Har höstkänslor<3

I onsdags hade jag och john bestämt träff, vi va på bishop och tog en öl.. Det va det bästa jag har gjort på länge, han måste va alla tjejers dröm :-) Snygg, smart, rolig, omtänksam, listan kan bli hur lång som helst.. Det bästa är att han har jobbat utomlands i massa år så han kommer bedömma mig som den person jag är idag och inte den jag har varit.. Om man ska hitta nåt negativt så är han faktiskt lite äldre än jag trodde att han var men det spelar ingen roll för mig.. Just nu jobbar han extra på bishop men i grunden är han musikalartist och det va det han jobbade med i tyskland och österrike.. Mycket intressant människa som jag är glad att jag fick träffa :-)
I tisdags va jga och sara på cubus på nån vipkväll, köpte en bh i samma färg som min jacka så nu har jag både bh, trosor och jacka i samma mönster :-) Sen köpte jag ett par grymt sköna pyjamasbyxor och ett par fluffiga rosa sockor som också är jättesköna :-) I måndags köpte jag ett linne med som va jättesnyggt, och inte urringat så det passar min nya stil :-) Kommentarer fick jag alla fall men nu har jag ju gjort vad jag kan för att inte visa för mycket..
I det stora hela har det varit en bra vecka och jag hoppas det blir en bra helg också :-) Nu ska jag äta en brunch, har städat hela förmiddagen så jag hann inte äta frukost :-) Trevlig fredag mina vänner, ni vet vilka ni är<3

It's a love story, baby just say yes<3

Fredag igen :-)

Ja igår jobbade jag sista dagen på dagis för den här veckan.. Det slutade med att magsjukan som har gått på alla andra avdelningar kom till oss.. Men margot va snäll nog att torka upp dte som hamna på golvet för hon hade ändå haft barnet i knät hela eftermiddagen, förhoppningsvis klarar jag mig.. Mår lite illa nu men jag hoppas det beror på medicinen jag har ätit :-)
Min morbror ringde förut och fråga om jag kunde va barnvakt den 7/11 och det ska bli jättekul för det va länge sen jag träffa mina kusiner nu.. Bara hoppas att det går bra med larviga lucas men eftersom syskonen kommer va hemma så är det nog inga problem :-)
Jag har ju inte hunnit handla några kläder i veckan alla fall, all tid har gått till jobbet.. Så nu funderar jag på om jag ska ta en tidigare buss än dom andra till stan eller om jag ska strunta i det och ta nåt jag har i garderoben.. vi får se hur jag ligger till tidsmässigt sen, senast 5 ska jag va på harrys alla fall :-) Då börjar det roliga, kommer bli så himla kul.. Folket som ska med vet ju hur man festar alla fall, och har jag tur så betalar pappa och då blir det ännu roligare :-) Men är man pappas flicka så är man, han köpte ju två bacardi-flaskor åt mig förra helgen :-) Jag är inte bortskämd, jag är bara omtyckt ;-) Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, har ju vart vaken i 2 timmar så nu borde dte gå bra :-) Ni kanske får en uppdatering sen, annars ses vi på harrys ikväll..

What a lovely night it's gonna be<3

Har fattat ett beslut :-)

Japp jag och henka har bestämt att vi inte ska ses förrän han vet vad han vill.. Så vi får se hur lång tid det tar innan hör av sig.. Men det känns ändå bäst nu när man vet hur han tänker.. Och så kan jag gå ut på fredag med öppna ögon och prata med vilka jag vill utan att känna att han sitter hemma och svartsjuk för det vet vi ju att han är.. När jag satt på bishop i söndags och tog en after-work öl så kom micke fram och prata lite och han sa att du behöver ju inte säga till henka att du sitter och dricker med mig för då blir han ju ännu mer svartsjuk.. Kanske, men borde man va svartsjuk på en av sina bästa kompisar? Som dessutom är gift, men om han kommer fram till att vi ska satsa på det här så får han ju lära sig hantera svartsjukan, vi har redan haft en sån diskussion på den korta tid vi har träffats.. Men nu struntar vi i det :-) Jag ska strax ringa och boka ett bord på harrys till på fredag.. Vi ska käka där innann vi ska till stadium arena och se Champions Of Rock :-) Det komemr nog bli en grym kväll, sen funderar vicky och jag på att gå dit senare också :-) Jag får ju dricka då för jag har slutat med all antibiotika nu :-) Känner  på mig att det kan bli en kanonkväll.. Ska nog åka in till stan på torsdag och se om man hittar lite nya kläder, vore kul att köpa nåt spännande till den kvällen :-) Ska lämna in mina skor på omklackning på torsdag med :-) Sen kanske man kan få killarna att kolla två gånger på fredag, man gör ju sitt bästa liksom ;-)
Ikväll är det fotboll som gäller, vi ska se lyon-liverpool tror jag det va.. Synd att dom inte visar arsenal men jag kommer ha stenkoll på den matchen ändå :-)
Nu känns det som att livsformen pekar stadigt uppåt så jag hoppas att mina vänner mår lika bra som jag :-)

We were both young when I first saw you
I closed my eyes and the flashbacks starts<3

Förvånad :-)

Igår när jag kom hem hade jag fått ett brev från harrys, vilket jag inte tyckte va så konstigt eftersom jag fyllde i en liten lapp med min adress och mitt mobilnummer sist vi va där, dock trodde jag att det va för reklamutskick, typ ikväll partykaraoke och du får gratis inträde m.m, såna sms som man får från otten och palace.. Döm min förvåning när jag öppnar brevet och får ett harrys vip-kort, vilket innebär gratis entré och garderob samt billigare priser i baren :-) Och för oss som dricker en del då och då kan ju det va trevligt :-) Fick också lite gratisbiljetter att ge till kompisar, tack snälla Jimmy för att du fixa det :-) Och pappa som redan är avundsjuk på mina kontakter i den här staden, han sa att nu var det verkligen dags att han fick följa med nån gång.. Jag har aldrig sagt att han inte får följa med faktiskt för jag skulle bara tycka det va roligt men han brukar ha så mycket annat att göra i helgerna men nu kanske han kan undvara en helg till att gå ut med sin dotter :-)
På jobbet har det gått bra.. Har varit mycket lugnare idag, dock ganska mycket barn.. Imorrn ska jag va på en annan avdelning på förmiddagen, vilket inte känns jättebra men det får duga.. Eller bra och bra jag har ju varit där förut och känner barnen men det är inte lika kul där, tyvärr.. Som tur är blir det bara typ två timmar :-)
Ikväll blir det lugnt, förhoppningsvis är det nån hockey på tv och annars får jag väl hitta nån bra film att se på :-) Sen satsar jag på en grym helg :-)

You're the only one that I want<3

Kaos på jobbet..

Usch, är helt slut efter den här dagen.. Massor av folk sjuka och mycket barn.. Men nu har man iaf hunnit hem och slängt i sig en bit mat.. Nu blir det soffan och hoppas att huvudvärken går över.. Ska inte göra ett dug mer ikväll.. Eller en dusch innan man kryper ner i sängen blir det men det är inte så påfrestande.. Imorrn blir det jobb 8-15, rätt skön tid faktiskt :-)

Ska framföra några rader om vad som hände förra onsdagen men jag vill att du ska veta att det här är inget försök för att "få kontakt" med dig igen.. Du får leva ditt liv på ditt sätt och ska jag va ärlig bryr jag mig inte om hur.. Men nästa gång du blir så där full och jag är ute så lär dig att inte kladda eller iaf lyssna när jag ber dig sluta.. Jag är ledsen att jag inte kunde kontrollera mitt humör på ett bättre sätt men jag ångrar absolut ingenting.. Och jag hoppas att du har kommit fram till att du inte betedde dej på ett bra sätt men har du inte det så tycker jag nog lite synd om dej :-) Förhoppningsvis kan vi ha en "proffesionell" kontakt i framtiden ..

Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns
<3

A warm december with you..

Jag har precis sett Alla talar om Grace och gråtit en skvätt, påminner mig om när man blev bedragen själv och hur fruktansvärt dåligt man mådde.. Egentligen borde det ju va han som mådde dåligt men så va det inte.. Men iaf, det är bara att gå vidare och det har jag ju gjort.. Va inne hos min faster och fika igår och sa att jag hade börjat träffa en kille jag träffa förr och hon hoppades på att det va jonte då.. Hur fan kan hon hoppas på det när hon  vet vad han gjorde och hur dåigt jag mådde över det? men hon tycker han är trevlig och det får hon väl göra bara hon slutar prata om hur roligt det vore om vi skulle bli tillsammans igen för snart orkar inte mitt tålamod längre och då komemr jag säga vad jag tycker om henne.. Förhoppningsvis går det inte så långt :-)

Jag tror jag har en dålig dag idag, blir väl så när allt annat i livet går tungt.. Men nu ska jag ju alla fall jobba tre dagar och då kanske det känns lite lättare, jag hoppas på det alla fall.. Jag begraver mig i musik så länge, just nu lyssnar jag på Joshua Radin och en gammal kompis egna musik.. Joshua är ju grym och den andra musiken gillar jag texterna till men enligt min åsikt så skulle det ha varit en annan som hade sjungit dom.. Men man kan ju inte alltid få som man vill tyvärr.. Jag är ju ganska svag för musik, helst skulle jag vilja kunna sjunga och spela själv men tyvärr vet jag ju hur det låter.. Men robin brukar ju spela gitarr på lite fester här ute och det är grymt, charles och elias spela när vi va hos dom sist och det va sjukt mysigt.. En kille som spelar gitarr, en flaska vin och lite god mat sen är kvällen gjord :-)
Jag är lite sugen på en grym fest, vi ska ju på klubbfesten på lördag men eftersom jag äter antibiotika så sa min läkare att jag inte skulle dricka för mycket men jag fick dricka i måttlig mängd :-) Så när den här kuren är över då jävlar blir det utgång som gäller, med en riktig fylla och inte som på senaste tiden när jag bara druckit typ två öl när vi har varit ute.. Nu blir det lunch, rester från gårdagens potatis-&broccolisoppa med stekt bacon :-)

När det bara är vi två, Som lever för varann<3


Känns som att det inte är nån idé att försöka längre.. När han inte ens hör av sig.. Jag fråga förut om vi kunde träffas, men hans schema tillät inte det den här veckan och nästa visste han inte än.. Okej jag kan köpa att det kan va svårt, men hade du verkligen brytt dej om  mig och velat det här lika mycket som jag gör, då ahde du iaf hört av dej och frågat hur läget är då och då.. Så varför ska jag lägga ner tid på att sakna dej när du uppenbarligen inte ens skänker mig en tanke.. Nu känns allt bara uppgivet.. Nae nu ska jag fortsätta se filmen jag ser, The Contractor.. God Natt

I want to break free

Jaa dagen började ju inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Men så är livet ibland, inget man kan göra åt saken.. Det är bara bita i det sura äpplet och stå för det man gjort.. Men annars är det väl okej.. Hade en liten diskussion med henka igår, är inte riktigt säker på vad vi kom fram till men det märks väl..
Va och hälsa på cornelia idag, tyvärr va hon inte på sitt bästa humör men alla har vi ju våra dåliga dagar.. Jag ska va ärlig och säga att jag inte heller är på mitt bästa humör, har pms så jag sitter och tycker synd om mej själv och lyssnar på Joshua Radin..
Chefen från dagiset ringde förut, ska jobba onsdag, torsdag och fredag :-) Och på bästa avdelningen också, så det kommer bli jättekul :-) Hoppas bara att värken som kommer i handen då och då släpper.. Man använder ju händerna till allt när man jobbar på dagis, men det är bara att bita ihop.. Och det är värt att ha lite värk i handen för den smällen satt så sjukt bra då.. Nae nu kanske man skulle fixa till lite lunch och sen börja tänka på vad familjen vill ha till kvällsmat..

When you show me the truth<3

Partykaraoke igår :-)

Japp igår va vicky och jag på harrys och hade askul.. Träffa en hel del trevliga killar och blev bjudna på en del öl, men det va en städad kväll för mig faktiskt :-) Dock va våra underbara kompisar matte och kenneth dyngraka men det kan ju va kul för dom.. Fredda va där också men honom prata vi inte så mycket med..
Imorse hämta mamma mig och brorsan i stan ich sen åkte vi hem till landet och åt äggröra och bacon till frukost, mums :-) brorsan va ju på otten igår, oj va han är bakis idag men dom hade haft jättekul ich det är det som räknas..

Idag blir det kalas för min mormors syster fyller år, så snart är det dags för duschen :-) Sen blir det nog en lugn kväll på landet för henka är och bowlar med sina jobbarkompisar.. Första söndagen på länge det inte blir söndagsmys :-( Men man kan ju inte alltid få som man vill.. Trevlig söndag på er :-)

When you love someone but it goes to waste<3


Jag har känslan av att det bara är jag som anstränger mig för att det här ska funka.. För mig känns det nästan som att för varje steg vi tar framåt så får vi ta två tillbaka.. Han verkar inte så jävla intresserad, men är det svårt att säga det då eller? Eller är det här bara ett test för att se hur länge jag finns kvar? Vi vet ju båda att vi har känslor för varann men om jag inte får nåt tillbaka, och om det hela tiden är jag som måste ta kontakt då känns det som att känslorna inte är tillräckligt.. Jag vill ju verkligen att det ska funka den här gången så jag hoppas att jag har fel och att du snart ger lite mer för annars kan vi lika gärna skita i det här.. Och den här gången är det jag som får ta smällen..

Quit playing games with my heart<3


Weekend<3

Japp idag vet jag inte riktigt vad som händer än.. Ska först se om jag bli ledig hela helgen eller om jag ska jobba imorrn.. Blir jag ledig så blir det att umgås med familjen på lördagen, vi har pratat om det nämligen :-) Söndag blir det kalas hos min mormors syster och sen är det inget mer planerat.. Nån dag i helgen blir det alla fall party med vicky :-) Men då ska jag ha lite bättre koll på mitt humör och mina känslor än vad jag hade i onsdags natt..
Brorsan prata om att dom skulle till otten på lördag, får se om man hänger på dom en sväng.. Han kan ju faktiskt va rolig när han dricker.. Igår va han mindre populär men det får lillebröder va ibland..
Nu messar jag och vicky med varann.. Hon sov hos rickard inatt och när dom skjutsa hem henne så hade nicklas sagt att malin såg nervös ut och att hon borde va det.. Nu är vi sjukt nyfikna båda två men jag tror hon skulle messa niklas och fråga :-) Lite kul är det ju att ha kontakt med chefen för det är ju han som vet mest ;-)
Glömde skriva igår att vi träffa en grym kille på svea i onsdags, han hade träskor och en vit och en svart strumpa på sig.. Sen prata han med så gullig dialekt, han sa nog att han bodde nånstans vid malung och vansbro tror jag.. Kul kille med båda fötterna på jorden :-)
Nu är det dags för frukost, har ni tur får ni en uppdatering senare :-)

Feeling much better today<3


Fan va mina inlägg försvinner nu, nån vill uppenbarligen inte läsa det jag tänker skriva.. Ikväll blir det palace och innan blir det nog harrys och bishop.. Kvällens outfit är grym och partyhumöret är på topp.. Ready to rock, bitches :-) Ska också säga att jag inte ångrar nåt från i onsdags, ångesten har lagt sig och jag orkar inte bry mig mer.. Hör av er om ni är partysugna och vill ha två snygga tjejer med er ikväll :-)

Friday night lights<3

Har ångest idag..

Okej jag kanske inte borde ha slagit dej igår men med tanke på hur du behandlade mig under kvällen så kunde jag bara inte låta bli.. Ledsen men jag har humör om du inte har märkt det.. Visst du va dyngrak men om du inte kan stå för dina handlingar på fyllan så borde du inte dricka.. Det bästa var att efter du hade sagt hur dum i huvet jag va så kunde man se i dina ögon hur mycket du ville ha mig.. Hallå, du försökte till och med kyssa mig då.. Nu gick ju jag därifrån då men hur tänker du egentligen? Det skulle jag bra gärna vilja veta.. Jag tyckte inte jag slog så hårt men idag har jag ett märke på knogen så nu har jag ångest.. Även om alla säger till mig att han förtjänade det.. Men jag skulle vilja prata om det när du är nykter och veta om du ens kommer ihåg nåt av kvällen.. Nu lämnar vi tråkigheterna och går in på nåt annat :-)
Det känns som att danne bara stöter på mig för att hämnas på karro men jag vet inte.. Jag är inte intresserad så jag bryr mig egentligen inte men det känns så himla fel.. Och det kanske va därför gårdagen blev helt fel också, jag har ingen aning men nåt gick ju uppenbarligen snett.. Men innan dom kom hade vi en grym kväll :-)

Jag orkar inte skriva mer nu för det bara går runt i huvet med frågor som jag inte får några svar på.. Innerst inne är jag ledsen att det blev som det blev men som sagt, du förtjänade det faktiskt..


Den vackraste stunden i livet var den när du kom<3

Wow

Ja igår va jag och vicky ute och hade så jävla kul.. Skapligt onyktra blev vi också, men det beror på killara från tidaholm som bjöd på fernet.. Den hade vi klarat oss bra utan :-) Vi hade iaf väldigt roligt med dom på bishop.. Sen gick vi till svea och det va också kul.. Det kom en kille och satt sig i baren och hälsa på mig med namn och innan jag kände igen honom, oj va hjärncellerna arbetade då :-) Fick iaf reda på att han och hans fru ska skilja sig och att han är utsparkad hemifrån så han bor i bilen.. Tyckte rätt synd om honom då kan jag lova.. Kan inte skriva vem det är för det va tydligen inte officiellt än och jag lovade att inte berätta för nån :-) Han skulle nog höra av sig ikväll så han kanske följer med oss till svea och sjunger karaoke, vem vet vad kvällen har att erbjuda :-) Nu blir det duschen så man känner sig lite mer som en människa sen för jag har varit så jävla bakis idag så det finns inte.. Mamma tyckte jag såg sjuk ut, jo men tack för den, haha..
Vicky sa att tele2-gänget skulle ut ikväll och rickard har lovat att det ska bli en grym kväll så det hoppas vi på.. Och fixar inte dom den grymma kvällen så kan vicky och jag göra det :-) Trevlig lill-lördag allihopa :-)

Ställ inte frågan om du är rädd för svaret<3

When you try you're best but you don't succed

Fick en obeskrivlig lust att blogga :-) Idag är det en bra dag känns det som, pigg och glad och med lite saker att fördriva dagen med :-) Samt en morgon med bra musik att vakna till, det enda som hade varit bättre hade varit att få vakna bredvid henka ;-)
En sak som jag bara inte förstår är varför folk slutar höra av sig när man börjar träffa en kille.. Jag har väl lika mycket tid för mina kompisar nu som jag hade innan liksom.. Men det är väl upp till dom :-)
Jag har haft lite svårt för pillis innan jag va ute med dom i fredags men nu har jag ändrat uppfattning :-) Och bara den där kommentaren i fredags, -Vem tror hon att hon är?, den va så mycket jag så det finns inte :-) Vi är nog rätt lika sådär och säger vad vi tycker, men ärlighet varar ju längst, eller?

Lite irriterad jag blev förra veckan då när jag kom hem och öppna posten.. Där får man ett brev som säger att "En person som behandlats för klamydia har uppgivit att ni har haft samlag med varandra".. Jag har inga problem med att gå och testa mig men om man får veta att man har klamydia, kan man inte höra av sig själv till dom man har legat med då ist för att dom ska få veta det genom ett brev? Hur svårt är det att typ skicka ett mess? Fega killar, dom ligger inte högt på min lista idag kan jag säga..

Men som sagt annars känns det som en bra dag :-) Nu blir det frukost, slänga in en tvättmaskin och ägna mig åt dansen ett par timmar så man kan rensa hjärnan lite :-)

Alla vägar har sitt pris


Dansen gick hyfsat, bara några steg i slutet som inte riktigt sitter.. Men det är ju alltid lättare att öva in en dans om man är flera för då får man lite annat perspektiv på vissa steg.. Är väl bara att dansa den ett par gånger till så sitter den sen :-)
Tanken va att jag skulle va nykter till klubbfesten nästa lördag men jag tror inte det kommer hålla.. Helst vill jag bli karatefull ikväll.. Känns sådär kul när man bara får höra anklagelser hela tiden, om du inte litar på mig eller vill att det här ska funka, vad fan håller vi på med då?
Ska man ta fram den lilla "bitchen inside" och roa sig ikväll? Vicky har lovat att följa med som bihang, eller för att se till att jag kommer hem ordentligt, är inte riktigt säker på vilket än :-) Det kommer inte hjälpa i längden men det kommer ju kännas bättre ikväll iaf.. Och va ska man annars hitta på en tisdagkväll liksom? Imorrn kan jag och vicky umgås också, spela kort och prata skit :-) Känns som en bra plan faktiskt :-) Vet att det finns folk som inte gillar att jag går ut ikväll, men synd om er då, inget ni kan göra åt saken.. JAg kommer befinna kug på bishop om det är nån mer som är sugen på en tisdagsöl :-)

Sometimes you just need a friend<3

Ny vecka, nya möjligheter?

Hade en underbar kväll igår och har inga som helst tvivel längre, nu känns det sjukt bra :-) Helgen kanske gjorde sitt till också men jag är glad att jag kom tillbaka på rätt spår.. Hoppas på fler myskvällar i veckan, om jag inte måste jobba på dagiset.. Det är ju kul att jobba men jag kommer aldrig vänja mig vid att gå upp så tidigt..
Jag träffa camille förut när jag va på väg till bussen, han skulle flytta till göteborg idag.. Lite förvånad blev jag allt men han har ju vart iväg och jobbat mycket förut iofs..
Nu blir det sjömansbiff till lunch och så gjorde jag vitlöksbröd till också :-) Ikväll blir det antingen laxpudding eller vad jag hittar i frysen.. Men först ska jag göra en kopp te och läsa lite i min bok jag håller på med.. Ni får nog en uppdatering ikväll när jag har hunnit tänka över dagen :-)

Waking emotions I thought I'll never find<3



Jaha nu har jag ätit kyckling, pomme och favoritsås :-) Samt sett IFK Göteborg-GAIS, sjukt bra att Ifk vann för nu darrar AIK.. 1/11 klockan 17.00 står IFK Göteborg som segrare av allsvenskan, hoppas jag alla fall för AIK är ju inget att hänga i julgran, haha..
Imorrn blir det att plugga in den nya dansen jag håller på att lära mig.. Sjukt rolig kan jag lova, och till en bra låt :-) Men den är rätt svår så jag får nog hålla på ett tag.. Wish me luck :-)
Men det kanske är en av fördelarna med att va arbetslös.. Jag sökte iaf ett jobb idag och sen får vi hoppas på det bästa :-) Är sjukt trött på att va arbetslös nu iaf men jag ska kolla upp lite olika möjligheter i veckan när jag har massa tid över :-)
Ska försöka höra av mig till lite kompisar som jag inte pratat med på länge också.. Usch har ju nästan dåligt samvete nu, fy skäms på mig.. Dags att ta tag i grejerna nu faktiskt :-)


Helt okej söndag :-)

Idag har man jobbat ett par timmar då.. Typ inget att göra, men vi hann plocka ihop utemöblerna och städa i utebaren :-) Sen skulle jag handla inann jag åkte till henka, jag säger bara hata hageby centrum just nu.. För det första fanns det ju inte ens en trottoar men jag kom in på ica till sist och tog en korg och börja handla.. Trodde jag iaf, nae vitlöken va slut och potatisgratängen va slut och då rök mitt tålamod så då gick jag upp på willys ist och handlade där.. Dom hade allt jag skulle ha men det tog ju en halvtimme för att hitta ungefär.. Nu är potatisgratängen i ugnen och jag ska snart börja med en pepparsås och steka kalvfilén.. Söndagsmys :-)
Imorrn blir det landet och umgås med familjen :-)

Mitt huvud :-(

Med en huvudvärk som är kvar och ett illamående som äntligen har försvunnit så är man lite seg idag.. Putte blanda en jättegod drink till mig som smaka saft, dom drack jag två och sen fick jag smeknamnet svampbob fyrkant av pillis.. Jenny och pillis gick ut enbart för att se martin och johan spela på paraden men det berätta hon kvart i tolv och dom spelade ju bara till ett men det visste hon inte.. Så pillis och jag gick upp för att kolla läget, inte en människa där, mer än personal och sara.. Jag hann alla fall dricka två drinkar innan jenny och deras andra kompis kom upp och mötte oss och vi skulle till harrys.. Och när jag för en gångs skull höll käft om vad jag tyckte och tänkte om vissa personer så säger pillis precis det jag kunde ha sagt själv.. Man ska inte döma folk man inte känner men den kommentaren va klockren :-) Ska inte göra mig osams med folk genom att skriva vad hon sa här men åh va roligt jag hade åt det hela kvällen.. Lite kul att det är fler som uppfattar personen på samma sätt som jag gör utan att jag har berättat nåt.. Kände igen en av killarna i barenpå paraden och funderar på om det kan va mårten.. Ska nog göra lite efterforskningar för jag är så sjukt nyfiken :-)
När vi satt och prata på bishop så kommer det in en kille och både jag och pillis vänder oss om, sen tittar vi på varandra och säger Tommy Nilsson.. Japp han va inne och drack öl på bishop igår, trevlig kille :-)
Imorrn blir det jobb 10.30-ca 18 och efter det blir det söndagsmys hos henka, längtar<3
Idag har vi varit och köpt ansiktsfärg för cornelia ville va en tiger, sjukt kul måste jag säga :-) Hon va tiger och pirat i ansiktet sen hade hon en clown på magen och en bloma och en döskalle på fötterna.. Vicky och jag som måla hade nog roligast :-) Ibland är man lättroad.. Nu blir det fotboll och sen ska pappa och jag laga lördagsmiddag :-) Idag blir det fläskfilé, hasselbackspotatis, kantarellsås, hemmagjort vitlöksbröd och sallad med fetaost :-) Men jag tog mitt förnuft till fånga och tacka nej när pappa bjöd på öl förut, behöver nog va nykter idag känns det som.. Va ju skapligt onykter igår så man kanske skulle ta och strunta i spriten ett tag nu.. Nu har jag missat början av matchen, örgryte-kalmar så nu får ni inte evta mer om vad som hände igår :-)

But you're just a boy
You don't understand

Vinterkylan har kommit..

Vakna och titta ut genom fönstret och såg en underbar dag.. Tills man kolla temperaturen och insåg att det va 3 grader ute.. Brrrrrr säger jag bara, tur att man köpte en vinterjacka förra helgen :-) Så om jag ska ut nåt idag så blir det tjock jacka och vantar på :-) Om vi återkommer till ämnet helgen så ville vicky hitta på nåt men jag tror hon har cornelia och partydemonen i mig vill ut och roa sig nåt i helgen.. Frågan är med vem och vart man ska, men det är ju ett par timmar kvar till kvällen :-)
Nu måste jag börja tvätta om jag ska ha några rena kläder i helgen och mellan maskinerna satsar jag nog på ett varmt bad.. I can feel the temperatur rising :-) Och tänka ut nån bra lunch till mig och mamma.. Fast vi ska fika nu, äntligen kaffe :-) Så det blir nog en sen lunch jämfört med när jag har ätit tidigare i veckan.. På dagis äter man ju typ nu, halv tolv..
Vi blåste och hängde upp ballonger igår när jag jobba.. Kul att se glädjen i barnens ögon, mindre kul för mina fingrar att knyta 100 ballonger.. Men man fick sig ju ett gott skratt av mina kollegors kommentarer.. Dom lyckades inte få ballongpumpen att fungera men jag tror det av för att dom inte satt på ballonge ordentligt för jag lyckades.. Då kom kommentarerna om att det va klart jag kunde det där som va van vid den rörelsen och det va massor med år sen dom hade snitsen inne.. Till slut va det bara jag som blåste ballongerna och när det står 8 barn och hoppar och skriker att dom vill ha en ballong så är det nära att mitt tålamod brister men det gick bra och barnen hade jättekul och det är det som räknas :-) Va en rätt seg eftermiddag men sista barnet gick kvart i sex så det vart inte jättesent :-)
Annars har det inte hänt så mycket den här veckan, lite tråkigt.. Men nästa vecka tar vi tag i träningen igen och hoppas att figuren börjar ordna till sig snart :-)

Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om<3

Äntligen helg :-)

Japp, ledig fredag och lördag men jobbar söndag.. Imorrn blir det sovmorgon :-) Sen ska jag tvätta, städa lite och finna ork till att plugga.. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se :-) Henka har nea i helgen men jag hoppas vi kan ses på söndag :-) Vill inte riktigt att nea ska veta om att vi träffas igen än om det inte håller.. Det behöver ju inte bli som förra gången..
Ikväll är det soffläge som gäller, skönt att koppla av efter en hel dag på dagis :-) Men nu har jag inga mer dagis-tider unbokade och det är lite tråkigt det med.. Iofs blir det väl som vanligt att dom ringer dagen innan och har kris, haha :-) Har inte riktigt ork/lust/ro till att blogga mer men det blir nog en roligare blogg imorrn hoppas jag.. Hör av er om ni vill hitta på nåt i helgen när jag är ledig :-)

För det ekar i huvet<3

RSS 2.0