Känslor..

Jag och mamma hade en mycket trevlig kväll med god mat och behövliga konversationer igår.. Hon är min bästa vän och jag kan prata med henne om allt och få stöd och en mammas kärlek när jag behöver det.. Vilket jag gjorde igår efter ett par tunga dagar.. Även om jag fortfarande tycker situationen är lite påfrestande så känns det oerhört bra att få prata med nån som förstår och kan ge goda råd.. Jag älskar min mamma jättemycket :-)
Och att veta att hon saknar vissa personer lika mycket som jag gör känns oerhört skönt, då känner jag mig inte lika ensam och misslyckad som jag har gjort när jag tänker på dom.. Det finns ju faktiskt vissa saker man inte bör diskutera med sin partner och just det här är en sån (det handlar om mitt ex, som jag inte har nån kontakt med idag), men det känns ändå så bra att få ur sig det man mår dåligt över.. Och då är mamma min klippa i stormen, som jag kan luta mig mot :-)

Lite skönt att skriva av sig vissa saker här också :-)

Fredag :-)

Jaa nu börjar helgen.. Efter två tuffa kvällar med min dotter så hoppas jag att vi ikväll får sova.. Imorn verkar det som att vi ska ut till mamma så då får väl hon ta olivia en stund så jag får sova ikapp lite..

Vi har nyss varit ute på en promenad, olivia har en period där hon vaknar så fort man lägger ner henne i sängen så jag anpassar våra promenader till hennes sovtider så hon kan somna i vagnen för då sover hon som bäst :-)
Idag har jag en down-dag, är inte på humör för nånting.. Helst skulle jag vilja krypa ner i sängen, se en bra film och svulla i mig allt jag är sugen på.. Men det ingår inte i mitt nyttigare liv så det är bara bita ihop, ta en kopp te och ta hand om olivia när hon vaknar..

Nu ska jag slumra till skidskyttet, man får passa på när olivia sover :-)

Underbart väder :-)

Japp jag blev så glad imorse när jag vaknade och såg solen lysa från en klarblå himmel :-) Några minusgrader visade termometern så det blev en promenad till hageby i detta vackra vinterväder.. Och olivia fick sova i vagnen, eller hon sover fortfarande :-) Men det är ju inte ovanligt för hon sover i stort sett hela dagarna..
Förut spydde hon ner jimmy och golvet, jag är glad att vi klara soffan men det kan ju va charmigt med spufläckar också ;-)

Jimmy har börjat jobba lite smått och det är jätteskönt, både för ekonomin och för att komma ifrån varandra en liten stund.. Jag försöker gå ut och gå så mycket som möjligt, både för den friska luften och för motionen.. Och i februari eller mars ska jag börja träna :-) Ska köpa månadskort på badhuset så jag kan simma, träna, gå på spinning och vattengympa.. Ska bli superskönt att äntligen få komma igång :-) Antagligen får jag med mig vicky också, det är ju alltid roligare om man är flera så man kan peppa varandra :-) Jag längtar massor, nu ska kulan som är kvar efter graviditeten bort :-)

På lördag ska jimmy på avskedsfest för han som åker till norge, och eftersom  jimmy tar hans jobb kan det ju va kul att gå på den.. Vad jag ska hitta på då har jag ingen aning om men det märker vi väl :-)

Trevlig helg mina vänner :-)

Äntligen en uppdatering :-)

Bättre sent än aldrig va? Hemma hos oss rullar det på bra, jimmy började jobba igår så olivia och jag tar dagarna som dom kommer :-) Olivia har ju legat lite på gränsen viktmässigt men nu har det ordnat till sig, hon väger nu 4430 och är 58,8 lång.. Mammas stora tjej :-) Sen har hon även haft lite problem med magen men nu har vi bytt till NAN-ersättning och hon får bifidus på morgonen så nu har det också löst sig :-) Hon ligger i sin säng och sover jätteduktigt, det kan va vissa kvällar man lägger ner henne som hon vaknar efter 5 minuter men släcker man lampan så somnar hon och det är jätteskönt :-)

Idag har vi varit hos barnmorskan på efterkontroll, det enda hon hade att anmärka på va mitt järnvärde.. Det va lägre än va det har varit tidigare så nu ligger jag på 104 och måste äta järntabletter.. Hoppas det funkar bättre den här gången annars får jag ringa tillbaka till henne och vi får komma fram till en annan lösning..
Ska försöka bli bättre på att uppdatera också :-)

RSS 2.0