, citerar "Men jag ska inte säga nåt till nån, det kan stanna mellan dig och mig och då får J inte reda på nåt".. Nae men det spelar ingen roll, fatta att jag inte är intresserad ist.. Jag har haft den perioden i mitt liv, det är vi nog medvetna om ganska många.. Men varför kan man bara inte inse att en människa kan förändras? Det är nu man märker vilka som är ens riktiga vänner..
På tal om riktiga vänner så ska jag träffa erik i veckan, han är verkligen en sann vänn.. Han är den man kan vända sig till i alla lägen och jag värdesätter vår vänskap så otroligt mycket..
Det finns en anledning till att jag skriver J och inte john, ni som följer min blogg vet ju att han heter det för det har jag skrivit förut.. Men jag har också kallat honom J många gånger, och nu skriver han J själv till mig i sms så det blir naturligt :-) Han är i sthlm hos en kompis idag, dom skulle repetera inför fredag när dom ska göra ett nummer på grand :-) Jag längtar, ska bli grymt att se.. Ska prata med honom ikväll och se om han har bestämt sig angående en lägenhet.. Eller en kompis till honom hade ett rum som stod tomt som han skulle få hyra ganska billigt.. Tror det vore en ganska bra lösning för dom båda, mattias får nån att umgås med och J slipper bo hos sina föräldrar längre.. Det är ju bara en tillfällig lösning men jag hade lätt valt kompisen om jag var i det läget :-)
Idag tvättar jag, ska också ta tag i träningen lite bättre.. Och så ska jag göra köttbullar, potatis och gräddsås till kvällsmat, husmanskost :-)

Some say love it is a hunger
An endless, eching need
I say love it is flower
And you it's only seed

Why don't you miss me?

Är jag på väg åt fel håll? Har jag blivit kär i en kille som bara vill va kompis med mig? Han har ju inte sagt nåt om att gå vidare men jag har ändå fått känslan av att det är nåt vi båda vill.. Han va ju skitsur inatt när han ringde och jag inte svara, han tala in ett meddelande där han sa att jag ville ju uppenbarligen inte prata med honom och så använde han sin suraste röst :-) Nae jag va barnvakt så jag va inte vaken vid två, konstigt.. Emil sov i extrasängen i mitt rum och han hade feber så han vakna flera gånger under natten men vid sju imorse gick vi upp.. Man kan säga att jag är astrött idag.. Men det va skönt att prata med john förut, han sa att det inte va meningen att låta sur och att han va ganska onykter :-) Och det har man ju rätt att va.. Jag ska iaf va nykter ett bra tag nu, känns som att min kropp behöver det.. Och så måste jag ringa min läkare för nu lägger snart mitt knä av helt, ch pappa tjatar hela tiden.. Men det känns bra att dom bryr sig, jag har ju så bra kontakt med mina föräldrar och utan dom skulle mitt liv inte ha funkat så bra som det gör.. Nu blir det att krypa ner i sängen och läsa ett tag innan man slocknar :-) iMorrn tar vi nya tag och jag vill önska alla mina vänner en trevlig vecka i höstmörkret..

You're my world<3

Vill ha minusgrader och snö. =Vinter :-)

Men man får väl nöja sig med regnet ett tag till.. Jag gillar sånt här väder, då kan man krypa upp i soffan bredvid norrköpings mysigaste kille och bara se en film och känna att man mår rätt bra.. Eller ja man hade kunnat gjort det om J va här nu, för tillfället får jag nöja mig med dom fina orden i smsen :-)
Min bok jag nämnde i gårdagens inlägg, En av grabbarna, är en bok som handlar om fotbollsligister.. Killen som har skrivit boken heter Johan Höglund och ahr varit en del av Firman Boys sen han va 13 år.. Han berättar om alla sina upplevelser och sin livsstil och vad det är som gör att dessa personer slåss i fotbollens namn.. Sjukt bra skrivet och han utelämnar inga "otäcka detaljer".. Får nog 4/5 i poäng av mig :-)
Vicky vill att vi ska till 112:an ikväll men jag känner inte riktigt för det, dock vore det riktigt gott med en öl..
Nu blir det en sen lunch och sen lite kvalitetstid med föräldrarna :-)

It's not the fall that hurts
It's when you hit the ground

Tur man inte är lärare..

Har jobbat måndag och tisdag på bjärbyskolan i en 2:a, dom barnen var ju överallt och ingenstans hela tiden.. SKulle inte vilja vistas i den miljön varje dag.. Men det fanns barn som va tysta och lugna men dom va sällsynta, dock va alla underbara när dom väl kände för det :-) Kul erfarenhet och jag ska jobba dör lite mer så jag hoppas det blir bättre då..
Idag har jag varit tillbaka på mitt dagis och vikarierat, det va jättekul och dom barnen känner man ju vid det här laget.. Nu är jag astrött så ikväll blir det soffan och kolla lite fotboll och följa arsenal via text-tv i brist på viasat-kanaler.. Imorrn är jag ledig och det ska bli jätteskönt att bara va, måste dock tvätta lite.. Sen ska jag fortsätta läsa den spännande boken jag håller på med, en av grabbarna heter den och den kan jag starkt rekomendera.. Ska berätta lite om den en annan gång :-) På lördag är jag barnvakt och på söndag jobbar jag, kan ev bli en utgång på fredag men det är tveksamt..
Hade en grym kväll med john och några till i söndags, tack för det :-) Hoppas alla där ute är på väg uppåt för det är jag :-)

The guy in my dreams<3

RSS 2.0