Hmm

Jaha hemkommen från ultrat, ska dock tillbaka om tre veckor för att mäta hjärtat m.m. Barnmorskan hade räknat fel på ca tre veckor så beräknat datum är nu 16/11 ist för slutet av oktober.. Det förklarar ju lite varför jag har mått illa så länge.. Men bebisen ville inte ligga still när hon skulle ta bilderna så hon hade jätteproblem med att kunna mäta huvudet.. Fick iaf två bilder med oss men vi hoppas på bättre bilder nästa gång :-)

Söndagkväll, mysigt :-)

Idag har vi varit och tittat på min kusin när dom spela fotboll.. Oturligt förlora dom pga ett skitmål i slutet men det va ändå kul att se :-) Blåste dock storm men man får stötta släktingarna i alla väder :-) Jag tyckte jag hade tagit på mig ordentligt med kläder men fick så jävla ont i brösten när vi stod där ute, kan va att det blåste in där dragkedjan slutade.. Får väl se till att ha dragkedjan ordentligt uppdragen nästa gång..
Nu har jag vilat i soffan under hockeyn men jag såg sista perioden :-) Är så jävla tråkigt att va konstant trött hela tiden.. Jag vill hitta på nåt för jag blir så rastlös av att sitta hemma men sen hinner jag bara va iväg typ två timmar så är jag helt slut, sitter och gäspar och vill gå hem.. Jag vill inte att det ska vara så ju....
Idag har jag haft noll matlust, ingen energi, en stor lust att hitta på nåt och blivit besviken när jag inser att jag inte orkar.. Men det är väl så det kommer va nu, så på nåt sätt är det bara att hantera det..
Ska alla fall gå ner i tid på jobbet under juni, eller inte gå upp i tid kanske man ska säga.. Först  hade dom satt in mig heltid på schemat men jag är ju död nu när jag jobbar tre dagar i veckan så hur jag ska klara sommaren har jag ingen aning om.. Men det löser sig väl på nåt sätt hoppas jag..

Ledig :-)

Tänkte åka ut till ica maxi och kolla lite idag, blir väl även att slinka in i en och annan klädaffär där ute också.. Det blir mysigt, all tid med älsklingen är kvalitetstid :-)
Imorrn ska vi till JB och käka lunch med sara, efter det ska vi skriva kontraktet till nya lägenheten och det ska bli jätteskönt för då känner man att det börjar närma sig :-)
Annars rullar det på som vanligt nu, jag måste börja äta tabletter igen för sista tiden har jag spytt varje dag och det är så jävla jobbigt.. Skulle va så skönt om jag bara fick sluta må illa och spy snart.. Jag håller tummarna för det och hoppas att det hjälper :-)
Kristi Himmelsfärd-helgen blir jobb, åh va kul, eller inte.. Skulle bara vilja följa med mamma och pappa till västervik egentligen men jag jobbar ju som vanligt.. Har jobbat både påsk-helgen och valborg men jag har bett om ledigt midsommar och får jag inte det tänker jag sjukanmäla mig för nu är jag trött på att jobba alla dessa helger när annat folk är ledigt.. Det gör mig inget att jobba nån helg men ddå vill man ju ha nån helg ledig också och det har jag ju inte så nu är allt bara skittråkigt med jobbet....

RSS 2.0