JAAAAAAAAAAAAAAA

Vi va och tittade på en lägenhet idag och jag bara älskar den.. En tvåa på trozelligatan, dock högst upp men det får man ju ta.. Det finns plats för ett köksbord och vardagsrummet och sovrummet va ganska bra planerat.. Mycket mer garderober än vi har idag och det kommer gå åt, sen till det bästa av allt, det finns plats för tvättmaskin i badrummet.. Det va framdraget vatten och så också och sen fanns det torktumlare i tvättstugan i källaren och det är ju mer än vad vi har nu :-) Det blir i princip samma hyra kanske en hundralapp mer i månaden än vad vi betalar nu och det är det ju definitivt värt för en tvåa med bättre standard även om den kanske ligger lite lite längre från stan än den vi har nu.. Men jag är helnöjd och tror vi kommer trivas kanon där borta :-)
Annars flyter det på som vanligt just nu, jag ska jobba imorn och det känns lite lustigt för jag har varit ledig i tre dagar.. Men det blir nog kul när man väl kommer dit :-) Just nu har jag en julskinka i ugnen, känns fel att säga påskskinka men gör det ni som vill :-) Den är alldeles strax färdig och jag tror den blir grym.. Ikväll blir det bakad potatis med skinkröra och en sallad till det :-) Nu börjar vårkänslorna komma och jag hoppas att mitt illamående snart går över så man kan bli lite normal igen :-)

Tycker synd om mig själv..

Jaa nu sitter jag i soffan och fösöker få i mig lite frukost, trots konstant illamående.. Har snart fått i mig lite fil och flingor men inte mår jag mindre illa för det.. Har minimal matlust hela dagarna men man måste ju försöka äta liksom.. Igår natt vaknade jag klockan ett av att grannarna bråkade i trapphuset, efter det va jag extremt illamående så efter att ha försökt somna om (vilket inte gick), va det bara inse fakta och gå upp och spy.. Otrevligt värre men vad ska man göra? Ungefär så ser mina dagar ut, jag jobbar lite, är hemma lite och mår illa mycket.. Men det finns väl en tid när det går över också..
Påskhelgen jobbar jag torsdag, lördag och söndag och när jag slutar på söndag ska vi till mormor på påskfirande :-) Det ska bli mysigt.. Idag är det tvättstugan som gäller och sen får vi se vad mer som hinns med :-)
Imorrn ska vi och kolla på en lägenhet och sen ska vi till hageby och handla lite som dom inte hade sist vi va där..
Annars blir det en lugn vecka :-)

På väg till jobbet..

Har varit en jobbig vecka med förkylning och illamående men det är bara bita i det sura äpplet.. Kom tillbaka till ett halvt kaos på jobbet och förstår inte hur dom har lyckats få iväg mat alls den veckan jag var borta.. Men nu funkar det bra och jag hoppas att det fortsätter funka även dom dagar jag är ledig.. I fredags hade vi personalmiddag, vi va på Meze och käka och det va grymt gott.. Efter det vandrade vi upp till bishop och klockan tio va jag så trött att jag gick hem :-) När jag kom till jobbet igår hade jag tre chefer som va ganska bakis och sa att jag skulle säga åt dom vad som behövde göras för dom kunde inte tänka.. Haha men trevligt hade vi ju alla fall :-) idag slutar jag tolv försen ska jag och jimmy kolla på lägenhet, skulle även behöva storhandla men jag får se om jag hittar nån vänlig själ som kan skjutsa hem oss från affären.. Trevlig söndag allihop :-)

Hemma från fjällen :-)

Ja i lördags kom vi hem från fjällen, det har vari en underbar vecka med mycket sol, bra backar och trevligt sällskap :-) Dock åkte jag på en förkylning så jag har legat däckad hela helgen men nu går det åt rätt håll så jag ska jobba imorn :-) Igår va jimmy på återbesök på sjukan med hans fot, summan av det blir en operation på torsdag.. Inte direkt va vi hae räknat med så det va bara messa jobbarkompisen och fråga om vi kunde byta, hon tar min torsdag och jag tar hennes lördag, som tur var gick det brax så jag kan följa med min halv handikappade pojkvän dit på torsdag :-) Så nu är han sjukskriven till 16 maj, nästen en månad till.. Känns ganska surt eftersom vi tappar så mycket pengar på det.. Visst han får 80% av sin lön men all dricks då? Som brukar ligga runt tusen spänn per helg, det är tio tusen i runda slängar som vi förlorar bara på dricks.. Det suger stenhårt, och bara för att dom inte kan sanda ordentligt utanför porten.. Men nu letar vi ju ny lägenhet, jag vill flytta till en 2:a för det är lite trångt i en etta.. Hittade två lägnheter som jag bara älskade men vi fick inte ens komma och titta på dom, va är det för mening med att göra intresseanmälan då? Usch va irriterande.. Men det är bäl bara att leta vidare, jag är inte den som ger mig i första taget :-)
Jimmy är på planeringssamtal med chefen nu och jag har lovat att diska så dte är väl bäst att sätta lite fart.. Ska bli lite bättre på att uppdatera bloggen nu tänkte jag :-)

Snart fjällen :-)

Jaa på söndag åker vi till fjällen och det ska bli sjukt skönt.. Fick ju med mig älsklingen också :-) Han kom ju hem häromkvällen och hade halkat på isen utanför porten.. Jag sa till min underbara pojkvän att vi skulle åka upp till akuten för hans vrist va ungefär lika stor som en handboll, men nae den är bara stukad försökte han med.. Efter ungefär en halvtimme fick jag äntligen på honom kläder och fick med honom upp till akuten.. 1,5 timme senare kom vi därifrån med en BRUTEN fot.. Om han bara hade lyssnat på mig från början.. Men men nu är han sjukskriven i 6 veckor till att börja med och sen blir det en eller två veckor till efter det när vi har tagit bort gipset :-) Så nu kan han följa med oss till fjällen :-)
Jag har jobbat halvtid på dagiset nu i två veckor och det är jättekul.. Skönt att veta hur man jobbar också :-) Men nu är det bara tre dagar kvar på dagiset och en dag i sörping och sen är det "kläppen calling" :-)
Jag längtar massor till den 15/4, tyvärr är det jättelångt kvar till dess.. Jag säger inte än vad det är vi ska göra då men ni kommer få veta det med tiden.. Håll utkik på bloggen för jag kommer lägga ut det här innan jag berättar det nån annanstans..
Nu ska jag göra mig redo för jobbet, See Ya :-)


RSS 2.0